Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες
Λόγω της επικείμενης νοθείας των εκλογών που θα γίνουν στις 25/6/2023 προτρέπουμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει ως εκλογικός αντιπρόσωπος και ειδικά στους μεγάλους Δήμους της χώρας όπου υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για την επικείμενη νοθεία όπως είναι ο Δήμος Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Πάτρας, Καβάλας, Σερρών, Δράμας, Βουλιαγμένης, Χανίων, Παλλήνης, Λαυρίου κλπ.
Απλά ακολουθήστε τις απλές οδηγίες και διαδώστε φυσικά παντού. Είναι στο χέρι μας να αποτρέψουμε την επικείμενη νοθεία και να περάσουμε το μήνυμα στην μελλοντική κυβέρνηση, όποια και να είναι, ότι είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε συλλογικά με στρατηγική και στόχο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΡΑΣΗΣ

  1. Κάνουμε την ΑΙΤΗΣΗ προς Δήμους ΕΔΩ
  2. Επικοινωνούμε με οιοδήποτε πολιτικό φορέα που λαμβάνει μέρος στις επερχόμενες εκλογές (ακόμη και τα συστημικά κόμματα) και παίρνουμε εξουσιοδότηση ως εκλογικός αντιπρόσωπος. Στοιχεία επικοινωνίας και συναφείς λεπτομέρειες με πολιτικούς  φορείς  οι οποίοι συνεργάζονται μαζί μας για την δράση ΕΔΩ
  3. Συμπληρώνουμε υποχρεωτικά ηλεκτρονική φόρμα για την οργάνωση και τάξη ΕΔΩ
  4. Το βράδυ των εκλογών στις 25/6/2023, μετά την καταμέτρηση και επικαιροποίηση των ψήφων από εφορευτική επιτροπή, βγάζετε καθαρή φωτογραφία το Έντυπο Μετάδοσης των Αποτελεσμάτων ή αλλιώς τηλεγράφημα και το στέλνετε στο info@amkeisonomia.com με το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό του κινητού σας για την εγκυρότητα και ασφάλεια του μηνύματος. Δείγμα Έντυπου Μετάδοσης ΕΔΩ
    Στο θέμα/τίτλο του email βάζετε το όνομα της περιφέρειας, το όνομα του Δήμου και τον αριθμό του εκλογικού τμήματος όπου είστε παρών π.χ. Α’ Θεσσαλονίκης , Μενεμένη, 1

Σημείωση 1: Χρειαζόμαστε χιλιάδες κόσμου για την δράση αυτή οπότε κοινοποιήστε παντού και να είστε σε εγρήγορση. Για παράδειγμα για την Α’ Θεσσαλονίκης χρειάζονται 1004 εκλογικοί αντιπρόσωποι.
Σημείωση 2: Οργανωμένα να εκτυπὠσετε την Ελληνική πραγματικότητα και το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ του ιατρού καρδιολόγου Κωνσταντίνου Αρβανίτη και να το διανείμετε ή διαβάσετε σε όλο τον κόσμο, ώστε ΑΠΑΝΤΕΣ να μάθουν τι διακυβεύεται !!!

Σημείωση 2: Για να γίνεις εκλογικός αντιπρόσωπος ώστε να παραστείς στα εκλογικά τμήματα του Δήμου σου πρώτα θα πρέπει, να σε ορίσει κάποιος που συμμετέχει στην διαδικασία, είτε σαν πρόεδρος πολιτικού φορέα είτε σαν υποψήφιος, οπότε ζητήστε από ανθρώπους που γνωρίζεται και έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά το έγγραφο εκλογικού αντιπροσώπου και ετοιμαστείτε την ημέρα των εκλογών για την επίβλεψη στην καταμέτρηση κλπ.
Μέχρι τις 19:00 που κλείνουν οι κάλπες μπορείς να μπεις σε όλες τις αίθουσες και να παρατηρείς!
Μετά τις 19:00 πρέπει ο εκλογικός αντιπρόσωπος να κλειστεί και να μην βγει από την αίθουσα που έχει επιλέξει να επιβλέπει (απαγορεύεται η βόλτα στις αίθουσες) προς αποφυγή διάρρευσης.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της συγκεκριμένης δράσης στα παρακάτω κινητά:
1. Μανος Κουκουμίδης +306940809008
2. Βασίλης Ευθυμιόπουλος +306987361643

Χρήσιμες πληροφορίες για δικαστικούς και εκλογικούς αντιπροσώπους ΕΔΩ

Τελευταία λίστα δράσεων ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ. Περιλαμβάνει τις δράσεις για την επικείμενη νοθεία εκλογών και τις δράσεις των υγειονομικών
https://drive.google.com/file/d/1j7EKk3UwO1IHgQCZ5Yu1jcMvm5Me3rM5/view

Οικονομική στήριξη δράσεων ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ: https://amkeisonomia.com/support_isonomia/

Επικοινωνία μαζί μας https://amkeisonomia.com/contact-us/

Με εκτίμηση
ΙΣΟΝΟΜΙΑ

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]