Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη μας, στους συνεργάτες μας και στους φίλους μας για τις υπέρμετρες και επιτυχημένες προσπάθειες και δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες, ειδικά με τις ομαδικές αγωγές, αίτηση προς Δήμους και δράση εκλογικού αντιπροσώπου.

Περάσαμε το μήνυμα στην μελλοντική κυβέρνηση ότι είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε συλλογικά με στρατηγική και στόχο. Μένει να δούμε αν θα τολμήσουν να υλοποιήσουν αυτά που γνωρίζουμε ήδη ότι έχουν προαποφασίσει, όπως Πρέσπες Αιγαίου, ξεπούλημα και συνεκμετάλλευση ορυκτού κα υποθαλάσσιου πλούτου κλπ.
Αν θα τολμήσουν θα μας βρουν απέναντι τους σε χρόνο μηδέν. Η δράση ΕΔΩ

Οι πρόσφατες εκλογές στις 25/6/2023, έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την Ελληνική πραγματικότητα και τις παθογένειες της Ελληνικής κοινωνίας λόγω ΑΓΝΟΙΑΣ και συνεπώς ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ.
Με απόλυτη βεβαιότητα σας δηλώνουμε ότι η πλειοψηφία των συνταξιούχων, των υπέργηρων και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ανέρχονται σε πάνω από τρία (3) εκατομμύρια, αποφασίζουν για τον υπόλοιπο Ελληνικό λαό τι μέλλει γενέσθαι με την ψήφο τους και φυσικά με την βοήθεια των χειραγωγημένων ΜΜΕ.
Είναι τόσο ανήμποροι ψυχολογικά, σωματικά και ιδεολογικά να πράξουν τα αυτονόητα και νόμιμα, φοβούνται για την ζωή τους, φοβούνται τον θάνατο, το πιο φυσιολογικό πράγμα στην φύση και καταφεύγουν εν αγνοία τους, στην υποτέλεια και τον εκμηδενισμό με την αμυδρή ελπίδα η εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων να τους αυξήσουν την πενιχρή σύνταξη τους ἠ τουλάχιστον να μην υπάρξει περαιτέρω μείωση.
Ο απόλυτος εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ο πραγματικός ένοχος όμως είμαστε ΕΜΕΙΣ οι υπόλοιποι καθώς δεν προνοήσαμε με το παράδειγμα μας και την στάση μας να το αποτρέψουμε με την σωστή ενημέρωση των παραπάνω ομάδων και φυσικά δράσεις ουσίας και στρατηγικής ώστε να επέλθει ή έννομη τάξη.
Είναι άκρως θετικότατο, ότι επιτέλους καταλαβαίνουμε και γνωρίζουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα (εκλογική βάση) και θα γίνουν μελλοντικές επικοινωνιακές δράσεις να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί.

Σε γενικές γραμμές πετύχαμε μια μεγάλη νίκη ως ΙΣΟΝΟΜΙΑ, γνωρίσαμε καλύτερα το τι συμβαίνει, ο κόσμος κινήθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο, η ΝΟΘΕΙΑ εκλογών έγινε γνωστή σε όλους, τα δεδομένα είναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ και ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα συνεχίσει την ίδια πορεία.
Για παράδειγμα υπήρξε άμεση διαφορά συμμετοχής λιγότερων ψήφων (700 χιλιάδες περίπου), λιγότερα άκυρα/λευκά μέσα σε ένα μήνα καθώς υπήρξε καλύτερος έλεγχος με τους εκλογικούς αντιπροσώπους και αυτό είναι ακόμη ένα δείγμα της νοθείας που συντελείται.

Προτρέπουμε σε συνεχή εγρήγορση και συμμετοχή στις δράσεις μας ΕΔΩ, καθώς πραγματικά αποδεικνύεται ότι έχουμε το πάνω χέρι. Η λογική και κρίση είναι πανάκεια και οδηγός μας καθώς η ανομία και προλαμβάνεται και θεραπεύεται !

Επικοινωνία μαζί μας για κάθε περίπτωση

Με εκτίμηση
ΙΣΟΝΟΜΙΑ