Η ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όπως σχεδόν γνωρίζει όλος ο κόσμος στην Ελλάδα και εκτός, η ανομία έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και διακυβεύεται λόγω της υπερβάλλουσας ανομίας ή ύπαρξη των Ελλήνων στην πατρίδα μας. Το δημιουργημένο τέρας της ανομίας, τρώει τα παιδιά του και πρόσφατα τις σάρκες του.

Δεν θέλω να αφιερώσω καθόλου χρόνο να γράψω τα γεγονότα που οδήγησαν στο τέλμα την πατρίδα μας και τον λαό της, ποιος φταίει, τους λόγους της ανομίας και όλα τα σχετικά καθώς είναι πραγματικά ανούσια και δεν βοηθούν κανένα στην προκειμένη περίπτωση οι διαπιστώσεις.
Το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει επιστημονικά η θεϊκά. Απλά πρέπει να κοιτάξουμε πολύ σοβαρά το παρόν και το μέλλον.
Το παρελθόν είναι χρήσιμο να το μελετάμε, ώστε να μην γίνεται επανάληψη λαθών, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει δυστυχώς στην κοινωνία μας εκ των αποτελεσμάτων.
Όσες φορές επιχείρησα με απλό λόγο να επισημάνω ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε υπεύθυνοι για τα δεινά μας λόγω ΑΓΝΟΙΑΣ και ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ, ο κόσμος συνειδητοποιώντας την αληθινότητα των λόγων μου, ένοιωσε οργή και θυμό για τον αγγελιοφόρο και τράπηκε σε φυγή (στρουθοκαμηλισμός), ευτυχώς όχι όλοι.
Το άρθρο μας για την Ελληνική πραγματικότητα με αληθινά στοιχεία πιστεύω ότι είναι αρκετό και θα σας διαφωτίσει  https://amkeisonomia.com/greekrealityel/

Ας βάλουμε τα πράγματα επί τάπητος όπως λένε, ώστε να εμπεδώσουμε τα γραφόμενα και τον τίτλο του άρθρου.
Οι τωρινές συνθήκες στην Ελλάδα επιγραμματικά

  1. Επικρατεί βιβλική και πολυδιάστατη ανομία και η επικαλούμενη δικαιοσύνη σιωπά ηχηρά και πολλές φορές στηρίζει τα κακώς κείμενα
  2. Η Ελληνική κοινωνία είναι άρρωστη ψυχικά, σωματικά και ιδεολογικά εκ των αποτελεσμάτων
  3. Έχουν συντελεσθεί εις βάρος μας τρομερά οικονομικά εγκλήματα και ειδικά ΑΠΑΤΕΣ τεράστιων διαστάσεων
  4. Η αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού με λαθροεισβολείς καλά κρατεί και οι καταστάσεις γίνονται σιγά σιγά μη αναστρέψιμες

Το μέλλον της Ελλάδος και των Ελλήνων ιθαγενών διαγράφεται πολύ σκοτεινό αν θα συνεχιστεί η ανομία, με λίγα λόγια δεν θα υπάρξει μέλλον.

Χωρίς να θέλω να τρομάξω κανένα, η Ελλάδα έχει επιλεχθεί ακόμη μία φορά και συμφωνηθεί με την εγχώρια ελληνόφωνη εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων, ως πειραματόζωο για την επιβολή του ηλεκτρονικού χρήματος και την κατάργηση των ρευστών. Φυσικά αν θα συμβεί κάτι τέτοιο τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια για όλους μας. Η επικαλούμενη δύση, οι περισσότεροι ηγέτες αυτής και οι τράπεζες (μεγαλομέτοχοι αυτών), έχουν βαλθεί να μετατρέψουν την ζωή μας σε κόλαση για να ικανοποιήσουν τις διαστροφικές τους ορέξεις και φυσικά να αποφύγουν την ποινική δίωξη (τέλειο έγκλημα).

