Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ κατά των τραπεζών που ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ στο πρωτοδικείο ΑΘΗΝΩΝ αριθμός κατάθεσης Α.Β.Μ. Ε20-1791 (πρώτο πακέτο, ακολουθούν εκατοντάδες), είναι ένστασή και καταγγελία σε αυτό που μας έσυραν. Τους κοιτάμε κατάματα και τους λέμε ότι ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ και ότι θα τιμωρηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα με φυλακή και δήμευση περιουσίων.

Επίσης τις ημέρες του Πάσχα 2020 με κλειστά δικαστήρια και γενική απαγόρευση λόγω κορονοϊού γράψαμε ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ για τα ελληνικά δεδομένα. Καταθέσαμε τρεις ΟΜΑΔΙΚΕΣ μηνύσεις (σύνολο 225) με αριθμός κατάθεσης Β 2020/174 κατά παντός υπευθύνου για:

α) πλημμελή φύλαξη συνόρων,

β) κατά δημάρχου και δημοτικού (διοικητικού) συμβουλίου Λέσβου και

γ) κατά Περιφερειάρχη και δημοτικού (διοικητικού) συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρόλη την αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων, παρόλες τις τεχνικές δυσκολίες που προέκυψαν στην έκδοση εξουσιοδοτήσεων και την δυσκολία εκ του σύνεγγυς συνεργασίας, αποδείξαμε (είμαστε οι μόνοι ως ομάδα) ότι όταν θέλουμε μπορούμε να ξεπεράσουμε ΜΑΖΙ κάθε δυσκολία, κάθε αντιξοότητα.

ΕΛΑΤΕ λοιπόν να γίνουμε ΟΛΟΙ μαζί μια ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ να παρασύρουμε την ανομία στο διάβα μας, να τελειώνουμε επιτέλους με την συμμορία εκ των αποτελεσμάτων, να σταματήσει ο ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ και να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://pekoonline.wordpress.com/ για συμμετοχή στις ομαδικές μηνύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

Δράστε σήμερα πριν να γίνει η τωρινή κατάσταση μη αναστρέψιμη.

Εκ της ομάδας και του προέδρου της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΩΜΕΓΑ