ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/4/2022. Το ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΤΕΛΕΣΘΗ ‘Εφτασε η ώρα των ομαδικών αγωγών.!

(Η δράση αυτή τελείωσε 6/6/2022.
856 πολίτες έπραξαν τα αυτονόητα και νόμιμα.
Είμαστε στην επόμενη φάση των ομαδικών αγωγών. Διαβάστε και πράξτε)

ΔΡΑΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΚΑΤΑ ΠΙΤΣΙΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

Επισης, διαβάστε, κατανοήστε και συμμετέχετε στις υπόλοιπες σημαντικές δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ.

ΘΕΜΑ: Νόμος Ν.4865/2021 ΦΕΚ. Α’ 238/04.12.2021 περί υποχρεωτικότητας εμβολιασμού κατά covid-19 για τους 60 ετών και άνω

1. Προσφάτως ψηφίστηκε ο Ν.4865/2021 ΦΕΚ. Α’ 238/04.12.2021, του οποίου το άρθρο 24 προβλέπει υποχρεωτικότητα εμβολιασμού κατά covid-19, προς το παρόν σε όλο τον πληθυσμό με ηλικία 60 ετών και άνω (με τα εν λόγω εμβόλια να βρίσκονται σε πειραματική φάση). Η εν λόγω πρόβλεψη όμως, σαφώς αντιτίθεται στα κατωτέρω θεσμικά νομικά κείμενα:
α. Κώδικας Νυρεμβέργης (Nuremberg Code)
β. UNESCO Universal Declaration on Bioethics and Human Rights (article-6)
γ . UN International Covenant on Civil and Political Rights (article-7)
δ . UN Declaration of Human Rights (article-3)
ε . Oviedo Treaty for Human Rights, 4.4.1997 (N.2619/1998)
στ. Διακήρυξη WMA (World Medical Association-Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος) της Λισσαβόνας περί Δικαιωμάτων του Ασθενούς
ζ. Διεθνής Κώδικας Ιατρικής Ηθικής του WMA (World Medical Association-Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος)
η. Άρθρο 5 παρ.5 Συντάγματος
θ. Ν.3418/2005, άρθρο-12 (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας)

2. Από τα ανωτέρω θεσμικά νομικά κείμενα, τα επτά πρώτα αναγραφόμενα είναι διεθνή και υπερεθνικά θεσμικά νομικά κείμενα, υπέρτερα της εσωτερικής νομολογίας των κρατών, διότι κατοχυρώνουν τα σημαντικότερα ανθρώπινα δικαιώματα, και είναι ισχυρότερα προκειμένου να αποτρέπουν και να απαγορεύουν στα κράτη να νομοθετούν ή να δρουν εναντίον αυτών των δικαιωμάτων περιορίζοντας ή καταργώντας τα

3. Το άρθρο 5 παρ.5 Συντάγματος, ως μέρος του Συντάγματος είναι αυτονοήτως νομικά ισχυρότερο έναντι νόμων

Εν κατακλείδι η εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων δημιουργεί συνθήκες εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και όχι μόνο ειδικά τα τελευταία 13 χρόνια.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΑΞΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Διαβάστε συχνές ερωτήσεις απαντήσεις για την δράση ΕΔΩ
Διαβάστε όλοι σας να πάρετε την ιδέα, να αποκτήσετε γνώση, να κερδίσουμε χρόνο και για προώθηση και βοήθεια του κόσμου.
Βίντεο με οδηγίες για την δράση ΕΔΩ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Αν σας έχει επιβληθεί πρόστιμο, πηγαίνετε κατευθείαν στο ΣΕΝΑΡΙΟ 1 και στην ΕΝΣΤΑΣΗ, λογω περιορισμένου χρονου για την κατάθεση της ΕΝΣΤΑΣΗΣ (5 ημερολογιακές ημέρες).

ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ.Ο.Υ. ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΞΩΔΙΚΟ
1.Κατάθεση ατομικής αίτησης στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. (προσωπικά) ή με συστημένη επιστολή
2.Συμμετοχή σε ομαδικό εξώδικο κατά Α.Α.Δ.Ε. (Γεώργιος Πιτσιλής, Καραγιώργη Σερβίας 8, Αθήνα, Τ.Κ.10562, τηλ. 210-3375707, 210-3375720, 210-3375721)

Η διαδικασία κατάθεσης αίτησης όπως γίνεται σε ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Δημοσίου:
1. Κατάθεση της αίτησης στη γραμματεία της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. και λήψη αριθμού πρωτοκόλλου (δεν φεύγουμε αν δεν πάρουμε αριθμό πρωτοκόλλου) ή
2. Κατάθεση της αίτησης με συστημένη επιστολή ΕΛΤΑ (ο αριθμός της επιστολής και η ημερομηνία αποστολής εγγράφονται ως αριθμός πρωτοκόλλου από τον παραλήπτη). Μπορείτε και με courier, αλλά τα courier είναι ιδιωτικά και για αυτό το λόγο προτεινουμε ΕΛΤΑ. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε να κάνουμε με εγκληματική οργάνωση
Προς γνώση σε περίπτωση άρνησης παραλαβής της αίτησης: Η υποχρέωση πρωτοκόλλησης προβλέπεται από το άρθρο 12 του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας (νόμος 2690/1999), σε περίπτωση δε άρνησης υπέχουν οι παραβάτες πειθαρχική και ποινική ευθύνη για παράβαση καθήκοντος.

Κατεβάστε την αίτηση για άνω των 60 και καταθέστε
Κατεβάστε την αίτηση για άνω των 70 και καταθέστε
***Στους άνω των 70, προστέθηκε μια υποπαράγραφος ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν ηλεκτρονικές διαδικασίες.

Συμμετοχή στο ομαδικό εξώδικο:
Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ.
Χρονοδιάγραμμα κατάθεσης/επίδοσης: Η πρώτη επίδοση με δικαστικό επιμελητή, πραγματοποιήθηκε την 14/1/2022 (145 συμμετέχοντες) και ακολούθησαν και ακολουθούν και άλλες επιδόσεις (εξαρτάται από την συμμετοχή του κόσμου). Όλες οι εκθέσεις επίδοσης ΕΔΩ

Ακολουθείστε τα βήματα παρακάτω.
1. Συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα (απαιτείται)
ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΤΑ Α.Α.Δ.Ε (ΕΙΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)
2. Αποστείλατε παρακάτω κείμενο συναίνεσης (κόκκινο χρώμα)  με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στο info@amkeisonomia.com (απαιτείται)
Αφού έλαβα γνώση ολοκλήρου του περιεχομένου του παρακάτω εξωδίκου
Α. Ενημέρωση ΠΙΤΣΙΛΗ ΚΑΙ ΑΑΔΕ όπως υπάρχει στον σύνδεσμο:https://drive.google.com/file/d/1j2RFa8KpjgJwrrVsuzutTiV2LMkYchc4/view
που μου έχει κοινοποιηθεί και συμφωνώ με όλο το περιεχόμενο αυτού το οποίο συναινώ και υπογράφω για την κατάθεση του.
Με εκτίμηση
<ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ>

Με τις παραπάνω δράσεις ενημερώνουμε γραπτώς και επισήμως τους υποψήφιους ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για την αντίθεση μας και το επικείμενο έγκλημα. Αν προχωρήσουν στο έγκλημα, τότε ΟΛΟΙ οι υπογράφοντες στο εξώδικο και οι αιτούντες στις Δ.Ο.Υ. θα πρέπει να:

Προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ με ΕΝΣΤΑΣΗ κατά του προστίμου.

Σε περίπτωση απορριψης της ένστασης, ή υπεξαίρεσης χρημάτων από εφορία η τραπεζικό λογαριασμό με προσχημα το πρόστιμο, ΟΛΟΙ οι υπογράφοντες θα πρέπει να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ, σε ομαδική μήνυση/αγωγή κατά των ΑΜΕΣΑ υπευθύνων πχ ΠΙΤΣΙΛΗ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ Δ.Ο.Υ. κλπ. Αναγνωριστικό ποσό αγωγής/αποζημίωσης θα είναι τουλάχιστον 200000 ευρώ έκαστος καθώς συντελούν γενοκτονία με βασανισμό βάσει διεθνών νόμων και Ελληνικού συντάγματος.

Προς γνώση όλων, παρακάτω όλα τα πιθανά σενάρια.

