Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες

Τα τελευταία 13 χρόνια και όχι μόνο, συντελούνται απίστευτα εγκλήματα εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Διαβάστε τα πολύ σημαντικά άρθρα για την Ελληνική πραγματικότητα:
Στα Ελληνικά
Στα Αγγλικά

Παρ’ όλες τις αντιξοότητες όμως οι δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ με την βοήθεια του κόσμου, προσφέρουν το μήνυμα της αισιοδοξίας και ελπίδας προς όλους και ελπίζουμε να συνεχιστεί ο αγώνας μας το 2023 και να τελειώσει επίσης το 2023 με την επιβολή της πολυπόθητης έννομης τάξης.
Διαβάστε τα θεαματικά αποτελέσματα των δράσεων μας ΕΔΩ

Το επικείμενο ΤΕΡΑΣΤΙΟ εμπόδιο που πρέπει να υπερπηδήσουμε και να εξαλείψουμε όλοι μαζί, είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΘΕΙΑ των εκλογών και η απάτη των εκλογέων.
Όπως εξηγεί ο Ν. Κουνδουράκης: «….Οι εκλογές αποτελούν στην “συνείδηση” των μαζών  -τρόπον τινά- την κολυμβήθρα του Σιλωάμ, καθόσον δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι “ο κυρίαρχος σοφός λαός αποφάσισε”! Στα ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν έχουν κανένα νόημα κι όμως διεξάγονται, διότι οι εκλογές έχουν χαρακτήρα ομαδικής ψυχαγωγίας και είναι ευκαιρία για ζυμώσεις.»

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Η απάτη είναι πολύ απλή.
Αντί να δοθούν στην δημοσιότητα, προς ανάλυση και επαλήθευση τα επίσημα αναλυτικά αποτελέσματα για έκαστο εκλογικό τμήμα, περίπου 22.000 εκλογικά τμήματα σε όλη την χώρα, δίνεται μόνο το συνολικό αποτέλεσμα του κάθε δήμου, το οποίο αποτέλεσμα είναι βασισμένο στον συνολικό αριθμό δημοτών (περιλαμβάνει και τα παιδιά) και όχι σε πραγματικούς καταλόγους δημοτών με δικαίωμα ψήφου.
Με λίγα λόγια, τα αποτελέσματα που ανακοινώνονται από την SINGULAR LOGIC, την επομένη ημέρα των εκλογών, δεν έχουν καμμία σχέση με τα πραγματικά αποτελέσματα, τουτέστιν ΝΟΘΕΙΑ στον απόλυτο βαθμό.

Όποιος αναλύσει τα νούμερα των εκλογών του 2019 (εθνικές και δημοτικές) στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών https://ekloges.ypes.gr/, θα διαπιστώσει ότι τα νούμερα δεν συνάδουν μεταξύ τους (σύνολα, υποσύνολα κλπ), άρα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αληθινή βάση για οτιδήποτε.

Εδώ να προσθέσουμε , ότι τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον πληθυσμό της Ελλάδας (απογραφή 2021), ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΨΕΥΔΗ, καθώς:

 1. Έχουν μεταναστεύσει εκτός Ελλάδας, πάνω από 500.000 Έλληνες (κυρίως παραγωγικές ηλικίες)
 2. Έχουμε απωλέσει  λόγω υπογεννητικότητας, τα τελευταία 12 χρόνια, πάνω από  600.000 από το σύνολο του Ελληνικού αυτόχθονου πληθυσμού

Δείτε τα στοιχεία της απογραφής ΕΔΩ
Δείτε δείγμα για τα στοιχεία της υπογεννητικότητας ΕΔΩ
Δείτε δείγμα για τα στοιχεία της μετανάστευσης ΕΔΩ

Πρακτικό παράδειγμα κατανόησης:

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΕΙΚΟΝΑ 1

Η ΕΙΚΟΝΑ 1, αναφέρει 9.984.934 εγγεγραμμένους δημότες και η συμμετοχή στις εκλογές ήταν 5.769.644 (57,78%).
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ το 20% του Ελληνικού πληθυσμού είναι παιδιά (εγγεγραμμένοι δημότες), τουτέστιν 2.000.000 περίπου και φυσικά τα παιδιά δεν ψηφίζουν.
Αν αφαιρέσουμε το ποσοστό 20% των παιδιών από το ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ των εγγεγραμμένων δημοτών, όπως παρουσιάστηκε το 2019 (ΕΙΚΟΝΑ 1), το υπόλοιπο θα είναι περίπου 8.000.000, άρα το σύνολο των 9.984.934 είναι ψευδές  με 2.000.000 παραπάνω εγγεγραμμένους δημότες.
Κατά συνέπεια, η συμμετοχή των 5.769.644 εγγεγραμμένων είναι ΑΚΥΡΗ και ΨΕΥΔΗΣ, καθώς δεν έχουν αφαιρεθεί τα 2.000.000 παιδιά από το σύνολο των 9.984.934.
Συμπερασματικά, τα αναρτημένα αποτελέσματα στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και για κάποιο λόγο ουδέποτε κάποιος εισαγγελέας σχημάτισε δικογραφία επ’ αυτού.

