Αγαπητοί συμπολίτες,

Όπως σχεδόν γνωρίζει όλος ο κόσμος στην Ελλάδα και εκτός, η ανομία έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και διακυβεύεται λόγω της υπερβάλλουσας ανομίας η ύπαρξη των Ελλήνων πολιτών στην πατρίδα μας, οι περιουσίες μας, η πατρίδα μας, οι ίδιες μας οι ζωές.
Με συνοπτικές διαδικασίες είναι σε εξέλιξη οι Πρέσπες Αιγαίου (διαμελισμός Αιγαίου και εκχώρηση νησιών στην Τουρκία), το ψηφιακό νόμισμα/κατάργηση ρευστού και η ηλεκτρονική ταυτότητα η οποία ηλεκτρονική ταυτότητα θα μας απασχολήσει μόνο αν την κάνουν υποχρεωτική στους πολίτες καθώς ο κανονισμός 2019/1157 της ΕΕ προβλέπει ξεκάθαρα ότι δεν είναι υποχρεωτική.
Τα παραπάνω και ειδικά ο διαμελισμός του Αιγαίου, σημαίνουν το τέλος του Ελληνισμού και των Ελλήνων εν Ελλάδι.
Για τους λόγους αυτούς καλούμε τους Έλληνες πολίτες να συμμετάσχουν σε συλλογικές δράσεις κατά των άμεσα υπευθύνων (όποιοι και αν είναι), οι οποίοι επιβουλεύονται την πατρίδα μας και τις ίδιες μας τις ζωές.
Δηλώστε την πρόθεση σας, να ξεκινήσουμε άμεσα την συλλογική δράση με τις νομικές μας ομάδες και να καταθέσουμε το πρώτο πακέτο ομαδικών αγωγών και ότι άλλο χρειαστεί κατά των άμεσα υπευθύνων σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Επίσης θα ανακοινωθούν δράσεις οργανωμένης ανυπακοής, οπότε να είστε άπαντες σε εγρήγορση.

Οδηγίες συμμετοχής

  1. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα να ξεκινήσουμε άμεσα την διαδικασία εδώ.
  2. Επικοινωνήστε την δράση σε όλο τον κόσμο και βοηθήστε άλλους να συμμετάσχουν

Σημείωση: Η ηλεκτρονική φόρμα διαμορφώθηκε στις 26/8/2023 μετά από απόφαση της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ σε συννενόηση με τις νομικές ομάδες της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ και περιλαμβάνει ως επιπλέον ζητούμενα τα απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση εξωδίκων, ομαδικών αγωγών και μηνύσεων (αν χρειαστεί), όπως ΑΦΜ, ΑΔΤ, πατρώνυμο και τόπο κατοικίας.

Στρατηγική δράσης: Ξεκινήσαμε ήδη με ομαδική εξώδικη (επιδόθηκε το πρώτο πακέτο), κατά ΟΛΟΥ του κοινοβουλίου, την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου 2023 και μαζεύουμε χιλιάδες κόσμου να καταθέσουμε την δεύτερη εξώδικη και να είμαστε πανέτοιμοι για ότι ακολουθήσει και χρειαστεί. Η εξώδικη πολύ απλά έχει θέσει προ ευθυνών των και τους τριακόσιους (300), ποινικά και αστικά. Είναι όλοι τους υπεύθυνοι και συνυπεύθυνοι. Αν τολμήσουν να συνεχίσουν το έργο της εσχάτης προδοσίας για το ΑΙΓΑΙΟ και την κατάργηση ρευστών, θα καταθέσουμε στην συνέχεια ομαδικές αγωγές αποζημίωσης και αν χρειαστεί και ομαδικές μηνύσεις. Φυσικά θα το πάμε μέχρι τέλους, αν χρειαστεί και στα Ευρωπαικά δικαστήρια (Στρασβούργο).

Estia Gerapetritis Confess Aigaio treason

Τελευταία λιστα δράσεων της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ:
https://drive.google.com/file/d/1j7EKk3UwO1IHgQCZ5Yu1jcMvm5Me3rM5/view

Οικονομική στήριξη δράσεων ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ: https://amkeisonomia.com/support_isonomia/

Επικοινωνία μαζί μας: https://amkeisonomia.com/contact-us/

Με εκτίμηση στους Έλληνες πολίτες

ΙΣΟΝΟΜΙΑ