Ο πόλεμος της παραπληροφόρησης καλά κρατεί.
Ένα ακόμη κατάπτυστο παράδειγμα χειραγώγησης κόσμου και αποτροπής από τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και ΝΟΜΙΜΑ.
Πολλαπλά γκρουπάκια στο FACEBOOK, ιστοσελίδες και blog, άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ, κάνουν αναφορά σε δικηγόρους με ονόματα και κινητά τηλέφωνα και προτρέπουν τον κόσμο να επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να λάβουν νομικές συμβουλές για την αντιμετώπιση των επιβληθέντων ιατρικών πράξεων (μάσκες, self test, εμβόλια κλπ).
Όταν κάποιος επικοινωνεί λοιπόν με τους διαφημισμένους δικηγόρους”, τα σύνηθες σενάρια που προτείνουν στους γονείς ή εργαζομένους ή γενικά πολίτες, είναι τα εξής:

  1. Δήλωση άρνησης ιατρικής πράξης στο σχολείο ή την επιχείρηση
  2. Εξώδικο προς σχολείο η επιχείρηση
  3. Προσφυγή στο ΣΤΕ κατά ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση)
  4. Προσφυγή στην Χάγη
  5. Οτιδήποτε άλλο ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ

Ας τα αναλύσουμε τα σενάρια.

Δήλωση άρνησης ιατρικής πράξης στο σχολείο ή την επιχείρηση
Πραγματικό παράδειγμα

  • Γονέας πηγαίνει στο σχολείο με το παιδί του
  • Το παιδί του φοράει φίμωτρο και έχει υποστεί self test
  • Γονέας καταθέτει και πρωτοκολλεί Υπεύθυνη Δήλωση Άρνησης ιατρικών πράξεων
  • Γονέας αφήνει το παιδί του στο σχολείο και φεύγει

Οπως καταλαβαίνετε η απόλυτη παράνοια. Δηλαδή ο γονέας αρνείται το παιδί του να κάνει ιατρικές πράξεις ΑΛΛΑ το αφήνει σχολείο έχοντας κάνει το παιδί του ιατρικές πράξεις. Η συμμορία εκ των αποτελεσμάτων και ο διευθυντής του σχολείου τρίβουν τα χέρια τους από το αποτέλεσμα.

Αντίστοιχο πραγματικό παράδειγμα όπως παραπάνω με τους εργαζομένους.

  • Ο εργαζόμενος καταθέτει δήλωση άρνησης self test στο αφεντικό του
  • Προσκομίζει την ίδια στιγμή και το self test
  • Συνεχίζει να δουλεύει κάθε μέρα με το να προσκομίζει self test

Εξώδικο προς σχολείο η επιχείρηση
Τελείως χαμένος χρόνος και χρήματα αν ο γονέας, εργαζόμενος η γενικά πολίτης δεν έχει πρόθεση να προχωρήσει σε πακέτο μήνυση + αγωγή.
Άλλωστε το έγκλημα έχει συντελεστεί, οπότε η ΜΟΝΗ ενδεικνυόμενη δράση είναι μήνυση + αγωγή, αλλιώς χάνεται πολύτιμος χρόνος με ανούσια μη αποτελεσματικά μέτρα.

Προσφυγή στο ΣΤΕ κατά ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση)
Τελευταίους 15 μήνες εχουν εκδοθεί πάνω από 300 ΚΥΑ. Και να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα δηλαδή πετυχημένη προσφυγή, την επόμενη μέρα η συμμορία εκ των αποτελεσμάτων θα εκδώσει μια καινούργια ΚΥΑ ελαφρώς τροποποιημένη, οπότε ΜΗΔΕΝ εις το πηλίκο.
Την ίδια στιγμή το έγκλημα συνεχίζεται. Ο χρόνος και τα χρήματα του πολίτη χάθηκαν, η συμμορία εκ των αποτελεσμάτων κάνει πάρτι.

Προσφυγή στην Χάγη
Η Κύπρος έχει δεκάδες θετικές αποφάσεις από την Χάγη για την εισβολή των Τούρκων.
Έχει αλλάξει τίποτα?
Εχουν φύγει οι Τούρκοι?
Φυσικά και ΟΧΙ καθώς οι αποφάσεις της Χάγης εχουν αναγνωριστικό χαρακτήρα και όχι εκτελεστικό.
Μόνο οι μηνύσεις και οι αγωγές εχουν εκτελεστικό χαρακτήρα.