ΣΕΝΑΡΙΟ 1 – ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΑΞΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ

  1. Αν ο παράνομος νόμος (Νόμος Ν.4865/2021 ΦΕΚ. Α’ 238/04.12.2021 περί υποχρεωτικότητας εμβολιασμού κατά covid-19 για τους 60 ετών και άνω) εφαρμοστεί Δευτέρα 16-1-2022 (εφαρμόστηκε τελικά 23/2/2022), όπως είχε αναγγελθεί και επιβληθούν πρόστιμα θα γίνει ένσταση από τον καθένα ξεχωριστά κατά του προστίμου. Τα κείμενα της ενστάσεως θα προμηθευτούν από την ΙΣΟΝΟΜΙΑ (προμηθεύτηκαν ήδη, διαβάστε παρακάτω την ΕΝΣΤΑΣΗ)
  2. Αν η ένσταση απορριφθεί,  ή υπεξαιρέσουν χρήματα από εφορία η τραπεζικό λογαριασμό με προσχημα το πρόστιμο, ακολουθεί ομαδική αγωγή και ομαδική μήνυση κατά:
    1. Tων μελών της επιτροπής (αυτοί που απέρριψαν την ένσταση) και του διοικητή/προισταμένου της αρμόδιας Δ.Ο.Υ.
    2. Του επικεφαλής της ΑΑΔΕ (Πιτσιλής) και αυτών που υπέγραψαν τον κατάπτυστο Νόμος Ν.4865/2021 ΦΕΚ. Α’ 238/04.12.2021

ΣΕΝΑΡΙΟ 2 – ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
Συνεχίζουμε κανονικά να αποστέλλουμε τις προσωπικές αιτήσεις στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ και τα εξώδικα στην ΑΑΔΕ (Πιτσιλή) για όσους δεν έχουν ήδη συμμετάσχει, διότι τα πρόστιμα μπορεί να επιβληθούν οποτεδήποτε.
Απλά δεν εμπιστευόμαστε την εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων.

ΣΕΝΑΡΙΟ 3 – Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ
Συνεχίζουμε κανονικά να αποστέλλουμε, για όσους δεν τα έχουν πράξει, τις προσωπικές αιτήσεις στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ και τα εξώδικα στην ΑΑΔΕ (Πιτσιλή) για όσους δεν έχουν ήδη συμμετάσχει, διότι τα πρόστιμα μπορεί να επιβληθούν οποτεδήποτε.
Απλά δεν εμπιστευόμαστε την εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων.

ΣΕΝΑΡΙΟ 4 – ΕΠΙΘΕΣΗ
Ασχέτως των παραπάνω σεναρίων ΟΛΟΣ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ εντός και εκτός ΕΛΛΑΔΟΣ λαμβάνει μέρος σε ομαδική αγωγή κατά αυτών που επέβαλαν την απάτη (αρχή όλων των δεινών) με πράξη νομοθετικού περιεχομένου στις 25-2-2020, με απώτερο σκοπό να αποδοθεί δικαιοσύνη, να τελειώνουμε με την υπέρμετρη ανομία και να επέλθει η έννομη τάξη στην πατρίδα μας, διότι αναμένεται ότι θα επινοήσουν/εφαρμόσουν και άλλους τρόπους γενοκτονίας του Ελληνικού λαού.
Πρώτη κατάθεση (ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΕΤΟ) ομαδικής αγωγής Ιούνιο 2022
Ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, πρώτη επιλογή, ΕΔΩ
Σχετικό άρθρο ΕΔΩ

Καινούργια δράση συμπληρωματική της αγωγής ΠΝΠ, ομαδική αγωγή κατά προστίμου άνω των 60 και άμεσα υπευθύνων ΕΔΩ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ 60
Η συνήθης διαδικασία είναι ότι στέλνεται το πρόστιμο με δικαστικό επιμελητή στο σπίτι.
Όσοι είναι άνω των 70 αυτό ήταν το σίγουρο και αυτό που θα συνέβαινε σε περίπτωση επιβολής προστίμου. Η συμμορία εκ των αποτελεσμάτων για μια ακόμη φορά με δόλο, επέβαλε τα πρόστιμα με τον ίδιο τρόπο όπως και στους άνω των 60, οπότε μεγάλη προσοχή και προτείνουμε σε όλους να αλληλοβοηθηθούν για το θέμα αυτό.
Βασικά, ασχέτως ηλικίας, όλοι θα πρέπει προσωπικά ή να ειδοποιήσουν τον λογιστή τους να παρακολουθεί το emvolio.gov.gr η την ΑΑΔΕ αν τους έχει επιβληθεί το πρόστιμο.
Σχετικό έγγραφο με την ισχύουσες νομολογίες/αποφάσεις και άλλες νομικές λεπτομέρειες ΕΔΩ

