Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες,

Έγινε μια καλή αρχή και συνεχίζεται με την δράση κατά των δικαστών του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. Κατατέθηκε 28/2/2023 η ομαδική αγωγή κακοδικίας κατά Δικαστών ΣτΕ με 176 συμμετέχοντες. Γράφουμε όπως καταλαβαίνετε ιστορία και είμαστε μέρος της ιστορίας καθώς γινόμαστε αιχμή δόρατος για την επικείμενη έννομη τάξη. Μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν και συμμετείχαν.

Μετά την πρόσφατη κατάπτυστη απόφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 1/2023 στις 16 Φεβρουαρίου 2023, όπου η ανομία γίνεται κανόνας δικαίου, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και αυτό είναι ομαδική αγωγή αποζημίωσης στα αστικά δικαστήρια, κατά των επικαλούμενων λειτουργών της δικαιοσύνης.
Η συγκεκριμένη ιστορική δράση είναι Εθνικό θέμα όλων μας και ΥΨΙΣΤΟΥ σημασίας, διότι κρίνεται το νομικό μέλλον ΟΛΩΝ ΜΑΣ (και όχι μόνο) και αναλάβαμε ως ΙΣΟΝΟΜΙΑ το συνολικό έργο για να έρθει εις πέρας.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Το επιθυμητό: Κατάθεση ομαδικής αγωγής αποζημίωσης (αναγνωριστική) κατά δικαστών ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (56 στο σύνολο) με ζητούμενο ποσό 50.000 ευρώ έκαστος.

Χρονοδιάγραμμα κατάθεσης: Τέλος Ιουλίου 2024

Κόστος συμμετοχής: Σε συνεννόηση με τις νομικές μας ομάδες η οικονομική συμμετοχή είναι 150 ΕΥΡΩ έκαστος. Μπορείτε να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό ή τμηματικά ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα.

Οδηγίες συμμετοχής: Συμπληρώνετε απλή ηλεκτρονική φόρμα και πληρώνετε την συμμετοχή σας ΕΔΩ

Τι περιλαμβάνει το κόστος συμμετοχής:
1. Συγγραφή δικογράφου, επισκοπήσεις από άλλες νομικές ομάδες και ΙΣΟΝΟΜΙΑ
2. Κατάθεση δικογράφου, εκδίκαση υπόθεσης, παράβολα, υπομνήματα κλπ
3. Επιδόσεις αντιγράφων από δικαστικό επιμελήτή, 56 το σύνολο
4. Έξοδα μελλοντικής παράστασης νομικής ομάδας όπως ξενοδοχεία, εισιτήρια κλπ
5. Λειτουργικά έξοδα ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ

Ποιοι συμμετέχουν και γιατί (έννομο συμφέρον):
Συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες πολίτες, οι έχοντες ΑΦΜ, ασχέτως αν έχουν δάνειο ή όχι.

Τι περιμένουμε:
Δικαίωση και άμεση αποζημίωση. Τελικός στόχος είναι η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ !

Περαιτέρω οικονομικές λεπτομέρειες:
Η αιτιολογία κατάθεσης είναι 32ΑΓΑΡΠ.
Την απόδειξη κατάθεσης την στέλνετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στο: info@amkeisonomia.com ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη είσπραξης.

Για κάθε περίπτωση αν κάποιος επιθυμεί να βοηθήσει την δράση ή δράσεις μας γενικά, χωρίς να συμμετάσχει με την υπογραφή του λόγω αόρατου φόβου ή οιοδήποτε άλλο λόγο, παρακάτω ο τρόπος της δωρεάς.

  1. Συμπληρώνετε ειδική φόρμα με ελάχιστα προσωπικά στοιχεία ώστε να δοθεί απόδειξη ή
  2. Χρησιμοποιείτε το μενού ΔΩΡΕΕΣ της ιστοσελίδας μας ή
  3. Χρησιμοποιείτε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ

Παρακαλείσθε θερμά για την οργάνωση και τάξη, να δώσετε μεγάλη και ιδιαίτερη σημασία στην αιτιολογία κατάθεσης:
Στην αιτιολογία κατάθεσης αναφέρουμε ονοματεπώνυμο και λόγο/κωδικό κατάθεσης π.χ. (32ΑΓΑΡΠ) ή (23ΔΩΡΕΑ)
Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνεται μέσω internet banking στην αιτιολογία μπορούμε να γράψουμε μέχρι 140 χαρακτήρες.
Παράδειγμα 1: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 32ΑΓΑΡΠ
Παράδειγμα 2: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 23ΔΩΡΕΑ

Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνεται μέσω των κέντρων αυτόματων συναλλαγών των τραπεζών στην αιτιολογία μπορούμε να γράψουμε μόνο 20 χαρακτήρες, οπότε προσαρμόζουμε την αιτιολογία κόβοντας τις λέξεις.
Παράδειγμα 1: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (προσαρμοσμένο) 32ΑΓΑΡΠ
Παράδειγμα 2: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (προσαρμοσμένο) 23ΔΩΡΕΑ

Σημείωση: Αν είστε μέλος της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ αντί ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ χρησιμοποιείται τον αριθμό μέλους σας.

