Η Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών ΩΜΕΓΑ, τηρώντας την υπόσχεση που δώσαμε και τηρώντας τον καταστατικό μας σκοπό, να αντιδρούμε και να καταγγέλλουμε κάθε γεγονός, πρακτική ή πολιτική, που διαταράσσει την κοινωνική και οικογενειακή ειρήνη, την οικονομική ισορροπία, την ισονομία των πολιτών, την εθνική ασφάλεια και δημόσια περιουσία χάριν συμφεροντολογικών πολιτικών, ορισμένων κυβερνητικών “κύκλων” ολοκληρώσαμε και καταθέσαμε 14-5-2020 την δεύτερη ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ κατά τραπεζών.

Η πρώτη ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ κατά ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ κατατέθηκε τις μέρες του Πάσχα 2020 γράφοντας νομική ιστορία στην προσπάθεια αυτή και προσπαθούμε να καταθέτουμε κάθε βδομάδα μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να επιστρέψει η ΕΝΝΟΜΗ τάξη.

Η κίνηση μας είναι κραυγή θυμού για την απόδοση του δίκιου και του δικαίου. Προτροπή και κάλεσμα να ακολουθήσουν και αυτοί που τους έχουν πείσει ότι με τις τράπεζες δεν τα βάζεις. Με όλους τα βάζεις όταν είσαι έννομος και εν δικαίω.

Η κίνηση μας είναι ξύπνημα αξιοπρέπειας και μάθημα στις νέες γενιές, που τους βρήκε η εφηβεία στην φτώχεια και ανέχεια, στις προσβολές των δικών τους ότι είναι τεμπέληδες και κακοπροαίρετοι οφειλέτες.

Η κίνηση μας είναι η συνεχής ενημέρωση και η αλήθεια που στα χρόνια που ζούμε δεν είναι γλυκιά και για να την ακούσουμε ΠΡΕΠΕΙ όλοι να αποβάλουμε νοοτροπίες παγίδα που αποτιμώνται σε χρήμα, σε αντάλλαγμα, « τι δίνω τώρα τι κερδίζω αύριο». Αυτή είναι η παγίδα που κάθε ένας απομονώθηκε και προκειμένου να ηρεμήσει για λίγο δέχθηκε έστω ένα «κουρεματάκι».

Η οικονομία βρίσκεται ακόμη σε βαθιά ύφεση και θα βρίσκεται όσο οι τράπεζες δεν λειτουργούν ως εργαλεία διοχέτευσης χρήματος στην αγορά αλλά ως εισπράκτορες. Όταν μία οικονομία είναι λιπόθυμη από που θα δημιουργήσετε χρήματα να πληρώσετε αύριο ή μετά κάποιους μήνες ?

Ο αγώνας είναι δύσκολος γιατί οι αποφάσεις των δικαστηρίων επιμένουν αναμασώντας ότι κάθε προσφυγή εναντίον τράπεζας ότι είναι ΑΟΡΙΣΤΗ.

Άλλωστε δύσκολο θα είναι και όταν θα μας έχουν πάρει και το τελευταίο κεραμίδι.

Το δικαιούνται? Φυσικά και ΟΧΙ. Θα αντισταθούμε ξανά και ξανά. Θα απαιτήσουμε με ένδικα μέσα να εφαρμοστεί ο νόμος και το δίκαιο. Θα απαντήσουμε σε κάθε «αοριστία»  και θα ξανά προσφύγουμε κάθε φορά περισσότεροι.

Τι ζητούμε ? Την Αρχή της Ισότητας και Αναλογικότητας. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε τα χρέη κακής διαχείρισης μιας ομάδας τραπεζιτών και τα χρέη κακής διαχείρισης μιας ομάδας πολιτικών.

Ως Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες έχουμε επωμιστεί την επανεκκίνηση της οικονομίας του κράτους μας και τα χρέη των τραπεζών που επιβάρυναν το Δημόσιο χρέος, επ’ ουδενί και με καμία απειλή τράπεζας ή προτροπή δήθεν «μιας καλύτερης προσφοράς» δεν θα αναγνωρίσουμε την ανομία τους και τις δήθεν οφειλές μας προς αυτές που είναι είδη πληρωμένες.  

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΕΛΑΤΕ λοιπόν να τελειώνουμε μια για πάντα με την ανομία και τους εκτελεστές μας, να γίνουμε ΟΛΟΙ μαζί μια ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ, να αποζημιωθούμε για την ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΑΣ και να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Επισκεφτείτε άμεσα την ιστοσελίδα μας https://pekoonline.wordpress.com/ για συμμετοχή στις ομαδικές μηνύσεις.

Δράστε σήμερα πριν να γίνει η τωρινή κατάσταση μη αναστρέψιμη.

Εκ της ομάδας και του προέδρου της ΩΜΕΓΑ