Πηγή: https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/parties/

Άλλες πηγές απόδειξης της νοθείας:
1. Νοθεία εκλογών κυρία ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΔΩ
2. Νοθεία εκλογών κύριος ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ πεντηκοστό λεπτό και μετά ΕΔΩ
3. Νοθεία εκλογών ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΕΔΩ
4. Νοθεία εκλογών κύριος ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ τρίτο και δέκατο λεπτό ΕΔΩ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια είναι τα πραγματικά εκλογικά αποτελέσματα, εάν δεν έχει τα επίσημα στοιχεία για κάθε εκλογικό τμήμα ξεχωριστά και φυσικά δεν μπορεί να γίνει καμμία επαλήθευση, διότι το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει διαδικασία επαλήθευσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, κάτι το οποίο είναι παγκόσμια «πρωτοτυπία»! και είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ στον κόσμο χωρίς επίσημη διαδικασία επαλήθευσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Με τόσο απλό τρόπο συντελείται η νοθεία των εκλογών και έτσι η εγκληματική οργάνωση, εκ των αποτελεσμάτων (ΕΟΕΤΑ), αποκτά νομιμοφάνεια να πράξει τα εγκλήματα εις βάρος μας.

Εδώ δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε τον ρόλο που διαδραματίζουν ΟΛΑ τα κόμματα εκτός βουλής, καθώς θεσμικά (ως όφειλαν), δεν “παρατήρησαν” τα αδιάσειστα στοιχεία της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ. Σχετικό άρθρο ΕΔΩ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

Η μοναδική λύση για την απόλυτη νοθεία των εκλογών είναι η εξής:

 1. Να διασφαλίσουμε ότι οι επικείμενες εκλογές δεν θα είναι νοθευμένες και ότι θα υπάρχει απόλυτη διαφάνεια των αποτελεσμάτων
 2. Να διασφαλίσουμε ότι δεν θα βγεί στην εξουσία ένας άλλος Μανωλιός…
 3. Να είμαστε έτοιμοι ως πολίτες συλλογικά, να αντιμετωπίσουμε οιοδήποτε δόλια εξουσία με ομαδικές αγωγές και ομαδικές μηνύσεις

ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΛΥΣΗΣ

 1. Να ζητηθεί ΕΠΙΣΗΜΑ από ΟΛΟΥΣ τους Δήμους ξεχωριστά και το Υπουργείο Εσωτερικών, η επίσημη ανάρτηση ΟΛΩΝ των εκλογικών τμημάτων (περίπου 25.000) μαζί με το Πρακτικό με αριθμό 2 της εφορευτικής επιτροπής, στις επίσημες ιστοσελίδες τους την επομένη των εκλογών
 2. Να ζητηθεί ΕΠΙΣΗΜΑ από την δικαστική εξουσία με εξώδικη πρόσκληση να μεριμνήσει του θέματος πριν τις εκλογές, να πράξει τα αυτονόητα και νόμιμα και να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας για όσο καιρό χρειαστεί καθώς η ΕΟΕΤΑ και συνεργάτες αυτής, δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί
 3. Να μην νομιμοποιήσει ΟΥΔΕΙΣ πολίτης με την λανθασμένη ψήφο του το έγκλημα της νοθείας και να επέλθει η απόλυτη πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις
 4. Να γίνει ΑΜΕΣΗ συμμετοχή των πολιτών σε ομαδικές αγωγές της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ώστε να επέλθει πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις, ταυτόχρονα με τα βήματα 1 και 2
 5. Να γίνει δράση επικοινωνίας του παρόντος, με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προώθηση στο ευρύ κοινό, με στόχο την ενημέρωση, την διάδοση της αλήθειαςκαι προτροπή σε δράσεις. Μέρος της στρατηγικής της επικοινωνίας είναι οι δημόσιες σχέσεις και η χρησιμοποίηση όλων των διαθέσιμων μέσων πληροφόρησης
 6. Να ετοιμαστούν ομαδικές αγωγές για κάθε περίπτωση

Διαβάστε την επίσημη διαδικασία των εκλογών του 2019 να πάρετε την ιδέα ΕΔΩ

Ο δρόμος της έννομης τάξης θα είναι σύντομος αν οι πολίτες πράξουν τα αυτονόητα και νόμιμα και δεν ολιγωρήσουν.
Σε αντίθετη περίπτωση, η κατάσταση της ανομίας θα γίνει μη αναστρέψιμη και θα χάσουμε τα πάντα με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΕΔΩ
Επικοινωνία μαζί μας ΕΔΩ

ΕΡΡΩΣΘΕ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΕ είναι το μήνυμα μας προς όλο τον κόσμο.

Με εκτίμηση

 

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

*** Ευχαριστούμε από καρδίας τον σκιτσογράφο κ. Δερμεντζόγλου για το υπέροχο σκίτσο του