Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες, Ελληνικέ λαέ απανταχού,

Το μήνυμα που έχω να σας απευθύνω είναι το εξής:

Όλοι μας έχουμε καταλάβει και διαπιστώσει αμέτρητες φορές ότι η κατάσταση στην Ελλάδα έχει “ξεφύγει ειδικά τα τελευταία 12 χρόνια.

Αναφέρομαι στα μνημόνια, στην κατάλυση του Συντάγματος, στην παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας, στην καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας, στις χιλιάδες αυτοκτονίες, στην αναγκαστική μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό για ένα μεροκάματο, στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην γενοκτονία του Ελληνικού λαού, στην παράδοση της Μακεδονίας μας,  στην στέρηση των ελευθερίων μας, στην ατελείωτη και απύθμενη σαπίλα των κυβερνώντων και τέλος στην αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού από λαθροεισβολείς.

Είναι ηλίου φαεινότερο εκ των αποτελεσμάτων ότι έχουμε να κάνουμε με μια εγκληματική οργάνωση και μάλιστα διεστραμμένη.

Είναι ηλίου φαεινότερο με απλά μαθηματικά ότι αν δεν αλλάξει η κατάσταση σε λίγα χρόνια θα χάσουμε για πάντα την πατρίδα μας και ότι έχουμε ιερό και όσιο (οικογένεια, παιδιά, περιουσίες κλπ).

Για την ιστορία και συνοπτικά φτάσαμε έως εδώ μεταξύ άλλων χάρις της απεχθούς προπαγάνδας από τα Ελληνόφωνα ΜΜΕ, την ΑΓΝΟΙΑ και ΑΔΡΑΝΕΙΑ του κόσμου και τέλος τον ΑΟΡΑΤΟ ΦΟΒΟ.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να κάνουμε ανάλυση των αιτιών, αλλά να προχωρήσουμε ΑΜΕΣΑ στην λύση. Οι ιστορικοί και ψυχολόγοι του μέλλοντος πιστεύω ότι θα αφιερώσουν αρκετούς τόμους βιβλίων για τα αίτια και συνθήκες για το πως φτάσαμε έως εδώ…

ΛΥΣΗ

Η μοναδική ΛΥΣΗ/ΟΔΟΣ στο πρόβλημα μας ως λαός και Έθνος είναι το παράδειγμα της Ισλανδίας και οι πολύτιμες συμβουλές του συνταγματολόγου Γεωργίου Κασιμάτη.

Για να αντιστρέψουμε τα κακώς κείμενα, για να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ τάξη, για να αποζημιωθεί ο Ελληνικός λαός  για την ανυπολόγιστη ζημία του, για να σταματήσει άμεσα ο λαθροεποικισμός κλπ, πρέπει η διεστραμμένη εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων να οδηγηθεί στην φυλακή όπως έγινε στην Ισλανδία.

Μεσοβέζικες ή “λύσεις” τύπου επιδέσμου δεν είναι ΠΟΤΕ δυνατόν να λύσουν το πρόβλημα.

“Λύσεις” όπως “να πάρουμε τα όπλα“, υπογραφές στο ιντερνέτ και ψηφίσματα, συλλαλητήρια, εξώδικα άνευ σημασίας, μεμονωμένες μηνύσεις η και μεμονωμένες αγωγές, δηλώσεις άρνησης ιατρικών πράξεων, προσφυγές στο ΣΤΕ για τα self test, μεμονωμένες μηνύσεις για εσχάτη προδοσία, ιερές δηλώσεις, ανακλήσεις, πολιτικά κινήματα, εθνοσυνελεύσεις, δικαστήριο ΧΑΓΗΣ, παχιά λάγια, διαπιστώσεις, θεωρίες συνωμοσίας κλπ αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα του Ελληνικού λαού και σε συνδυασμό με την κατάπτυστη προπαγάνδα των ΜΜΕ και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης όπως το Facebook, επιφέρουν την ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ και φυσικά γίνεται ακόμη ένα βήμα προς την οριστική και αμετάκλητη καταστροφή μας.

Δεν υπάρχουν ιστορικά παραδείγματα στην νεώτερη ιστορία που να εχουν μπει φυλακή ένοχοι εγκλημάτων με τις παραπάνω πρακτικές.