 

***Οι παρακάτω σύνδεσμοι για τις οδηγίες συμμετοχής είναι απενεργοποιημένοι έως τέλος ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, λόγω απασχόλησης των δικηγόρων μας με την αγωγή κακοδίκίας κατά δικαστών ΣτΕ που εκδικάστηκε στις 7/11/2023.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Προτείνουμε την μέθοδο της αλληλοβοήθειας, καθώς πολύς κόσμος δεν συνάδει με το ιντερνετ και γενικά την ηλεκτρονική διαδικασία.

  1. Συμμετέχοντες συμπληρώνουν ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ για την οργάνωση, τάξη και άμεση επικοινωνία
  2. Συμμετέχοντες κατεβάζουν συγκεκριμένο αρχείο εντύπου εξουσιοδότησης προς δικηγόρο ΕΔΩ, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους, υπογράφουν με γνήσιο υπογραφής, ταχυδρομούν ή παραδίδουν προσωπικώς το πρωτότυπο στα γραφεία μας στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε συστημένη επιστολή ή courier. Οι διευθύνσεις των γραφείων μας ΕΔΩ Για την Αθήνα η αποστολή θα είναι υπόψιν κυρίου Ν. Δρεπανιώτη. Για την Θεσσαλονίκη θα είναι υπόψιν κυρίας Γ. Κουκουτσίλη

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ δράση της επικοινωνίας:

  1. Να ειδοποιηθεί ΟΛΟΣ ο Ελληνικός λαός για την κοσμοϊστορική αυτή δράση. Ανάλογη δράση έγινε κατά δικαστών ΣτΕ στις 28/2/2023
  2. Να κοινοποιηθεί η παρούσα δράση καθώς και το παρακάτω άρθρο (Ελληνικά, Αγγλικά) της Ελληνικής πραγματικότητας, σε όλη την Οικουμένη, ώστε να ασκηθεί η μεγαλύτερη δυνατή πίεση στην συμμορία, να ενημερωθεί όλος ο κόσμος εντός και εκτός Ελλάδας και να υπάρξει συμπαράσταση.

Δράση παγκόσμιας ενημέρωσης της Ελληνικής πραγματικότητας  στα Ελληνικά και Αγγλικά

Αν γίνει σωστή δράση επικοινωνίας, αναμένεται ότι τα θετικά αποτελέσματα θα είναι ορατά επόμενες εβδομάδες π.χ. Οι Αρειοπαγίτες να τα πάρουν όλα πίσω (θα βρουν τον τρόπο), αν βρεθούν στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής δικαιοσύνης. Θα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για όλους τους.

Ο πόλεμος της παραπληροφόρησης και προπαγάνδας θα είναι ανελέητος για να μην γίνει η συγκεκριμένη δράση, όπως έγινε με τους υγειονομικούς σε αναστολή και εξαρτάται και πάλι από την λογική, κρίση και αίσθημα δικαίου των πολιτών.

Με εκτίμηση

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

***ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΕΔΔΑ
Η νομική μας ομάδα μας συμβούλεψε για τους λόγους που επισημαίνονται στην παρακάτω επιστολή να μην συνεχίσουμε με την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) κατά των δικαστών του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, καθώς είναι παρακινδυνευμένη η αποδοχή του παραδεκτού και συμφωνήσαμε ως ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
Συνεχίζουμε όμως με την ομαδική αγωγή κατά των δικαστών του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ στα εθνικά αστικά δικαστήρια και φυσικά αν χρειαστεί θα πάμε στο ΕΔΔΑ σε περίπτωση μη δικαίωσης.
Διαβάστε παρακάτω το άρθρο/δράση για την συμμετοχή σας στην ομαδική αγωγή.
Επίσης επεξεργαζόμαστε και δεύτερο σχέδιο δράσης κατά αυτών και θα ανακοινωθεί σύντομα. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί τους επικαλούμενους ανώτατους δικαστές.
Η επιστολή της νομικής μας ομάδας ΕΔΩ:

Με εκτίμηση ΙΣΟΝΟΜΙΑ
*** ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