Οτιδήποτε άλλο ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ
Πολύ απλά, ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ τον κόσμο να κάνει μήνυση και αγωγή κατά ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ όπως είναι ο διευθυντής σχολείου η εργοδότης με τους παρακάτω γελοίους ανυπόστατους λόγους.

  1. Οι διευθυντές/εργοδότες είναι αναγκασμένοι να υπακούσουν με το πρόσχημα πειθαρχικών ποινών η προστίμων
  2. Η μήνυση θα κάνει 2-3 χρόνια να τελεσφορήσει με άγνωστο αποτέλεσμα και με υπαιτιότητα του μηνυτή
  3. Οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε

Συνοψίζω
Οι διαφημισμένοι δικηγόροι”, προτρέπουν τον κόσμο στην απόλυτη ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ με δηλώσεις άρνησης και εξώδικα, υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται τίποτα κατά ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ (διευθυντές σχολείων εργοδότες, κλπ), ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και ΝΟΜΙΜΑ (μήνυση και αγωγή, ειδικά αγωγή), ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ αν θα γίνει κάτι να γίνει ΜΗΝΥΣΗ και ΑΓΩΓΗ κατά του ΚΡΑΤΟΥΣ (αφηρημένη έννοια, πιάσε το αβγό και κούρευτο)

Ερώτηση κρίσεως/ρητορική
Αφού δεν γίνεται τίποτα κατά ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ (διευθυντές σχολείων εργοδότες, κλπ) ποιος είναι ο σκοπός της δήλωσης και του εξώδικου?

Τι ισχύει? Ποια είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ με ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Οι διευθυντές/εργοδότες ΔΕΝ είναι αναγκασμένοι να υπακούσουν. Για παράδειγμα βάσει δημοσίου δικαίου (Κατ’ άρθρο 105 ΕισΝΑΚ), ο διευθυντής σχολείου είναι υποχρεωμένος να αρνηθεί εγγράφως όπως ορίζει ο νόμος. Απλά στέλνει έγγραφο η email πίσω από εκεί που έλαβε την ΚΥΑ και απλά αρνείται να εκτελέσει την ΚΥΑ διότι δεν είναι γιατρός (γίνεται αντιποίηση επαγγέλματος) και δεν μπορεί βάση νόμου να επιβάλει ιατρικές πράξεις (ποινικό αδίκημα, έγκλημα εξ αμελείας η δόλος). Δεν χάνει την δουλειά του, τον μισθό του, ούτε πηγαίνει εξορία στην ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ σύμφωνα με τον νόμο.

Ο εργοδότης αντίστοιχα θα πρέπει να κινηθεί με μήνυση και αγωγή κατά αυτών που του έστειλαν την ΚΥΑ η οτιδήποτε άλλη οδηγία όπως δικηγόρος ομοσπονδίας κλπ.
Η μήνυση και η ΑΓΩΓΗ (πακέτο) θα τελεσφορήσουν σε 100 ημέρες βάσει νόμου (αστικό δίκαιο). Ειδικά η ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ δεν χάνεται με τίποτα. Δεν υπάρχει πιο καραμπινάτο έγκλημα. Τι θα πει ο διευθυντής σχολείου στο δικαστήριο? Με υποχρέωσαν? (έχει δικαίωμα άρνησης χωρίς συνέπειες) Δεν ήξερα? (δεν δικαιολογείται βάσει νόμου) Είμαι γιατρός? (αντιποίηση επαγγέλματος) κλπ κλπ

Οπως καταλαβαίνετε το σύστημα είναι στον απόλυτο φόβο και η συμμορία εκ των αποτελεσμάτων έχει διαθέσει ότι μπορεί στην παραπληροφόρηση με σκοπό την αποφυγή ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ και ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ κατά των ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ (Εκτελεστές), ώστε να μην δημιουργηθεί τσουνάμι αντιδράσεων και τους πάρουν τα σώβρακα και τους κλείσουν στην φυλακή.

Μεγάλη προσοχή με την παραπληροφόρηση. Χρησιμοποιήστε ΛΟΓΙΚΗ και ΚΡΙΣΗ !!!

Τέλος, καλούμε όλο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό να δράσει άμεσα. Κάθε ήμερα ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ που περνάει, χάνεται μια κοσμοϊστορική ευκαιρία να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας και να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ.
Ελάτε να τελειώνουμε με την συμμορία εκ των αποτελεσμάτων όπως έγινε στην Ισλανδία. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες! https://amkeisonomia.com/2021/02/16/%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%cf%87%cf%84%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b1/

Με εκτίμηση

Πανελλήνια  Ένωσης Καταναλωτών ΩΜΕΓΑ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ

www.amkeisonomia.com