***ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΕΔΔΑ 16/6/2023

Η παρούσα δράση δεν ισχύει στο σύνολο της αλλά ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ και υπάρχει στο ιστολόγιο μας για την διαφάνεια και την ιστορία !!

Η ανανεωμένη δράση βρίσκεται ΕΔΩ

***ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

 

Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες,

Μετά την πρόσφατη κατάπτυστη απόφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, όπου η ανομία γίνεται κανόνας δικαίου, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και αυτό είναι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) και ομαδική αγωγή αποζημίωσης στα αστικά δικαστήρια, κατά των επικαλούμενων λειτουργών της δικαιοσύνης.

Η συγκεκριμένη ιστορική διπλή δράση είναι Εθνικό θέμα όλων μας και ΥΨΙΣΤΟΥ σημασίας, διότι κρίνεται το νομικό μέλλον ΟΛΩΝ ΜΑΣ (και όχι μόνο) και αναλάβαμε ως ΙΣΟΝΟΜΙΑ το συνολικό έργο για να έρθει εις πέρας.

Σημείωση: Έχουμε λιγότερο από τρεις (3) μήνες να ετοιμαστούμε και να καταθέσουμε την προσφυγή στο ΕΔΑΔ, καθώς το περιθώριο άσκησης της προσφυγής από ΕΔΑΔ είναι τέσσερις (4) μήνες από την ημέρα έκδοσης της απόφασης του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 1/2023 στις 16 Φεβρουαρίου 2023.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΕΔΑΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Δικαίωση (τιμωρία/κυρώσεις των δικαστών και του Ελληνικού Δημοσίου) και άμεση αποζημίωση των πολιτών. Τελικός στόχος είναι η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ !

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ (ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ)

Συμμετέχουν με την υπογραφή τους ΟΛΟΙ οι πολίτες, οι έχοντες έννομο συμφέρον για αποζημίωση, καθώς ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν είναι ΑΣΦΑΛΗΣ, ανεξαρτήτως αν έχει δάνειο ή όχι.
Από την αθρόα συμμετοχή μας εξαρτάται αν θα ευοδώσει το αποτέλεσμα που αναμένουμε ή όχι και υπάρχει αυξημένη ευθύνη από ΟΛΟΥΣ μας να πράξουμε τα αυτονόητα και νόμιμα.
Συμμετέχουν με την επικοινωνία και βοήθεια παντός τύπου, ΟΛΟΣ ο Ελληνικός λαός, εντός και εκτός χώρας.

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ δράση της επικοινωνίας:

 1. Να ειδοποιηθεί ΟΛΟΣ ο Ελληνικός λαός για την κοσμοϊστορική αυτή δράση. Ανάλογη δράση έγινε κατά δικαστών ΣτΕ στις 28/2/2023
 2. Να κοινοποιηθεί η παρούσα δράση καθώς και το παρακάτω άρθρο (Ελληνικά, Αγγλικά) της Ελληνικής πραγματικότητας, σε όλη την Οικουμένη, ώστε να ασκηθεί η μεγαλύτερη δυνατή πίεση στην συμμορία, να ενημερωθεί όλος ο κόσμος εντός και εκτός Ελλάδας και να υπάρξει συμπαράσταση.

Δράση παγκόσμιας ενημέρωσης της Ελληνικής πραγματικότητας  στα Ελληνικά και Αγγλικά

Αν γίνει σωστή δράση επικοινωνίας, αναμένεται ότι τα θετικά αποτελέσματα θα είναι ορατά επόμενες εβδομάδες π.χ. Οι Αρειοπαγίτες να τα πάρουν όλα πίσω (θα βρουν τον τρόπο), αν βρεθούν στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής δικαιοσύνης. Θα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για όλους τους.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΡΑΣΗΣ

Για να επιτευχθεί ο στόχος, θα πρέπει πρώτα να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να ξεκινήσουμε τις εργασίες όπως συγγραφή δικογράφων, συλλογή στοιχείων & εγγράφων και μετά κατάθεση, παράβολα, επιδόσεις κλπ.
Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αναλάβει το οικονομικό βάρος όπως έγινε με την προσφυγή των υγειονομικών στο ΕΔΑΔ και για αυτό τον λόγο συγκεντρώνουμε τα απαιτούμενα χρήματα και τους συμμετέχοντες ως πρωταρχικό στόχο.
Χρονοδιάγραμμα συλλογής χρημάτων και συμμετεχόντων ΕΝΑΣ μήνας (μέγιστο όριο) με αφετηρία την 7/3/2023 και επιθυμητή λήξη 30/3/2023

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΡΑΣΗΣ

Σε συνεννόηση με τις νομικές μας ομάδες (Ελλάδας και Κύπρου) η οικονομική συμμετοχή έχει ως εξής;

 1. Συμμετοχή 1000 ατόμων το κόστος είναι 50 ευρώ έκαστος ή
 2. Συμμετοχή 500 ατόμων το κόστος είναι 100 ευρώ έκαστος (μπορούν να δοθούν σε 2 μηνιαίες δόσεις των 50 ευρώ) ή
 3. Συμμετοχή 250 ατόμων το κόστος είναι 200 ευρώ έκαστος (μπορούν να δοθούν σε 4 μηνιαίες δόσεις των 50 ευρώ)

Συμπληρώνετε απλή ηλεκτρονική φόρμα και πληρώνετε την συμμετοχή σας ΕΔΩ με ελάχιστα προσωπικά στοιχεία ώστε να δοθεί απόδειξη είσπραξης.

Προτείνουμε να συμμετάσχετε ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα. Μόλις συγκεντρώσουμε τα απαιτούμενα νούμερα (χρήματα και κόσμο) στο απαιτούμενο χρονοδιάγραμμα και ελπίζουμε πιο νωρίς καθώς το έργο είναι τεράστιο, θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα να ξεκινήσει η διαδικασία συμμετοχής και η συλλογή στοιχείων των συμμετεχόντων όπως αναλύονται στις οδηγίες συμμετοχής παρακάτω.

Σημείωση 1: Η προσφυγή στο ΕΔΑΔ θα συμβεί ΜΙΑ φορά, ενώ η ομαδική αγωγή στα αστικά δικαστήρια θα είναι διαρκής μέχρι να αποφασισθεί απο ΙΣΟΝΟΜΙΑ πότε θα σταματήσει. Μόλις καταθέσουμε το πρώτο πακέτο της ομαδικής αγωγής θα συνεχίσουμε να μαζεύουμε συμμετοχές να καταθέσουμε το δεύτερο πακέτο κ.ο.κ. Θεωρητικά οι συμμετέχοντες στην ομαδική αγωγή μπορεί να είναι ΟΛΟΣ ο Ελληνικός πληθυσμός και τα νομικά πρόσωπα, καθώς έχουν έννομο συμφέρον συμμετοχής οι έχοντες ΑΦΜ.

Σημείωση 2: Αν οι συμμετέχοντες υπερβούν τα προσδοκούμενα το κόστος θα μειωθεί στα 20 ευρώ για τα μελλοντικά λειτουργικά έξοδα, καταθέσεις αγωγών, επιδόσεις κλπ

Σημείωση 3: Αν τα χρήματα και συμμετέχοντες δεν συγκεντρωθούν μετά από ΕΝΑ μήνα, τα χρήματα θα επιστραφούν στο ακέραιο και η δράση θα σταματήσει. Φυσικά αυτό θα σημάνει ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας για ότι επακολουθήσει. Είναι στο χέρι μας το αίσιο ή μη μέλλον μας.

Ο πόλεμος της παραπληροφόρησης και προπαγάνδας θα είναι ανελέητος για να μην γίνει η δράση, όπως έγινε με τους υγειονομικούς σε αναστολή και εξαρτάται και πάλι από την λογική, κρίση και αίσθημα δικαίου των πολιτών.

Για κάθε περίπτωση αν κάποιος επιθυμεί να βοηθήσει χωρίς να συμμετάσχει με την υπογραφή του λόγω αόρατου φόβου ή οιοδήποτε άλλο λόγο, παρακάτω ο τρόπος της δωρεάς.

 1. Συμπληρώνετε ειδική φόρμα με ελάχιστα προσωπικά στοιχεία ώστε να δοθεί απόδειξη ή
 2. Χρησιμοποιείτε το μενού ΔΩΡΕΕΣ της ιστοσελίδας μας ή
 3. Χρησιμοποιείτε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ

Παρακαλείσθε θερμά για την οργάνωση και τάξη, να δώσετε μεγάλη και ιδιαίτερη σημασία στην αιτιολογία κατάθεσης:
Στην αιτιολογία κατάθεσης αναφέρουμε ονοματεπώνυμο και λόγο/κωδικό κατάθεσης π.χ. (29ΑΕΔΑΔ) ή (23ΔΩΡΕΑ)
Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνεται μέσω internet banking στην αιτιολογία μπορούμε να γράψουμε μέχρι 140 χαρακτήρες.
Παράδειγμα 1: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 29ΑΕΔΑΔ
Παράδειγμα 2: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 23ΔΩΡΕΑ

Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνεται μέσω των κέντρων αυτόματων συναλλαγών των τραπεζών στην αιτιολογία μπορούμε να γράψουμε μόνο 20 χαρακτήρες, οπότε προσαρμόζουμε την αιτιολογία κόβοντας τις λέξεις.
Παράδειγμα 1: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (προσαρμοσμένο) 29ΑΕΔΑΔ
Παράδειγμα 2: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (προσαρμοσμένο) 23ΔΩΡΕΑ

Σημείωση: Αν είστε μέλος της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ αντί ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ χρησιμοποιείται τον αριθμό μέλους σας.

Τέλος την απόδειξη κατάθεσης την στέλνετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στο: info@amkeisonomia.com ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη είσπραξης.

***Οι παρακάτω σύνδεσμοι συμμετοχής είναι απενεργοποιημένοι έως ότου εκπληρωθεί το παραπάνω στάδιο.

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΔΑΔ

Προτείνουμε την μέθοδο της αλληλοβοήθειας για όλους σας.

 1. Συμμετέχοντες συμπληρώνουν ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ για την οργάνωση, τάξη και άμεση επικοινωνία
 2. Συμμετέχοντες κατεβάζουν συγκεκριμένο αρχείο εντύπου προσφυγής ΕΔΑΔ ΕΔΩ, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους, υπογράφουν, ταχυδρομούν η παραδίδουν προσωπικώς το πρωτότυπο στο δικηγορικό γραφείο. Δείγμα συμπλήρωσης εντύπου προσφυγής ΕΔΩ
 3. Συμμετέχοντες στέλνουν email σε info@amkeisonomia.com με φωτογραφία από έντυπο προσφυγής (οδηγία 2) και επιβεβαίωση ότι ταχυδρόμησαν το έντυπο, ώστε να γίνει διασταύρωση επιτυχίας των οδηγιών και να σας ειδοποιήσουμε άμεσα αν κάτι δεν είναι σωστό. Ο χρόνος θα είναι πολύτιμος και θα πρέπει να είμαστε ΠΑΝΣΩΣΤΟΙ με τα ζητούμενα στοιχεία από ΕΔΑΔ

ΑΙΤΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΔΑΔ

Δικαίωση για την κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας στην ζωή μας και στην περιουσία μας

Σημείωση: Είναι στην διακριτή ευχέρεια του ΕΔΑΔ να μας αποζημιώσει για την παραβίαση, αλλά αναμενόμενο σύμφωνα με το ιστορικό του

Διεύθυνση αποστολής εντύπου προσφυγής με το ταχυδρομείο. Αν γίνεται συστημένο ή με courier για να είμαστε σίγουροι.

Δικηγορικό Γραφείο Σπύρου Κωνσταντόπουλου

Λ. Σοφού 6 – Τ.Κ. 54625 Θεσσαλονίκη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (ΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ)

Προτείνουμε την μέθοδο της αλληλοβοήθειας για όλους σας.

 1. Συμμετέχοντες συμπληρώνουν ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ για την οργάνωση, τάξη και άμεση επικοινωνία
 2. Συμμετέχοντες κατεβάζουν συγκεκριμένο αρχείο εντύπου εξουσιοδότησης προς δικηγόρο ΕΔΩ, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους, υπογράφουν με γνήσιο υπογραφής, ταχυδρομούν η παραδίδουν προσωπικώς το πρωτότυπο στα γραφεία μας στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

ΑΙΤΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Δικαίωση για την κατάφωρη απάτη εις βάρος μας και αποζημίωση. Η αγωγή θα είναι αναγνωριστική με ζητούμενο ποσό 50.000 ευρώ έκαστος

Διεύθυνση αποστολής εξουσιοδότησης με το ταχυδρομείο. Αν γίνεται συστημένο ή με courier για να είμαστε σίγουροι.

Για την Αθήνα θα είναι υπόψιν Ν. Δρεπανιώτη

Για την Θεσσαλονίκη θα είναι υπόψιν Γ. Κουκουτσίλη

Οι διευθύνσεις των γραφείων ΕΔΩ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με τα γραφεία μας για κάθε περίπτωση.

 

Με εκτίμηση

 

ΙΣΟΝΟΜΙΑ