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν υπάρχει εκ των αποτελεσμάτων πολιτική λύση στην πατρίδα μας (όνειρο θερινός νυχτός), βλέπε σχετικά άρθρα και βίντεο ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ για τις εκλογές 2023 και νοθεία εκλογών. Οι λιγοστές και μειοψηφικές φωνές του κοινοβουλίου δεν είναι αρκετές στην παρούσα κατάσταση να αποτρέψουν τις βουλιμικές τάσεις της κυβέρνησης.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν πρόκειται να “ξεσηκωθεί” ο άρρωστος λαός μας, να πάρει τις σφενδόνες και άλλα ευτράπελα, ώστε να τερματισθεί η ανομία.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν υπάρχουν σωτήρες και “πατερούληδες” και ότι είμαστε μόνοι μας απέναντι στις καταστάσεις, αλλά είμαστε οι πολλοί, τα εκατομμύρια.
Θαύματα όπως γνωρίζετε δεν συμβαίνουν, ο Ελληνικός λαός και δεν κάνω σκούπα, είναι χαμένος στο διάστημα της αποξένωσης με τα κοινά και προσπαθεί να επιζήσει με νύχια και με δόντια σε ένα υπερβολικά τοξικό περιβάλλον.
Οι πατριδοκάπηλοι, οι υγειοκάπηλοι, οι ειδησιοκάπηλοι και θρησκειοκάπηλοι είναι σχετικά οργανωμένοι και κάνουν πολύ καλή δουλειά με τον νοητικό και ψυχικό κόσμο της κοινωνίας μας και φυσικά την κάνουν την εξαιρετική εργασία τους χρησιμοποιώντας τα δικά μας κλεμμένα χρήματα.

Έχοντας ως γνώμονα τα παραπάνω, τι θα πρέπει να κάνουμε λοιπόν, ώστε να προλάβουμε και να θεραπεύσουμε την ανομία?
Η λύση είναι απλή, υπάρχουν μόνο θετικά παραδείγματα από το εξωτερικό και έχει ως εξής.
Οργανωμένα και συλλογικά (χιλιάδες κόσμου) όπως έγινε στην Ισλανδία, Αυστρία, Αγγλία και σε άλλες χώρες του κόσμου να κατατεθούν κατά άμεσα υπευθύνων ομαδικές αγωγές αποζημίωσης και να γίνει ταυτόχρονα και οργανωμένη συλλογική ανυπακοή, πάντα με στρατηγική, στόχο και χρονοδιαγράμματα.

Γιατί αγωγές αποζημίωσης και όχι ομαδικές μηνύσεις?
Ο λόγος βρίσκεται στο αναθεωρημένο Ελληνικό σύνταγμα και στην ποινική ασυλία που έχει δοθεί στους βουλευτές και ημέτερους παράνομα και αντισυνταγματικά.
Με τις αγωγές στα αστικά και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια δεν υπάρχει καμμία ασυλία για κανέναν και τίποτα.
Χωρίς να θέλω να γίνω υπερβολικός η πρόθεση για δράση των χιλιάδων πολιτών και μόνο ίσως να αρκέσει ώστε να γίνουν θεαματικές αλλαγές. Για παράδειγμα στην Ισλανδία, πρώτα έβαλαν στην φυλακή όλους τους τραπεζίτες και την μισή κυβέρνηση και μετά ακολούθησαν οι δίκες των ομαδικών αγωγών. Υπήρξε όμως 95 τις εκατό συμμετοχή των πολιτών στις δράσεις και διήρκεσε μόνο τέσσερις (4) μήνες.
Με αυτό τον τρόπο, όλοι μαζί θα αποτρέψουμε την μελλοντική ανομία, θα θεραπεύσουμε την υπάρχουσα και θα βάλουμε τις βάσεις να μην ξανασυμβεί ποτέ.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, τελεία και παύλα.
Τα θεαματικά αποτελέσματα των δράσεων της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ είναι ακόμη μία τρανή απόδειξη. Διαβάστε τα https://amkeisonomia.com/message_hope_2022/

Δεν αναμένω να πιστεύετε φυσικά στα μάτια σας όταν διαβάζετε τα παραπάνω, αλλά τα πράγματα έτσι έχουν. Δεν υπάρχουν δράκοι, συνωμοσίες και τα σχετικά, απλά υπάρχει η πραγματικότητα, λογική, τα αυτονόητα και νόμιμα.
Οι εσωτερικές και εξωτερικές ΕΡΙΝΥΕΣ θα προσπαθήσουν να σας αποτρέψουν από τα ΠΑΣΙΔΗΛΑ και την συνοπτική ΓΝΩΣΗ, αλλά μην ανησυχείτε, με λίγο παραπάνω διάβασμα και ποιοτική επικοινωνία θα τις αποτρέψετε.

Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να κατανικήσετε τους αόρατους φόβους σας, τον ωχαδερφισμό και το σύνδρομο Στοκχόλμης, θα πρότεινα την άμεση επικοινωνία με την φύση και τον εαυτό σας.
Όσοι έχετε οικογένειες, αναλογιστείτε το μέλλον των παιδιών σας. Δεν σας φταίνε σε τίποτα να τους στερήσετε την χαρά της ζωής, όπως την γευτήκαμε οι περισσότεροι.