ΕΝΣΤΑΣΗ
Η εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων έκανε πραγματικότητα την επιβολή προστίμων για τους άνω των 60 στις 23 Φεβρουαρίου 2022.
Επιβάλλεται οι λαμβάνοντες πρόστιμο (οι έχοντες έννομο συμφέρον), να καταθέσουν ΕΝΣΤΑΣΗ στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. ΑΜΕΣΑ.
Η υποχρεωτική προθεσμία υποβολής ένστασης είναι 5 ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη ημέρα διαπίστωσης/βεβαίωσης του επιβληθέντος προστίμου στην ΑΑΔΕ και ακολουθούμε ΣΕΝΑΡΙΟ 1, όπως αναγράφεται παραπάνω.

Σε περίπτωση που χάσατε την προθεσμία, προτείνουμε να καταθέσετε ούτως η άλλως την ένσταση, καθώς δεν έχει κρατηθεί ούτε το τυπικό της παράνομης διαδικασίας, με άλλα λόγια η εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων, δεν προσφέρουν ούτε διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου (email), ούτε οδηγίες που να στείλετε την ένσταση. Η απόλυτη σαπίλα ως συνήθως.

Η διαδικασία κατάθεσης ένστασης (απαιτείται), όπως γίνεται σε ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Δημοσίου:
1. Κατάθεση της ένστασης στη γραμματεία της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. και λήψη αριθμού πρωτοκόλλου (δεν φεύγουμε αν δεν πάρουμε αριθμό πρωτοκόλλου)
ή
2. Κατάθεση της ένστασης με συστημένη επιστολή ΕΛΤΑ (ο αριθμός της επιστολής και η ημερομηνία αποστολής εγγράφονται ως αριθμός πρωτοκόλλου από τον παραλήπτη). Μπορείτε και με courier, αλλά τα courier είναι ιδιωτικά και για αυτό το λόγο προτεινουμε ΕΛΤΑ. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε να κάνουμε με εγκληματική οργάνωση

Προς γνώση σε περίπτωση άρνησης παραλαβής της ένστασης: Η υποχρέωση πρωτοκόλλησης προβλέπεται από το άρθρο 12 του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας (νόμος 2690/1999), σε περίπτωση δε άρνησης υπέχουν οι παραβάτες πειθαρχική και ποινική ευθύνη για παράβαση καθήκοντος.

Οσοι κάνουν ένσταση για ΠΡΩΤΗ φορά κατεβάστε την ένσταση για άνω των 60 και καταθέστε την ΑΜΕΣΑ. Μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, τα στοιχεία της αρμόδιας Δ.Ο.Υ και το ποσό του προστίμου. π.χ 50 ευρώ (παράγραφοι 1 και 7).
***Μαζί με την ένταση, προτείνουμε να στείλετε και το αντίγραφο του προστίμου που λάβατε (εκτύπωση, φωτογραφία κλπ)

Οσοι κάνουν ένσταση για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά και ΔΕΝ ειχαν καταθέσει ΑΙΤΗΣΗ
κατεβάστε την εκ νεου ένσταση για άνω των 60 χωρις αιτηση

Οσοι κάνουν ένσταση για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά και ειχαν καταθέσει ΑΙΤΗΣΗ
κατεβάστε την εκ νεου ένσταση για άνω των 60 με αιτηση

