Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η επικρατούμενη/επιβαλλόμενη ανομία που επικρατεί σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί άνετα να παραλληλισθεί με τον ναζισμό και αν μάλιστα επικρατήσει, ο ναζισμός θα φαντάζει παιδική χαρά.
Για παράδειγμα η επικαλούμενη πανδημία δημιούργησε μέσα σε ενάμιση χρόνο πάνω από 300 εκατομμύρια φτωχούς, χιλιάδες πέθαναν στο όνομα της, λόγω πρωτοκόλλων θανάτου όπως του ΕΟΔΥ και αναμένεται πολλαπλά εκατομμύρια ανθρώπων να χάσουν την ζωή τους η να νοσήσουν εφ’ όρου ζωής λόγω των πειραματικών εμβολίων.

Το COVID BUSINESS όπως το αποκαλώ, συζητήθηκε σε LIVE από Γεώργιο Καρυστινό (καρδιολόγος) Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη (Ιατρός Εργασίας – Επιδημιολόγος) και Γιάννο Γεωργιάδη (νομικός).
Σύνδεσμος youtube με την συζήτηση: https://www.youtube.com/watch?v=23RkyUi4x50

Τα συμπεράσματα της συζήτησης πιστεύω ότι είναι τελείως αποκαλυπτικά, βασισμένα σε αληθινά στοιχεία, επίσημες μελέτες και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.
Παραθέτω:
1.Ο ιός δεν υφίσταται ως πανδημία
2.Τα τεστ (PCR, self test) δεν είναι διαγνωστικά
3.Τα φίμωτρα δεν προστατεύουν σε καμιά περίπτωση
4.Τα εμβόλια είναι άκρως επικίνδυνα
5.Οι κυβερνήσεις ακολούθησαν πολιτική γενοκτονίας
6.Οι υπεύθυνοι των περιοριστικών μέτρων υπέχουν ποινικές και αστικές ευθύνες
7.Εχουν παραβιαστεί κατά κόρο ΟΛΑ τα ανθρώπινα δικαιώματα, διεθνείς νόμοι και ο κώδικας ιατρικής δεοντολογίας
8.Συλλογικά ένδικα μέσα (ομαδικές ΑΓΩΓΕΣ και μηνύσεις) εχουν κατατεθεί και έπεται συνέχεια
9.Ο κόσμος πρέπει να δράσει άμεσα και να ενεργοποιηθεί όπως έγινε στην Ισλανδία και όπως συμβουλεύει ο συνταγματολόγος Γ Κασιμάτης. Είναι το κλειδί για την επιβολή της έννομης τάξης

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες αδράνειας. Όσοι διαβάσετε το άρθρο, έχετε ενημερωθεί. Το μόνο που απομένει είναι να πράξετε τα αυτονόητα και νόμιμα.

Οι διεθνείς νόμοι και τα συντάγματα των κρατών φτιάχτηκαν για να προστατεύσουν τον πολίτη και να αποτρέψουν την ανομία σε κάθε μορφή της.
Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να εφαρμοστούν κατά γράμμα και να τιμωρούνται άμεσα όσοι προσπαθούν να τα καταστρατηγήσουν.
Η σημερινή κατάσταση μπορεί να αντιμετωπισθεί επιτυχώς με συνδυασμό γνώσης και συλλογικότητας των πολιτών.

«Το να πέσεις δεν είναι φοβερό. Το να μην θέλεις όμως να σηκωθείς είναι ολέθριο»
Paulo Coelho (Πάουλο Κοέλο)

Με εκτίμηση στην ζωή και την γνώση

ΙΣΟΝΟΜΙΑ
www.amkeisonomia.com