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
Όσοι τα χρησιμοποιείτε, προς Θεού, κόψτε τα !!!
Εχουν γίνει εθιστικά και η γάγγραινα του μυαλού σας.
Αποτελούν  το όπιο της εικονικής σας πραγματικότητας.
Δεν γνωρίζετε να τα χρησιμοποιείτε, δεν καταλαβαίνετε ότι η υπερπληροφόρηση σας κάνει τεράστια ζημιά και ότι γίνεστε άθελα σας αρωγοί της επαναληπτικής προπαγάνδας.
Χρησιμοποιήστε τα μόνο για άμεση επικοινωνία και κοινοποίηση δράσεων. Τίποτε άλλο !!!

ΔΡΑΣΕΙΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ
Όσοι φτάσατε έως εδώ ορίστε οι τελευταίες δράσεις μας.
https://drive.google.com/file/d/1j7EKk3UwO1IHgQCZ5Yu1jcMvm5Me3rM5/view

Οι δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, κυρίως ομαδικές αγωγές αποζημίωσης, είναι απλές και περιέχουν αναλυτικές οδηγίες εκτέλεσης. Μπορεί να τις κάνει όλος ο κόσμος και στοιχίζουν ελάχιστα σε σχέση με τα ζητούμενα.
Προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε άπαντες να γίνουν μέλη στην ΙΣΟΝΟΜΙΑ καθώς χρειαζόμαστε πάντα “χέρια” και φρέσκα μυαλά να βοηθήσουν το σημαντικό έργο μας.
Η ολιγωρία είναι κακός σύμβουλος και οι δράσεις μας είναι επείγουσες καθώς τα εθνικά θέματα δεν μπορούν να περιμένουν άλλο την έννομη τάξη.
Θα πρέπει να επιδείξουμε όλοι μας σχετική υπέρβαση και σοβαρότητα.

Ο νέος κόσμος μπορεί να βοηθήσει κάλλιστα με τις δράσεις μας καθώς είναι ατρόμητος, γεμάτος ζωή και όρεξη για ένα καλύτερο μέλλον. Αρκεί να τον συμβουλέψουμε και να τον καθοδηγήσουμε κατάλληλα.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ

  • Προτείνουμε και προτρέπουμε σε άπαντες να γίνουν μέλη στην ΙΣΟΝΟΜΙΑ. Η διαδικασία είναι απλή και απαιτεί ελάχιστο χρόνο υλοποίησης
  • Δηλώστε πρόθεση συμμετοχής στις τωρινές και μελλοντικές συλλογικές δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ
  • Ενισχύστε μας οικονομικά με ΔΩΡΕΕΣ ή όπως αλλιώς δύνασθε π.χ εξοπλισμό γραφείου, εκτυπώσεις εντύπων κλπ. Οι δράσεις μας αυτονόητα χρειάζονται οικονομικά πολεμοφόδια, ώστε να γίνουν πραγματικότητα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν https://amkeisonomia.com/contact-us/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ
Προτείνουμε μεγάλη προσοχή και αποφυγή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως γράψαμε παραπάνω. Ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας είναι ό άμεσος και προσωπικός τρόπος και διάλογος. Η εικονική πραγματικότητα δεν προσφέρεται για τόσα σοβαρά ζητήματα και υστερεί του πραγματικού διαλόγου.
Δεν χρειάζεται να λέτε πολλά. Απλά προτείνουμε να κάνετε λίγες ερωτήσεις πρόθεσης δράσης. Αν ο συνομιλητής σας δεν έχει πρόθεση να πράξει, προσφέρετε το υλικό ενημέρωσης για κάθε περίπτωση και αλλάζετε θέμα συζήτησης.

Το καινούργιο έντυπο της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ εδώ https://drive.google.com/file/d/1lHm7S7JAsqIlUZZ5piGvqzo0oeYxsHwX/view
Προτείνω να το εκτυπώσετε και να το μοιράσετε παντού μαζί με το κείμενο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ  του ιατρού καρδιολόγου κυρίου Αρβανίτη το οποίο θα βρείτε εδώ
https://amkeisonomia.com/cannot_forget/
Φυσικά το παρόν άρθρο μπορεί να κοινοποιηθεί.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Ευελπιστώ ότι διαβάζοντας τα παραπάνω και χρησιμοποιώντας ελάχιστη λογική και κρίση, θα καθαρίσει το τοπίο της φαιάς ουσίας και θα διαπιστώσετε όπως και εγώ ότι όλοι μας έχουμε ΕΠΙΛΟΓΗ για τις πράξεις μας και τις παραλείψεις μας.
Εξαρτάται μόνο από εμάς τους ίδιους αν το μέλλον μας θα είναι φωτεινό ή θα συνεχιστεί ο καρκίνος της ανομίας.

Με πολλή αγάπη και εκτίμηση στους διαβάζοντες

Ζάκης Πολυζωίδης
Διαχειριστής ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