Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες
Με το παρόν ενημερώνουμε όλο τον Ελληνικό λαό για τα βασικά των εκλογών, τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Σχετικό βίντεο ΕΔΩ
Ας ξεκινήσουμε από την βάση όμως που είναι το Ελληνικό Σύνταγμα και ο εκλογικός νόμος και παρεμβάσεις αυτού.

Το Ελληνικό Σύνταγμα και άρθρο 51 αναφέρεται στην άμεση καθολική και μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη των βουλευτών.
Ο ισχύων εκλογικός νόμος είναι ο νόμος 3231/2004 “Εκλογή βουλευτών”, όπως τροποποιήθηκε από τον νόμο 3636/2008. Σημειώνεται ότι η νομοθεσία περί εκλογής βουλευτών εντοπίζεται σε πληθώρα νόμων, οι οποίοι βρίσκονται κωδικοποιημένοι σε ενιαίο κείμενο, που περιλαμβάνεται στο Π.Δ. 26/2012 (ΦΕΚ 57 Α΄/15 Μαρτίου 2012)[1]. Από τις μεθεπόμενες εκλογές θα ισχύει ο νόμος 4406/2016 και από τις μεθεπόμενες ο νόμος 4654/2020 ενώ το όριο μειώθηκε στα 17 από τα 18 έτη ηλικίας που χρειαζόταν παλιότερα.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο:

  • Ένας (θεωρητικά ) να ψηφίσει στις Ελληνικές εκλογές θα αναδειχθεί κυβέρνηση την επόμενη ημέρα, καθώς δεν υπάρχει κατώτατο ή ανώτερο όριο συμμετοχής
  • Η λευκή ψήφος παρότι δικαστικά είναι έγκυρη, πολιτικά δεν προσμετράται (συνταγματική εκτροπή)
  • Τα άκυρα ψηφοδέλτια και η αποχή δεν αποτελούν λαϊκή βούληση και αγνοούνται (συνταγματική εκτροπή)

Η τραγική πραγματικότητα
Πουθενά στον εκλογικό νόμο και διαχρονικές τροποποιήσεις αυτού, δεν υπάρχει διαδικασία επαλήθευσης εκλογικών αποτελεσμάτων (στο σύνολο) και πουθενά δεν αναφέρονται τα επιμέρους σενάρια δηλαδή για παράδειγμα

  1. Για να είναι έγκυρες οι εκλογές τι ποσοστό ψήφων χρειάζεται από τα 10 εκατομμύρια δηλωμένους δημότες μείον τα παιδιά ?
  2. Αν θα ψηφίσει μόνο το 30 τις εκατό από τα 10 εκατομμύρια δηλωμένους δημότες μείον τα παιδιά τι ισχύει ?, ποια είναι η διαδικασία ? ..
  3. ΚΛΠ, ΚΛΠ

Δεν υπάρχει στην Ελληνική νομολογία σύνολο διατάξεων και νόμων που να αναφέρονται με σαφήνεια στις περιπτώσεις νοθείας μερικής η ολικής.

Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο χωρίς επίσημη διαδικασία επαλήθευσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Με λίγα λόγια παντελής ανομία.

Πρακτικά με αληθινά νούμερα και βάσει στατιστικών, οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα εκλέγονται με το 15 τις εκατό του συνολικού αριθμού των ψηφοφόρων κάτι το οποίο είναι συνταγματική εκτροπή και δεν έχει καμμία σχέση με την δημοκρατία.

Η νοθεία στις εκλογές είναι δεδομένη και η ψήφος του Ελληνικού λαού αγνοείται τεχνηέντως.

Ουδείς φορέας πολιτικός ή άλλος έχει δραστηριοποιηθεί με ουσιαστικές δράσεις για τα παραπάνω και πρέπει να αποτυπωθεί εδώ πρός γνώση όλων.

Υπάρχει λύση?
Ως δράση αντίδρασης για τα παραπάνω συνιστάται σε όλο το Ελληνικό έθνος να γίνουν συλλογικές δράσεις με οργάνωση και τάξη.

Για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές 2023 πρέπει όλος ο κόσμος να καταθέσει ΑΙΤΗΣΗ προς Δήμους, ώστε να εμποδιστεί η επικείμενη νοθεία των εκλογών και να διαφυλαχθεί η ψήφος των ψηφοφόρων. Με αυτό τον τρόπο θα επέλθει η αλλαγή των κακών κειμένων.
Η δράση ΑΙΤΗΣΗΣ προς Δήμους ΕΔΩ

Επίσης πρέπει να γίνουν και άλλες συλλογικές δράσεις για κάθε περίπτωση.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΙΣΤΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ. Περιλαμβάνει και τις δράσεις των υγειονομικών ΕΔΩ 

Επικοινωνία με τα γραφεία της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΕΔΩ

Με εκτίμηση

ΙΣΟΝΟΜΙΑ