Αγαπητοί μέλη, φίλοι και φίλες,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την τωρινή κατάσταση με αληθινά στοιχεία και άμεσες πρακτικές λύσεις.
Τωρινή κατάσταση:
Έχει καταλυθεί το Σύνταγμα, δεν υπάρχει κράτος δίκαιου και είμαστε κυριολεκτικά και αληθινά υπο κατοχή όπως με τους Γερμανούς στον Β Παγκόσμιο πόλεμο.
Κασιμάτης: https://www.youtube.com/watch?v=3ZcVNBYG-yE
Με γνώμονα και δεδομένο ότι βρισκόμαστε υπο κατοχή ισχύουν τα παρακάτω:

Ο ιός τύπου Κορώνα αποδείχτηκε ότι χρησιμοποιείτε για αλλότριους σκοπούς. Οι μάσκες, τα εμβόλια και οι εγκλεισμοί έχουν γίνει όπλα τρόμου, καταστροφής των επιχειρήσεων και γενικά της Ελληνικής Εθνικής οικονομίας

Τα κατασταλτικά μέτρα όπως απαγορεύσεις κυκλοφορίας, πρόστιμα κλπ. είναι ΟΛΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ακυρώνονται πολύ ευκολά αρκεί να ξέρετε το άρθρο 5 του συντάγματος

https://www.facebook.com/Omega.EpistrofiStinEnnomiTaxi/posts/239964797696140

(Ιωαννίδης στατιστικά και πηγή https://www.youtube.com/watch?v=5txdE8mpH0g λεπτό (2:02))

Τα ΜΜΕ είναι άκρως αντικοινωνικά, ψεύδονται ασύστολα και χειραγωγούν τον Ελληνικό λαό στο ΕΠΑΚΡΟ.

Εκ των αποτελεσμάτων οι συλλογικότητες όπως σωματεία, ενώσεις, σύλλογοι κλπ. με κυρίους πρωταγωνιστές τον πρόεδρο, αντιπρόεδρο, γραμματείς και φαρισαίους δεν ενημερώνουν τα μέλη τους για το τι μέλει γενέσθαι και δεν προτρέπουν τα μέλη τους με την δική τους βοήθεια να πράξουν τα αυτονόητα όπως ομαδικές μηνύσεις και ομαδικές αγωγές κατά των άμεσα υπευθύνων για την ανυπολόγιστη ζημία τους.

Αντί αυτού στέλνουν “σκληρές” επιστολές στην κατοχική κυβέρνηση χωρίς χρονοδιάγραμμα και προτρέπουν τον κόσμο να βγει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί κάτι το οποίο βοηθάει το κατοχικό σύστημα διότι δεν έχουν υπάρξει ποτέ ιστορικά θετικά αποτελέσματα με τις διαμαρτυρίες.

ΤΟ ίδιο ισχύει και με τα πολιτικά κόμματα εντός και εκτός βουλής.

Πολύ απλά δεν υπάρχουν εκλογές και ψήφος στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι χειραγωγημένα στο έπακρο. Βγάζουν όποιον θέλουν όποτε θέλουν.

1. Δεν υπάρχει επαλήθευση ψήφων του υπουργείου εσωτερικών με Singular Logic (εταιρεία εκλογικών αποτελεσμάτων)

2. Οι εκλογικοί κατάλογοι του 2011 είναι παντελώς αμφίβολοι με σχεδόν 11 εκατομμύρια δηλωμένοι ψηφοφόροι (πέτρες και πεθαμένοι)

3. Ο εκλογικός νόμος είναι αντισυνταγματικός (κατάργηση λευκής ψήφου) κλπ. κλπ.

4. Το σύνταγμα έχει καταλυθεί. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα πάντα ρεί.

Τα παραπάνω είναι γνωστά σε όλα τα κόμματα εντός και εκτός βουλής. Ειδικά τα κόμματα εκτός βουλής εφόσον γνωρίζουν ότι δεν έχουν πιθανότητα ούτε μια στο τετράκις τρις να μπουν στην βουλή (εκτός και αν είναι μέρος της συμμορίας εκ των αποτελεσμάτων), γεννάται το εύλογο ερώτημα γιατί όταν δημιουργούν πολιτικό κόμμα, δεν καλούν άμεσα τα μέλη τους να κάνουν οτιδήποτε, όπως ομαδικά ένδικα μέσα, οργανωμένη ανυπακοή κλπ. ώστε να υπάρξει έννομη τάξη με εκλογές και εκλογικά αποτελέσματα?

Πολύ απλά εκ των αποτελεσμάτων διαφαίνεται ότι “μαντρώνουν” και χειραγωγούν τον κόσμο ώστε να δημιουργείται η εντύπωση νόμιμων εκλογών και επαρκούς προσέλευσης ψηφοφόρων. Εκ των αποτελεσμάτων αποτελούν μέρος της εγκληματικής οργάνωσης που κυβερνά την Ελλάδα και όχι μόνο. Άρα μιλάμε για μια ενιαία εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων.

Πρακτικά τελευταίες εκλογές του 2019, σύμφωνα με αρχιτέκτονα συστημάτων Ζ. Πολυζωίδη, οι ζώντες οι οποίοι ψήφισαν, ήταν κάτω από ένα εκατομμύριο. Επόμενη μέρα η Singular Logic έβγαλε στα εκλογικά αποτελέσματα ότι ψήφισαν 5,5 εκ Έλληνες. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΘΕΙΑ !

https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/

Νέα έκκληση για εξασφάλιση του ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥ της καταμέτρησης των εκλογικών αποτελεσμάτων | JusticeForGreece (wordpress.com)

Επίσης πρόσφατες εκλογές στην Αμερική και DOMINION είναι ένα καλό παράδειγμα νοθείας ψήφων και αλλοίωση εκλογικών αποτελεσμάτων.

