Όπως θα έχετε διαπιστώσει τα σχέδια εξαφάνισης της πατρίδας μας υλοποιούνται ταχύτατα και χωρίς φραγμούς με διάφορους έντεχνους τρόπους. Σε πολύ λίγα χρόνια η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη εξαιτίας:

  • του λαθροεποικισμού, δηλαδή της αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού με λαθρομετανάστες οι οποίοι, καθημερινά εισρέουν κατά χιλιάδες στη χώρα μας από κάθε γωνιά του πλανήτη, παραμένουν παράνομα στη χώρα μας κατά παράβαση των Ελληνικών, Ευρωπαϊκών και Διεθνών νόμων, απολαμβάνουν προνόμια που δεν απολαμβάνουν οι Έλληνες και με το νόμο Χρυσοχοΐδη που ισχύει από 1/1/2020 μπορούν να λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια και να φέρουν όποιον θέλουν από τη χώρα τους.
  • του δημογραφικού, δηλαδή της κατακόρυφης πτώσης του πραγματικού Ελληνικού πληθυσμού, λόγω της υπογεννητικότητας και της «βίαιης» μετανάστευσης.
  • της φτωχοποίησης (μνημόνια, μείωση μισθών και συντάξεων, υπερφορολόγηση, ΕΝΦΙΑ,  κλείσιμο επιχειρήσεων, ανεργία, πλειστηριασμοί, εκποίηση δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας) και της «σιωπηλής» γενοκτονίας (χιλιάδες αυτοκτονίες) του Ελληνικού λαού, με εργαλείο τις συστημικές τράπεζες και τα συντελεσμένα οικονομικά εγκλήματα όπως η αποδεδειγμένη δικαστικά απάτη υπεξαίρεσης 233 δις (πρωτόδικη τελεσίδικη απόφαση 2343/2016)

Το πολύ σε μια πενταετία, σύμφωνα με Έλληνες ειδικούς θα αποτελούμε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την χώρα και οι λαθρομετανάστες θα μπορούν και νομότυπα να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ενδεικτικές πηγές:

Υπάρχει λύση ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα το όποιο συντελείται σέ βάρος της πατρίδας μας και των πολιτών της. Λύση ή οποία θα αποτρέψει την ολική καταστροφή του Ελληνικού Έθνους. Η λύση είναι να πράξουμε τα νόμιμα και τα αυτονόητα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ σε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους:

  • Να συμμετάσχουν στις νομικές δράσεις μας (ομαδικές μηνύσεις/αγωγές) που ήδη έχουμε ξεκινήσει, ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουμε χιλιάδες, να μπουν ΟΛΟΙ οι ένοχοι στην φυλακή, να σταματήσει άμεσα ο ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ, να επέλθει η νομιμότητα στην χώρα μας και να αποζημιωθούμε για την ανυπολόγιστη ζημιά που μας έχουν προξενήσει
  • Να επιδείξουν ομαδική οργανωμένη ανυπακοή ώστε να ασκηθεί πίεση σε όλα τα επίπεδα της κατοχικής νομότυπης κυβέρνησης και ταυτόχρονα να υπερασπισθεί το Σύνταγμα. Η προάσπιση του Συντάγματος είναι αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα καθώς και υποχρέωση όπως απορρέει από το Ελληνικό σύνταγμα κει ειδικά από το ακροτελεύτιο άρθρο 120.

Γεώργιος Κασιμάτης – Κατάλυση Συντάγματος και κράτους δικαίου

Πολύ καλό επίκαιρο άρθρο από Ειρηνοδίκη Αργυρώ Τέγουτζικ Δικαστικός αποδεικνύει την απάτη της Πανδημίας και την άσκηση βίας για υποταγή μας. – ERT Open http://www.ertopen.com/news/ellada/item/59155-dikastikos-apodeiknyei-thn-apath-ths-pandhmias-kai-thn-askhsh-bias-gia-ypotagh-mas?fbclid=IwAR2uV30VoWmWX3VVvd-NVfgxUpe4sUYFCuTRSt9-FUfpqqIgX_YZljMd5tQ

ΣΤΟΧΟΣ μας είναι:

  • Να αφυπνίσουμε όλους τους Έλληνες πολίτες στο εσωτερικό και εξωτερικό σχετικά με το ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ και τη δόλια μεθόδευση της καταστροφής της Ελληνικής οικονομίας
  • Να οργανώσουμε τον κόσμο κάτω από τους νόμους και τις αυτονόητες δράσεις
  • Να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ στην πατρίδα μας

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ

  • Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών ΩΜΕΓΑ (ΠΕΚΩ) και Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (Α.Μ.Κ.Ε. ) ΙΣΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ διότι όλοι έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στα ένδικα μέσα λόγω ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ και ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου!!!

Πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί ώστε να αποτρέψουμε την ολοκληρωτική καταστροφή μας.

Τα νούμερα είναι αμείλικτα και σας προσκαλώ να επιδείξετε συλλογική οργανωμένη ανυπακοή και να συμμετάσχετε στα ένδικα μέσα μαζί μας ώστε να τελειώνουμε οριστικά με την ανομία η μπορείτε να δράσετε μόνοι σας με ένδικα μέσα.

Πολύ απλά πρέπει να υπάρξει θετική δράση και όχι ΑΔΡΑΝΕΙΑ.

Είναι δική μας επιλογή αν θα είμαστε Αειδώς Αργείοι η Ελεύθεροι Πολίτες !

Μετά  τιμής,

Ζάκης Πολυζωίδης