Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες

Κλείσαμε τον χρόνο με την κοσμοϊστορική δράση προσφυγής στο ΕΔΑΔ για τους υγειονομικούς σε αναστολή.
Στις 30-12-2022 ταχυδρομήθηκαν 2 προσφυγές υγειονομικών σε αναστολή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).
Η κατάθεση έγινε με την εκπνοή της προθεσμίας από ΕΔΑΔ και όπως καταλαβαίνετε υπήρχε σχετική ανησυχία, αλλά τέλος καλό, όλα καλά.
Η δράση (προσφυγή στο ΕΔΑΔ) συγκέντρωσε 945 συμμετέχοντες (ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ) και 123 συμμετέχοντες (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ).
Είναι ιστορική στιγμή όχι μόνο για τα Ελληνικά αλλά και για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα ο όγκος των συμμετεχόντων.
Φυσικά περιμένουμε δικαίωση όχι μόνο για τους υγειονομικούς αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο καθώς το πρόβλημα είναι εθνικής σημασίας και όχι ατομικό και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ανέλαβε το έργο.

Διαβάστε την δράση για πλήρη κατανόηση ΕΔΩ

Τα αποτελέσματα της δράσης ήταν θεαματικά.
Η δράση της προσφυγής στο ΕΔΑΔ, αναρτήθηκε επίσημα στις 10 Νοεμβρίου 2022 στην σελίδα της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ και σε συνδυασμό με την δράση της ομαδικής αγωγής κατά δικαστών ΣτΕ (αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2022), είχε σαν αποτέλεσμα να βγει ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ η απόφαση ΣτΕ 2332/2022, να καθαρογραφεί σε 3 εργάσιμες ημέρες (δεν έχει ξαναγίνει ποτέ) και έτσι σήμερα μόνο με την πρόθεση των δράσεων να έχουν συμβεί απίστευτα θετικά γεγονότα για τα Ελληνικά δεδομένα.
Εν κατακλείδι, οι υγειονομικοί σε αναστολή, επέστρεψαν στις δουλειές τους το νέο έτος 2023, κάτι που στις 30 Οκτωβρίου 2022 φάνταζε όνειρο θερινής νυκτός.

Διαβάστε τον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ, ώστε να γίνει αντιληπτό το εύρος και η σημασία των δράσεων ΕΔΩ

Επίσης διαβάστε τα έργα και ημέρες της προσφυγής στο ΕΔΑΔ για να κατανοήσει ο κόσμος ότι ο αγώνας είναι δύσκολος και απαιτεί συλλογικότητα, γνώση, θέληση, οργάνωση και τάξη, υπομονή και επιμονή ΕΔΩ.

Στις 17 Φεβρουαρίου 2023, λάβαμε ενημέρωση από την νομική μας ομάδα (Ελλάδας & Κύπρου) ότι η προσφυγή πέρασε το στάδιο του παραδεκτού, το οποίο είχαμε προβλέψει και αποτελεί ηχηρό ράπισμα σε όλους τους δόλιους και πολέμιους της δράσης και φυσικά επιβράβευση των προσπαθειών μας. Σύμφωνα με την νομική μας ομάδα η προσφυγή έχει τα εχέγγυα ορθής κρίσης και ευδοκίμησης, καθώς η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι εξόφθαλμη και μοναδική στο είδος της.

Περαιτέρω η επιστολή από ΕΔΑΔ, αναφέρει ότι

Όπως όλοι πλέον γνωρίζουν, η Ισονομία εκπλήρωσε πλήρως τη δέσμευσή της να καλύψει χρηματικά το μεγάλο κόστος της προσφυγής στο ΕΔΑΔ που περιλάμβάνε τις αμοιβές των δικηγόρων και τα τεράστια λειτουργικά έξοδα που προέκυψαν μέχρι και την ημέρα της αποστολής των ογκωδών πακέτων στο Στρασβούργο και πλέον προχωρούμε στο επόμενο στάδιο, όπου οι εξελίξεις αναμένεται να πάρουν ιδιαίτερη τροπή και απαιτείται έγκαιρη προετοιμασία εκ μέρους όλων.

Μετά από συνεννόηση με νομική μας ομάδα (Ελλάδας & Κύπρου), αποφασίσαμε για την οργάνωση και τάξη να ζητήσουμε το ποσό των 20 ευρώ από τους συμμετέχοντες στην προσφυγή για την μελλοντική κάλυψη εξόδων για την νομική ομάδα και κατά πάσα περίπτωση και ιατρού ή ιατρών ως μάρτυρες εάν ζητηθεί από ΕΔΑΔ.

Τα έξοδα περιλαμβάνουν την ημερήσια αμοιβή των δικηγόρων εκτός έδρας, την μετάβαση και διαμονή στο Στρασβούργο των προσώπων, τα νομικά έγγραφα που πρέπει να ετοιμαστούν για την δίκη, τις αγορεύσεις που θα γίνουν κλπ.
Σε περίπτωση που:

  1. Χρειαστούν περισσότερα χρήματα θα ζητηθούν
  2. Δεν χρησιμοποιηθούν τα χρήματα (20 ευρώ έκαστος), θα επιστραφούν στο ακέραιο, ή αν δεν χρησιμοποιηθούν στο σύνολο και υπάρξει υπόλοιπο θα επιστραφεί η διαφορά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ

  1. Συμπληρώνετε ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ και πληρώνετε την συμμετοχή σας (20 ευρώ έκαστος). Κωδικός αιτιολογίας πληρωμής: 28ΠΕΔΑΔ. Χρονοδιάγραμμα δράσης ένας μήνας με εκκίνηση την 22–2-2023

Ο αγώνας συνεχίζεται με την ομαδική αγωγή κατά δικαστών ΣτΕ (γράφουμε νομική ιστορία), την ομαδική αγωγή υγειονομικών εφ΄ όλης της ύλης καθώς και με τις υπόλοιπες δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ.

Ομαδική αγωγή κατά δικαστών ΣτΕ ΕΔΩ
Ομαδική αγωγή υγειονομικών εφ΄ όλης της ύλης ΕΔΩ

Αίτηση πρός Δήμους λόγω νοθείας εκλογών ΕΔΩ
Όλες οι δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΕΔΩ
Επικοινωνία με ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΕΔΩ

Με εκτίμηση

ΙΣΟΝΟΜΙΑ