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, οτιδήποτε ασκεί εξουσία η μπορεί να επηρεάσει τον κόσμο είναι απολύτως ελεγχόμενα συμπεριλαμβανομένης και της εκκλησίας (“ιερα” συνοδος).

Τέλος η Ελλάδα αλλάζει χέρια για πάντα με την σκόπιμη εισροή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και αποτελεί το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ποτέ ως λαός από την εποχή των Περσών.

ΜΑΖΗΣ «Έχουν μπει 4.000.000 λαθρομετανάστες και μας μιλάνε μόνο για 70.000»
https://youtu.be/oJimr5EnbJk

ΓΡΙΒΑΣ: ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ

Επιχειρηματίες και επαγγελματίες,
Η “βοήθεια” που δόθηκε με την μορφή της Επιστρεπτέας προκαταβολής είναι το κερασάκι στην τούρτα για τους μικρούς επιχειρηματίες γενικά.
Η Επιστρεπτέα προκαταβολή είναι μισή “δωρεάν“ και η άλλη μισή δάνειο με επιτόκιο 9 τις εκατό και συνδέεται άμεσα με την εφορία.

Όταν θα σταματήσουν τον αντισυνταγματικό εγκλεισμό θα πρέπει να πληρώσουν πίσω οι επιχειρηματίες τα αναγκαστικά δάνεια προφανώς με δόσεις, Αν χάσουν τις δόσεις η εφορία με συνοπτικές διαδικασίες θα προχωρήσει σε πλειστηριασμό περιουσιακών στοιχείων και επιχειρήσεων.
Όπως καταλαβαίνετε με απλά μαθηματικά δεν τίθεται θέμα αν θα καταστραφούμε για πάντα αλλά το πότε θα γίνει. Θα είναι σε ένα μήνα, σε 2 μήνες σε ένα χρόνο κλπ. Είμαστε όλοι μας σε ένα πηγάδι δίχως πάτο και σε ελεύθερη πτώση.

Προτείνουμε και προτρέπουμε σε πρακτική αντίσταση.
Οι μορφές πρακτικής αντίστασης συνοψίζονται σε 4 σημεία ταυτόχρονα όπως έγιναν στην Ισλανδία.

  • Ομαδικά ένδικα μέσα (ομαδικές μηνύσεις, ομαδικές αγωγές κλπ.) αλλά ΠΑΝΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ
  • Οργανωμένη ΑΝΥΠΑΚΟΗ όπως να σταματήσει όλος ο κόσμος να πληρώνει ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, να φοράει μάσκες κλπ.
  • Κλείσιμο τηλεόρασης ειδικά των ειδήσεων λόγω ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
  • Παραίτηση πολιτικών κομμάτων από την βουλή, κάτι το οποίο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ λόγω μεγάλης σήψης και διαφθοράς. Εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι εκ των αποτελεσμάτων όλα τα κόμματα στην βουλή αποτελούν μια ενιαία εγκληματική οργάνωση. Μπορούμε όμως να πιέσουμε με επιστολές και εξώδικα για το απόλυτο ξεβράκωμα

Για τα ένδικα μέσα ο κόσμος μπορεί να απευθυνθεί στην  Ένωση καταναλωτών Ωμέγα και ΙΣΟΝΟΜΙΑ η σε οποιοδήποτε άλλο φορέα που προσπαθεί να επιφέρει την έννομη τάξη.
www.amkeisonomia.com

Για την ΑΝΥΠΑΚΟΗ δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο του Γ Κασιμάτη και πάνω σε αυτό πρέπει να βασιστεί η οργανωμένη ΑΝΥΠΑΚΟΗ με καθαρούς στόχους και χρονοδιαγράμματα πχ Δεν φοράει κανένας φίμωτρο, δεν κάνει κανένας εμβόλια, δεν πληρώνει κανένας πρόστιμα, όλοι μαζί όταν κάποιος συμπολίτης έχει πρόβλημα με δασκάλους, αστυνομία, γιατρούς κλπ.

Δηλώστε συμμετοχή στις δράσεις ΑΜΕΣΑ.

Γραφείο Αθηνών
Λεωφόρος Μεσογείων 15,
Τ.Κ. 11526 Αθήνα (Αμπελόκηποι)
Μέγαρο Άτσλεϋ (1ος όροφος)
τηλ.: (+30) 210 74 99 307
κιν.: (+30) 6936 63 64 18
email: peko.athens@gmail.com

Γραφείο Θεσσαλονίκης
Αριστοτέλους 14 & Βασιλέως Ηρακλείου (ημιώροφος)
Τ.Κ. 54623 Θεσσαλονίκη
τηλ.: (+30) 2311 824 689
κιν.: (+30) 6936 63 64 19
email: isonomia.thessaloniki@gmail.com

Γραφείο Αιγίου
Χιλίαρχου Ορεινού 24
Τ.Κ. 25100 Αίγιο
τηλ.: (+30) 2691 181 078
κιν.: (+30) 6936 63 64 21
email: peko.aigio@gmail.com

Γενικά
email: isonomia120@gmail.com,  pekogr.contact@gmail.com
web: https://amkeisonomia.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Omega.EpistrofiStinEnnomiTaxi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCVO-4dWYM8vqAxdA9kqjdlg?view_as=subscriber

Μετα τιμής

Ζάκης Πολυζωίδης

Χρήσιμες Πηγές:
Ισλανδία: https://www.kathimerini.gr/855137/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/ekei-opoy-kai-oi-trapezites-phgainoyn-sth-fylakh
Σύνταγμα: https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/