Αγαπητοί πολίτες,

Εκτός από τα συλλογικά ένδικα μέσα της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, είναι απολύτως απαραίτητο να κατανοήσει όλος ο κόσμος σε παγκόσμιο επίπεδο την Ελληνική ζοφερή πραγματικότητα.

Η Ελλάδα ως κράτος εκ των αποτελεσμάτων έχει περιέλθει σε κατάσταση απολυταρχίας και πλήρους ανομίας και μάλιστα εν καιρώ ειρήνης.
Ο παρακάτω σύνδεσμος εξηγεί με απλά λόγια την κατάσταση απολυταρχίας και πλήρους ανομίας εις το Ελληνικό κράτος. ΕΔΩ
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου:

  1. Δικαστικές τελεσίδικες αποφάσεις, άμεσα εκτελεστέες δεν εκτελούνται (κρατική απολυταρχία και ανύπαρκτη δικαιοσύνη)
  2. Δεν υπάρχει διαδικασία επαλήθευσης εκλογικών αποτελεσμάτων (απόλυτη νοθεία εκλογών, κρατική απολυταρχία και ανύπαρκτη δικαιοσύνη)
  3. Το ξέπλυμα μαύρου χρήματος έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις (ΜΚΟ δρουν χωρίς περιορισμούς ή οιοδήποτε κρατικό έλεγχο, ανύπαρκτη δικαιοσύνη)
  4. Οι συνθήκες ανομίας είναι μοναδικές στο μέγεθος και στην διάρκεια (χειραγωγημένα ΜΜΕ, ανύπαρκτη δικαιοσύνη, κίβδηλη κυβέρνηση, κρατικοί φορείς κλπ)

Παρακάτω οι τωρινές συνθήκες στην Ελλάδα περιληπτικά.

Πρακτικά οι έχων εξουσία με την βοήθεια των συνεργών τους ψηφίζουν ότι θέλουν και η ανύπαρκτη δικαιοσύνη βάζει την ταφόπλακα με τις συνταγματικά ανεκτές αποφάσεις της.
Ο στρατός, η αστυνομία, ιατροί, διδάσκαλοι, λόγιοι κλπ είναι ηχηρά αδρανείς και πολλές φορές γίνονται συνεργοί στο έγκλημα.
Η κοινωνική Ελληνική σήψη δίνει νέα διάσταση, μέτρα και σταθμά στην ανομία.

Ζητάμε από όλους τους αναγνώστες να κοινοποιήσετε το παρόν ώστε να ασκηθεί η μεγαλύτερη δυνατή πίεση στους εκτελεστές της Ελλάδος. Επιβάλλεται να μπουν φυλακή και να αποζημιωθεί ο Ελληνικός λαός για την ανυπολόγιστη ζημία του.
Η δράση αυτή σε συνδυασμό με ομαδικές αγωγές και μηνύσεις, θα επιφέρει την ΕΝΝΟΜΗ τάξη και ειρήνη στην Ελλάδα.

Θα πρέπει όλοι (Έλληνες και ξένοι) να κατανοήσουν το μέγεθος του Εθνικού προβλήματος, να προβληματιστούν και να ενεργήσουν άμεσα με το να κάνουν γνωστό το τεράστιο έγκλημα που συντελείται και είναι διαρκές.
Οι άμεσα υπεύθυνοι δεν θα πρέπει να έχουν τρύπα να κρυφτούν και τα κοινωνικά δίκτυα της Ελλάδος καθώς και του εξωτερικού με την βοήθεια σας να αναδείξουν την ζοφερή πραγματικότητα.

Ο απόδημος Ελληνισμός θα πρέπει επιτέλους να δράσει καίρια και να κάνει ότι μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, ξεχνώντας δόγματα, χρώματα, ιδεολογίες κλπ. Αν χρειαστεί να μεταβούν οι απόδημοι στην Ελλάδα να τελειώνουμε με την διεστραμμένη εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων, ας το πράξουν.

Ειδική μνεία στους Ευρωπαίους πολίτες.
Οι λαθρο-εισβολείς στην Ελλάδα σύμφωνα με τους ειδικούς ανέρχονται σε πάνω από 5 εκατομμύρια τα οποία αυξάνονται καθημερινά κατά χιλιάδες, εκ των οποίων 9 στους 10 είναι νέοι άνδρες προερχόμενοι από 104 διαφορετικές χώρες του κόσμου (στατιστικά Λιμενικού 2020).
Όπως καταλαβαίνετε είναι ζήτημα χρόνου να γίνουν Ευρωπαϊκό πρόβλημα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όιοσδήποτε αμφιβάλει για τα παραπάνω πασίδηλα μπορεί να διενεργήσει την προσωπική του έρευνα για του λόγου το αληθές.

Με εκτίμηση σε όλους

ΙΣΟΝΟΜΙΑ
www.amkeisonomia.com