Πρόγραμμα ομιλιών ΤΕΜΠΗ – ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ εδώ

«Πάρε με όταν φτάσεις» είπαν και έγραψαν πολλές μανάδες στα παιδιά τους εκείνη τη νύχτα (28/2/2023) αλλά εκείνα δεν τις πήραν ποτέ πίσω.

Αγαπητοί Έλληνες πολίτες,

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε, πρώτα στους εαυτούς μας και μετά σε όλο τον κόσμο, ότι όλοι μαζί μπορούμε.
Όλοι μαζί μπορούμε να επιβάλουμε την έννομη τάξη στην πατρίδα μας και στις ζωές μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε το έργο της δικαιοσύνης, ώστε οι οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη, και οι επιζώντες να δικαιωθούν και οι ψυχές των αδικοχαμένων να βρουν επιτέλους γαλήνη.

Όλοι μαζί μπορούμε να συμμετάσχουμε στη συμπληρωματική ομαδική μήνυση για το έγκλημα των Τεμπών. Το κείμενο της συμπληρωματικής ομαδικής μήνυσης εδώ
Οδηγίες συμμετοχής:
1. Συμπληρώνουμε ηλεκτρονική φόρμα εδώ
2. Κάνουμε εξουσιοδότηση προς κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη (σύζυγο θύματος)
—α. Ηλεκτρονικά μέσω gov.gr εδώ
—β. Χειρόγραφα μέσω Κ.Ε.Π., κλπ εδώ
3. Επικοινωνούμε την δράση σε όλο τον κόσμο και βοηθάμε άλλους να πράξουν το ίδιο

Για κάθε περίπτωση όλα τα αρχεία της δράσης θα τα βρείτε στο google drive https://drive.google.com/drive/folders/1aJSsJ55IXufFX66ecSpd_iIriNPJQZ6Z

Η Εθνική τραγωδία στα Τέμπη, έχει γίνει αιχμή δόρατος, όχι μόνο λόγω του αποτρόπαιου εγκλήματος, αλλά και λόγω της προσπάθειας συγκάλυψης του, από τους κυβερνώντες και μη και κουβαλά επάνω της όλες τις αδικίες που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, όπως το βιασμό της 11χρονης στον Κολωνό από εκατοντάδες διεστραμμένους, τις χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας λόγω των μνημονίων και της συνεχιζόμενης φτωχοποίησης, τις δολοφονίες Ελλήνων συμπολιτών μας σε πυρκαγιές, πλημμύρες και σε πολλά άλλα τραγικά συμβάντα.
Οι αδικημένοι και οι επιζώντες όλων των εγκλημάτων που έχουν συμβεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρονια, “κοιτούν” τα Τέμπη και αναμένουν δικαίωση.
Τα Τέμπη είναι η φωνή όλων μας.

Για παράδειγμα εάν το ένα εκατοστό των συμμετεχόντων όπως έγινε στο ψήφισμα της κ. Μαρίας Καρυστιανού στο change.org (περίπου 1.350.000 ψήφοι), συμμετάσχει στην συμπληρωματική ομαδική μήνυση πιστεύουμε ακράδαντα ότι πολύ σύντομα θα αποδοθεί δικαιοσύνη σε πολλαπλά επίπεδα και οι υπεύθυνοι της Εθνικής τραγωδίας θα καταλήξουν εκεί που τους αξίζει.

Επίσης, πιστεύουμε ότι θα γίνει ντόμινο εξελίξεων και θα απαλλαγούμε οριστικά από την ανομία και ατιμωρησία που ταλανίζει την πατρίδα μας, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ας μην ξεχνάμε ότι προετοιμάζεται διαμελισμός του Αιγαίου μας και κατάργηση ρευστών. Τα εθνικά θέματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την υπόθεση των Τεμπών και την κατάληξη αυτής. Όλοι μαζί μπορούμε.

  • Μήνυμα οικογένειας Κωνσταντινίδη εδώ
  • Ραδιοφωνική εκπομπή με Σαχίνη και κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη εδώ
  • Ραδιοφωνική εκπομπή με Σαχίνη και τον δικηγόρο της υπόθεσης και πατέρα επιζήσαντα κ. Γεώργιο Ηλιόπουλο εδώ
  • Συνοπτικά οι δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ εδώ
  • Επικοινωνία με την ΙΣΟΝΟΜΙΑ εδώ

Με εκτίμηση,

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

Π. Ασλανίδης : “Μονόδρομος για εμάς, η άρση ασυλίας πολιτικών με ποινικές ευθύνες”