Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες, συγγενείς και αγαπημένοι,

Σε λίγες ώρες θα έρθει ο καινούργιος χρόνος.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο εκτός από υγεία και χρόνια πολλά, το 2021 να πρυτανεύσει η ΛΟΓΙΚΗ, η ΚΡΙΣΗ και η ΑΓΑΠΗ προς την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Το 2020 ήταν μια χρόνια όντως ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ με δυσάρεστα επακόλουθα για όλο τον πληθυσμό της γης με εξαιρέσεις όπως ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΣΟΥΗΔΙΑ κλπ.

Είναι ηλίου φαεινότερο οι λόγοι και το καθεστώς της απόλυτης κυριαρχίας των λαών σε όλα τα επίπεδα.

Είναι όμως συγχρόνως ΕΛΠΙΔΑ και ΧΑΡΑ για τα μελλούμενα στο 2021.

Το τέρας (οργανωμένες συμμορίες σε όλο τον κόσμο) έδωσαν τα ρέστα τους με το lockdown (καραντίνα) και η ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ της δικαιοσύνης έρχεται τους επόμενους μήνες να οριστικοποιήσει το τέλος τους και την αρχή της ΕΝΝΟΜΗΣ τάξης σε όλα τα μήκη και πλάτη της ΥΦΗΛΙΟΥ.

Φυσικά καλά οργανωμένες εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στην Ελλάδα, Νιγηρία, Μεξικό, Αραβικές χώρες γενικά θα αργήσουν λιγάκι αλλά δεν πιστεύω να αντέξουν την γενική πίεση.

Αναμένεται ότι σε όλο τον κόσμο χιλιάδες εγκληματικές φιγούρες θα οδηγηθούν στην φυλακή και στον θάνατο.

Είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε φυσικά, να σπρώξουμε λιγάκι τα πράγματα με την συμμετοχή μας στα κοινά ως ΠΟΛΙΤΕΣ. Απλά λέμε ΟΧΙ στην ΑΝΟΜΙΑ και στους αντισυνταγματικούς νόμους και την ίδια στιγμή περνάμε στην επίθεση με χιλιάδες ομαδικές μηνύσεις και ομαδικές αγωγές μέχρι τελικής δικαίωσης.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ !!!

Η συνοδευτική εικόνα εξώφυλλο φυσικά είναι ένα από τα σκίτσα του Χρήστου Παπανίκου και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την τιμή που μας κάνει.

https://www.facebook.com/Chr.Papanikos/ Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας www.amkeisonomia.com