ΕΡΓΟ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ WELCOME (ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ)

Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες

Το 2022 ήταν μια χρονιά αρκετά δύσκολη για όλους μας και ειδικά με την συνεχιζόμενη απάτη της επικαλούμενης πανδημίας ΚΟΒΙΝΤ με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα όπως δολοφονίες χιλιάδων συνανθρώπων μας, επιβολή παράλογων προστίμων, καταστροφή επιχειρήσεων, νοικοκυριών, χιλιάδες πλειστηριασμοί, συνεχιζόμενη λαθροεισβολή αλλοδαπών, καταλήστευση πολιτών με υπέρογκη φορολογία και λογαριασμών ενέργειας κλπ.

Διαβάστε τα πολύ σημαντικά άρθρα για την Ελληνική πραγματικότητα:
Στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΩ
Στα ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΔΩ

Παρ’ όλες τις αντιξοότητες όμως οι δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ με την βοήθεια του κόσμου προσφέρουν το μήνυμα της αισιοδοξίας και ελπίδας προς όλους και ελπίζουμε να συνεχιστεί ο αγώνας μας το 2023 και να τελειώσει επίσης το 2023 με την επιβολή της πολυπόθητης έννομης τάξης.

Η δράση για τα πρόστιμα άνω των 60 ήταν μια καλή αρχή με αποτέλεσμα την αναστολή των προστίμων και την μη ψήφιση νόμου για τους άνω των 50.
Διαβάστε την δράση για τους ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΔΩ

Κλείσαμε το 2022 με την ιστορική προσφυγή των υγειονομικών σε αναστολή  στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).
Η δράση είχε σαν αποτέλεσμα την έκδοση απόφασης του ΣτΕ 2332/2022 σε χρόνο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα και την επιστροφή των υγειονομικών στην εργασία τους μετά από 16 μήνες καταδίκης σε πραγματική γενοκτονία. Διαβάστε τα θεαματικά αποτελέσματα της δράσης ΕΔΩ

Επειδή είμαστε σε πόλεμο, η εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων, χρησιμοποιεί οιοδήποτε τρόπο να σταματήσει τις δράσεις μας και φυσικά τα θετικά αποτελέσματα αυτών.
Ένας κλασσικός δόλιος τρόπος είναι η συκοφαντική δυσφήμηση και όχι μόνο.
Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ως απάντηση στις προκλήσεις αποφάσισε ως συνήθως να πράξει τα αυτονόητα και νόμιμα.

Στις 12-1-2023 κατατέθηκε στο ειρηνοδικείο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αγωγή αποζημίωσης της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ κατά υγειονομικού από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για συκοφαντική δυσφήμιση ΕΔΩ

Στις 13-3-2023 επιδόθηκε εξώδικη της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ κατά συνταξιούχου δικηγόρου από Θεσσαλονίκη για συκοφαντική δυσφήμιση και δόλια σχόλια σε κοινωνικές αναρτήσεις ΕΔΩ Κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσει και αγωγή αποζημίωσης.

Οι παραπάνω δράσεις είναι μέρος του έργου με κωδικό όνομα WELCOME
Με την δράση αυτή θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα σε όλους τους δόλιους, ότι τους καλωσορίζουμε στην έννομη τάξη και ότι θα πράξουμε τα αυτονόητα και νόμιμα να υπερασπισθούμε την ακεραιότητα της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ και των μελών αυτής.

Οι δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΕΔΩ
Επικοινωνία μαζί μας ΕΔΩ

ΕΡΡΩΣΘΕ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΕ είναι το μήνυμα μας προς όλο τον κόσμο.

Με εκτίμηση προς όλους τους Έλληνες πολίτες

 

ΙΣΟΝΟΜΙΑ