ΥΠΕΡ ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όσοι έχουν λάβει μέρος σε ένδικα μέσα, ειδικά υγειονομικοί, και δεν στρέφονται με τις νομικές τους ομάδες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ομαδικές αγωγές κατά διοικητή νοσοκομείου, δηλαδή συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε άλλη νομική ενέργεια όπως προσφυγή στο ΣτΕ, η προσφυγή κατά της αναστολής, η ασφαλιστικά μέτρα, η οτιδήποτε άλλο. πρέπει να γνωρίζουν ότι βοηθούν την εγκληματική οργάνωση στο θεάρεστο έργο της δολοφονίας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού.

Η πρόσφατη ανακοίνωση του ΣτΕ σε συνδυασμό με τον νόμο άνω των 60 και πρόστιμο 100 ευρώ είχε σαν αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί πάλι ο αόρατος φόβος και να εμβολιαστούν πολλοί συμπολίτες μας. Το έγκλημα συνεχίζεται…
Δείτε και σχετικό βίντεο

Η ΕΜΑΚ μέσω της νομικής τους ομάδας χρησιμοποιήθηκε με δόλο να βγει η ΠΡΟ-απόφαση του ΣτΕ, την οποία την χρησιμοποίησαν τα ΜΜΕ να περάσουν το μήνυμα ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ότι τα παράνομα, άνομα και εγκληματικά ειναι συνταγματικά ανεκτά.
Επιχειρούν παρόμοιες κατάπτυστες αποφάσεις με μπαράζ καταθέσεων από υγειονομικούς να τσιμεντώσουν με τον καλύτερο τρόπο την ανομία.
Οι υγειονομικοί πρέπει ΑΜΕΣΑ να ακυρώσουν την συμμετοχή τους στα προ αναφερθέντα ένδικα μέσα και να σταματήσουν τα μελλοντικά δικαστήρια (ΣτΕ, διοικητικά).

Ειναι απολύτως σίγουρο ότι θα τα χάσουν και οι αρνητικές αποφάσεις που θα βγουν από ΣτΕ ή διοικητικά δικαστήρια θα κάνουν την νομική ζωή του κόσμου που θέλει δικαιοσύνη με καλογραμμένα δικόγραφα παρά πολύ δύσκολη.
Τελείται διαρκές έγκλημα και οι υγειονομικοί άθελα τους η με δόλο συμμετάσχουν στα παραπάνω.

Τα γράφω για την ιστορία ώστε να γνωρίζει όλος ο κόσμος τους πραγματικούς εχθρούς του και τα αποτελέσματα αυτών.
Παρακαλώ ειδοποιήστε με κάθε τρόπο τους λαμβάνοντες σε τέτοιου είδους κατάπτυστες και εγκληματικές νομικές ενέργειες να απέχουν πάραυτα και να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ όλες τις νομικές διαδικασίες.
Ακόμη και αυτοί που ακολουθούν τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ σωστό δρόμο της ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ κατά διοικητή νοσοκομείου, πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ τα δικόγραφα που καταθέτουν και τις νομικές τους ομάδες. Τα δικόγραφα πρέπει να ειναι καλογραμμένα και να μην καταρρίπτονται.

Είμαστε σε πόλεμο, επικρατεί η απόλυτη σαπίλα, τα πάντα ρεί.
Τέλος, οι ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για το μέλλον τους και το μέλλον μας.
Χρησιμοποιήστε ΛΟΓΙΚΗ και ΚΡΙΣΗ

ΜΕ εκτίμηση
ΙΣΟΝΟΜΙΑ
amkeisonomia.com
ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗΣ