Το παρακάτω κείμενο είναι φανταστικό και ελπίζω να συγκλονίσει τις ψυχές του κόσμου !

Είναι μια αθλιότητα η στάση μας απέναντι στην ζωή μας αυτή την στιγμή. Δεν πιστεύω να έχει υπάρξει πιο απαράδεκτη ανοησία και παθητικότητα στην ιστορία των τελευταίων 40 χρόνων. Όλος ο θυμός μας έχει μετατραπεί σε μίσος εναντίον μας αντί να στραφεί στο τέρας που μας εξουσιάζει, μας κυβερνά και μας εξοντώνει μεθοδικά. Από το 2007 που εμφανίστηκαν τα πρώτα templates του φέισμπουκ μέχρι και σήμερα που υπάρχει στα σκοτεινά πλάνα του ιδρυτή του η εικονική εκδοχή της ζωής και της ελευθερίας μας – Τεχνητή Νοημοσύνη & Virtual Reality, έχουμε χάσει την δύναμη της ανθρώπινης επαφής και της έκφρασης.Έχουμε πιαστεί στην φάκα.
Είμαστε με κεφαλαία γράμματα ελάχιστα συναισθηματικά ευφυείς και πιο συντηρητικοί από ποτέ. Ενίοτε και ηλίθιοι. Ο προσωπικός τοίχος της σελίδας του καθενός από εμάς είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του συστήματος της ψηφιακής δικτατορίας που ήδη ζούμε. Ουρλιάζουμε και κριτικάρουμε και μισούμε μέσα σε μια ψηφιακή αρένα όπου οι Νέρωνες των κομμάτων απολαμβάνουν από τις κερκίδες τα θηρία τους που μας κατασπαράζουν την υγιή σκέψη, την ιδιωτικότητα και την πνευματικότητά μας.
Την χαρά μας.
Έχω πάρα πολύ θυμό για αυτό. Αλλά δεν είναι ο θυμός εκείνος ο οποίος με έσπρωχνε και με ταρακουνούσε όταν ήμουν πιο νέος. Είναι ένας συλλογικός αδιέξοδος θυμός, ο οποίος δεν έχει ακόμα ξεσπάσει Έτσι όπως θα έπρεπε κοινωνικά. Είναι ένας μαζικός θυμός ο οποίος προσποιείται και παρουσιάζεται ως υπομονή ή ανεκτικότητα, είναι ένας άγριος, βαθύς θυμός που ξεκίνησε να αρρωσταίνει τα σώματα των πολιτών, όχι με την νεόφερτη πανδημία αλλά με την αυτοεγκατάλειψη του μέσου πολίτη ο οποίος εκτονώνεται στα σουβλατζίδικα και στα ψυχοφάρμακα των γειτονικών φαρμακείων.
Έχετε προσέξει το πόσο χαίρονται οι άνθρωποι που ψωνίζουν φάρμακα; Πόση ασφάλεια και σιγουριά τους παρέχει η αρρώστεια τους; Πόσο τρέμουν στην ιδέα να σταθούν με τόλμη και ανάστημα μπροστά στην σατανική δύναμη της κάθε κυβέρνησης και ιδιαίτερα αυτής της ανίκανης για κάθε πρόοδο που έχει διαλύσει τα πάντα και λειτουργεί με στόχο το ξεπούλημα όλων των φαρμάκων, τα οποία μας επιβάλλει για να λάβει το κασέρι που της έχουν υποσχεθεί…Με συγχωρείτε αλλά δεν υπήρξα ποτέ ηλίθιος για να εστερνιστώ μια τέτοια στάση πολιτική τώρα σε αυτή την φάση της ζωής μου.
Ειλικρινά το λέω, δεν λυπάμαι καθόλου εκείνον ο οποίος είναι αρνητής της ζωής και υποστηρικτής της εξόντωσής μου με τον τρόπο που στηρίζει την καταστροφή του Αγαθού και του Ωραίου. Αν το θελήσω, έχω την δύναμη να τον συνθλίψω μόνο με μία σκέψη μου. Αλλά επιλέγω να συναναστρέφομαι και να αφουγκράζομαι μόνο όσους έχουν την γενναιότητα να ξεστομίσουν “χρειάζομαι βοήθεια”. Αυτοί είναι οι ωφέλιμοι άνθρωποι, είναι οι επόμενοι θεραπευτές αυτού του νοσηρού κόσμου στον οποίον ορισμένοι ζούμε με ανοχή, μίσος και άχτι ενώ άλλοι είναι ήδη νεκροί.
Έρχονται πιο άγριες μέρες. Το σκότος έχει ενσαρκωθεί πλήρως. Να μην ξεχνώ πως ο πραγματικός εχθρός δεν βρίσκεται στην καρέκλα κανενός ηγέτη. Βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο από το δικό μου. Αν δεν επιτρέψω μέσα μου το Φως για να σωθώ, τότε δεν ανήκω σε αυτό.
Μιχάλης Δέλτα