Αντιθέτως υπάρχουν χιλιάδες επιτυχημένες αποφάσεις μηνύσεων και αγωγών σε Ελληνικά και ξένα δικαστήρια με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Είναι εξίσου σημαντικό να καταλάβετε ότι οι μεγαλύτεροι εχθροί μας δεν είναι οι κυβερνώντες αλλά οι εκτελεστές αυτών, όπου με οργάνωση και διεστραμμένες πρακτικές σπρώχνουν τον κόσμο να πράξει οτιδήποτε άλλο εκτός από τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και ΝΟΜΙΜΑ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα εκτελεστών είναι οι δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια, οι διευθυντές σχολείων, οι παρουσιαστές/ες στα ΜΜΕ, δικηγορικοί και ιατρικοί σύλλογοι ή γενικά σύλλογοι (αναφέρομαι πάντα στις διοικήσεις αυτών), πολιτικοί αρχηγοί και συνεργάτες αυτών (ειδικά τα κόμματα εκτός βουλής), οι σωτήρες του διαδικτύου, αυτοί που τα λένε καλά, καταγγέλλουν αλλά δεν βάζουν υπογραφή ούτε σε μια απλή μήνυσή κλπ.

Η λίστα είναι αρκετά μεγάλη και εχουν γίνει αρκετές παρουσιάσεις επι του θέματος.

Ποια είναι τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και ΝΟΜΙΜΑ?

Τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και ΝΟΜΙΜΑ, σύμφωνα με το παράδειγμα της Ισλανδίας και συμβουλές του συνταγματολόγου Γεωργίου Κασιμάτη, είναι ομαδικές μηνύσεις και αγωγές με χιλιάδες συμμετοχές κόσμου και οργανωμένη ανυπακοή.

Οι ομαδικές μηνύσεις και οι ομαδικές αγωγές, ΦΥΣΙΚΑ όπως έγινε στην Ισλανδία, θα πρέπει να είναι στρατηγικής σημασίας και να στοχεύουν στην επαναφορά της ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ με χρονοδιάγραμμα επιτυχίας το πολύ ΕΝΑ χρόνο, λόγω της σημερινής τραγικής καταστάσεως.

Στους Ισλανδούς πήρε μόνο 4 μήνες να τους βάλουν στην φυλακή…

Για παράδειγμά προσφυγή στο ΣΤΕ για τα self test και κατάργηση των ΚΥΑ και να υπάρξει θετικό νομικό αποτέλεσμα, δεν θα επιφέρει την έννομη τάξη, δεν θα μπουν οι ένοχοι στην φυλακή δεν θα σταματήσει ο λαθροεποικισμός, δεν θα αποζημιωθεί ο κόσμος, δεν θα σταματήσει το διαρκές έγκλημα…

Το ίδιο παράδειγμα, ισχύει για όλα τα παραπάνω που ανέφερα όπως υπογραφές στο ιντερνέτ, δηλώσεις, σκληρές επιστολές, μεμονωμένες μηνύσεις/αγωγές κλπ.

Ομαδικές μηνύσεις και αγωγές κατά αυτών που ψήφισαν την πράξη νομοθετικού περιεχομένου στις 25/2/2020 και πήραν τα ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ μέτρα κατά του Ελληνικού λαού θα επιφέρουν την έννομη τάξη, θα μπουν στην φυλακή οι ένοχοι, θα αποζημιωθεί ο Ελληνικός λαός, θα σταματήσει το διαρκές έγκλημα, θα σταματήσει ο λαθροεποικισμός….

Ομαδικές μηνύσεις και αγωγές κατά αυτών που επιβάλουν και συνδράμουν με οιοδήποτε μέσο και τρόπο στην αντικατάσταση του Ελληνικού λαού από λαθροεισβολείς, θα επιφέρουν την έννομη τάξη, θα μπουν στην φυλακή οι ένοχοι, θα αποζημιωθεί ο Ελληνικός λαός, θα σταματήσει το διαρκές έγκλημα, θα σταματήσει ο λαθροεποικισμός….

Ελπίζω να πήρατε την ΙΔΕΑ και να κατανοήσατε την ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

ΚΑΛΕΣΜΑ

Καλούμε όλο τον κόσμο να πράξει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και ΝΟΜΙΜΑ, να απέχει από την επαχθή προπαγάνδα, να χρησιμοποιεί ΛΟΓΙΚΗ και ΚΡΙΣΗ, να κρίνει πάντα εκ των ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ και τέλος να διώξει τον ΑΟΡΑΤΟ ΦΟΒΟ.

Κάθε ήμερα ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ που περνάει, χάνεται μια κοσμοϊστορική ευκαιρία να αλλάξουμε τον ρου της Ελληνικής ιστορίας (και όχι μόνο) και να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ.

Ελάτε να τελειώνουμε με την συμμορία εκ των αποτελεσμάτων όπως έγινε στην Ισλανδία.

Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες!

Με εκτίμηση

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

Ιστοσελίδα – www.amkeisonomia.com

Youtube- https://www.youtube.com/channel/UCVO-4dWYM8vqAxdA9kqjdlg

Facebook – https://www.facebook.com/Omega.EpistrofiStinEnnomiTaxi