Στην 2η σελίδα στα σημεία με τελίτσες (………….) να συμπληρωθούν οι αντίστοιχοι αριθμοί πρωτοκόλλου (αποσταλθέντος από ΔΟΥ εγγράφου ή ηλεκτρονικού μηνύματος για το πρόστιμο, αρχικής αίτησης-αν έγινε, 1ης ένστασης).
Έχουμε επισημάνει με bold-υπογραμμισμένα 3 σημεία στα κείμενα για να προσαρμοστούν αναλόγως:
Στην 5η σελίδα (παρ.13) τα:
1. έγγραφο/μήνυμα , αναλόγως τι παρέλαβε ο φορολογούμενος (σβήνεται αυτό που δεν ισχύει)
2. <και μάλιστα «εν όψει», δηλαδή ως προοπτική> , αναλόγως αν αναγράφεται στο κείμενο της ΔΟΥ η φράση <εν όψει>, τότε να παραμείνει αυτή η φράση στο κείμενό μας, αλλιώς να σβηστεί.
Στην 6η σελίδα (παρ.15), να γραφεί Επιφυλασσόμενος ή Επιφυλασσόμενη αναλόγως φύλου του ενιστάμενου.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ, στείλτε και ηλ ταχ (email) στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. με το κείμενο της ένστασης: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΟΥ-ΑΑΔΕ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΡΑΣΗΣ: Διαβάστε συχνές ερωτήσεις απαντήσεις για την δράση ΕΔΩ, να πάρετε την ιδέα, να αποκτήσετε γνώση, να κερδίσουμε χρόνο. Κάνουμε προώθηση και βοηθάμε ολο τον κόσμο.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ όλο τον κόσμο που ξέρετε και δεν ξέρετε, να καταθέσουν την ένσταση και να πράξουν και οι ενημερωμένοι την αντίστοιχη δράση, δηλαδή να ενημερώσουν και οι ίδιοι τούς πάντες και να προτρέψουν τα ίδια και αυτά.
Επίσης ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ με τον ίδιο τρόπο, όσοι δεν έχουν λάβει πρόστιμο, να καταθέσουν αίτηση και να συμμετάσχουν στο ομαδικό εξώδικο κατά ΠΙΤΣΙΛΗ και Α.Α.Δ.Ε.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ όλο τον κόσμο που δεν καταλαβαίνει ή δεν έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ κλπ, να κατεβάσουν, συμπληρώσουν και καταθέσουν την ένσταση και το αντίστοιχο με τις αιτήσεις.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ στις υπόλοιπες δράσεις της ΕΝΩΣΗΣ και ειδικά στις ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ, να τελειώνουμε επιτέλους με την διεστραμμένη εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων. Είναι στο χέρι μας και μόνο, να επιβάλουμε την έννομη τάξη.
https://amkeisonomia.com/kalesma-draseis/

Είναι υψίστης σημασίας, ο Ελληνικός λαός, να πράξει τα αυτονόητα και νόμιμα !!!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ
Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που ακολουθούμε ως ΕΝΩΣΗ είναι πολύ απλή
1. Όσοι έχουν έννομο συμφέρον πχ άνω των 60 γίνονται ΜΙΑ ομάδα
2. Η ΜΙΑ ομάδα, βρίσκουν και προσλαμβάνουν την καλύτερη νομική ομάδα του κόσμου
3. Γράφονται τα καλύτερα ΟΜΑΔΙΚΑ δικόγραφα του κόσμου, δηλαδή μη καταρριπτέα και κατατέθονται συλλογικά
4. ΟΛΟΙ μαζί το πάνε μέχρις τελικής δικαίωσης, όπως έγινε στην ΙΣΛΑΝΔΙΑ και άλλες χώρες του κόσμου
5. ΟΛΟΙ μαζί παράλληλα, προβαίνουν σε οργανωμένη ανυπακοή, όπως έγινε στην ΙΣΛΑΝΔΙΑ και άλλες χώρες του κόσμου

Ελπίζουμε όλα να είναι κατανοητά. Προσπαθούμε πάντα να ενημερώσουμε τον κόσμο με αληθινά στοιχεία και να προτρέψουμε επίσης όλο τον Ελληνικό λαό να πράξει τα αυτονόητα και νόμιμα.

Συντονιστείτε, οργανωθείτε και δράστε ΑΜΕΣΑ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν πλέον.

Σημείωση: Τα παιδιά/συγγενείς των άνω των 60 να βοηθήσουν τους γονείς και συγγενείς να πραγματοποιήσουν τις παραπάνω δράσεις.

Οι δράσεις της Ένωσης συνοπτικά. ΔΡΑΣΤΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζί μας

Με εκτίμηση στην ζωή και τους Έλληνες πολίτες

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]