ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ & ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ (Οι οδηγίες δράσης στο τέλος του παρόντος)
Η τελευταία κοσμοιστορική πράξη, για τα Ελληνικά δεδομένα, της αντεισαγγελέα εφετών Λάρισας, Κατερίνας Μάτση, αποδεικνύει περίτρανα την δύναμη των πολλών και φυσικά ότι υπάρχουν ακόμη δικαστικοί λειτουργοί που πράττουν το καθήκον τους. Σχετικό άρθρο εδώ

Η διαρκής συλλογική πίεση πρωτίστως των συγγενών θυμάτων από το έγκλημα στα Τέμπη, τοψήφισματης κυρίας Καρυστιανού, η παρουσία των συγγενών στην Ευρώπη, η καταδίκη της Ελλάδας από Ε.Ε. ως κράτος υπερβολικής ανομίας, η τοποθέτηση και ενέργειες της Ευρωπαίας εισαγγελέα Λάουρα Κοβέσι, η συνεχής ενημέρωση του κόσμου από απλούς πολίτες και τα μη συστημικά μέσα ενημέρωσης και άλλα πολλά, αποδίδει καρπούς.

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί το έργο της αντεισαγγελέα εφετών Κατερίνας Μάτση να το φέρει εις πέρας.
Ας μην την αφήσουμε να σηκώσει μόνη της το βάρος των αυτονόητων για μας “πολλαπλών πιέσεων” που οπωσδήποτε δέχεται και των διαχρονικών παθογενειών της δικαιοσύνης.
Θα πρέπει η αντεισαγγελέας εφετών Λάρισας, Κατερίνα Μάτση, να “δει” χιλιάδες συμμετέχοντες στα δικόγραφα να πάρει θάρρος, να της δείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε μαζί της όχι μόνο στα λόγια αλλά και στα έργα, ώστε να συνεχίσει μέχρι τελικής δικαίωσης.
Είναι ζωτικής σημασίας να μην αδιαφορήσουμε αλλά να συμπαρασταθούμε στο έργο της και έργο μας.

Καλούμε άπαντες να βοηθήσουν με την συμμετοχή τους στην ομαδική συμπληρωματική μήνυση συγγενών θυμάτων Τεμπών και ειδικά της οικογένειας Κωνσταντινίδη και σε οτιδήποτε άλλο νόμιμο και πρόσφορο μέσο χρειαστεί.
Η δράση με τις όλες λεπτομέρειες & οδηγίες συμμετοχής στον σύνδεσμο εδώ, αλλά τις παραθέτουμε συνοπτικά και παρακάτω:
Οδηγίες συμμετοχής:
1. Συμπληρώνουμε ηλεκτρονική φόρμα εδώ
2. Κάνουμε εξουσιοδότηση προς κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη (σύζυγο θύματος)
—α. Ηλεκτρονικά μέσω gov.gr εδώ
—β. Χειρόγραφα μέσω Κ.Ε.Π., κλπ εδώ
3. Επικοινωνούμε την δράση σε όλο τον κόσμο και βοηθάμε άλλους να πράξουν το ίδιο

Τέλος δεν ξεχνάμε τις ευθύνες μας για τα εθνικά μας θέματα εδώ

Συμμετέχουμε όλοι, κοινοποιούμε παντού, βοηθάμε τους συμπολίτες μας να πράξουν τα αυτονόητα και νόμιμα!

Με εκτίμηση
ΙΣΟΝΟΜΙΑ

Υ.Γ.1 – Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Δερμεντζόγλου για το σατυρικό σκίτσο.

Υ.Γ.2 – Στις 30/4/2024 με την βοήθεια της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ κατατέθηκε το πρώτο πακέτο ομαδικών μηνύσεων (συμπληρωματική μήνυση Τεμπών) και ακολουθούν και ομαδικές αγωγές. Συγχαρητήρια σε όλους για την συμμετοχή και βοήθεια να επιτευχθεί η δράση. Συνεχίζουμε δυνατά όλοι μαζί. Δηλώστε συμμετοχή !
Σχετικό άρθρο εδώ

Σχετικό βίντεο παρακάτω: