Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες,

(Η δράση αυτή τελείωσε 6/6/2022.
285 πολίτες έπραξαν τα αυτονόητα και νόμιμα.
Ξεκινάει η επόμενη κίνηση σύντομα με ομαδικές αγωγές και άλλα ένδικα μέσα κατά δικαστών και εισαγγελέων, επόμενους μήνες)

Διαβάστε, κατανοήστε και συμμετέχετε στις υπόλοιπες σημαντικές δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ.

Δράση ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ με ομαδικό εξώδικο προς ενημερωση, των δικαστών και εισαγγελέων.

Συγκεκριμένα, προς
1)   Μαρία Γεωργίου Προέδρου του Αρείου Πάγου  Λεωφόρο Αλεξάνδρας 121 Αθήνα
2)   Βασίλειο Πλιώτα εισαγγελέα Αρείου Πάγου Λ. Αλεξάνδρας 121 Αθήνα
3)   Δημήτριο Σκαλτσούνη πρόεδρο ΣτΕ Πανεπιστημίου  47-49 Τ.Κ. 10564 ΑΘΗΝΑ
4)   Ιωάννη Σαρμά πρόεδρο Ελεγκτικού Συνεδρίου Βουρνάζου 4, Τ.Κ. 11521 ΑΘΗΝΑ
5) Της ένωσης Δικαστών και εισαγγελέων Ελλάδος Πρωτοδικείο Αθηνών Πρώην Σχολή Ευελπίδων,  6 Γραφείο 210 Τ.Κ.: 113 62 όπως εκπροσωπείται νόμιμα Τηλ.:213 215 6114- Fax. 210 8841529 Εmail: endikeis@otenet.gr

Την 9-9-2021 κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών το υπ’αριθμ. Πρωτ. 27742/9-9-2021 έγγραφο με τίτλο «Παροχή Στοιχείων και Πληροφοριών για Αξιολόγηση και Διερεύνηση», με το οποίο ενημερώθηκαν οι Αρμόδιες Δικαστικές Αρχές για συγκεκριμένες ενέργειες και πράξεις αφορούσες την όλη υπόθεση της ιογενούς λοίμωξης εκ Covid19 και των παρελκομένων αυτής, συμπεριλαμβανομένων και στοιχείων που δημιουργούν σοβαρές υπόνοιες και για κατασπατάληση/κατάχρηση δημοσίου χρήματος σε μαζική κλίμακα με αφορμή αυτή την υπόθεση, που ενδεχομένως συνιστούν τέλεση κακουργημάτων κατά συρροήν και μάλιστα σε επίπεδο τέλεσης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Έγγραφο κατάθεσης:

ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ

Ακολουθώντας την παραπάνω δράση, στέλνουμε εξώδικο σε δικαστές και εισαγγελείς προς ενημερωση και προτροπή, ώστε να αναλάβουν δράση/μέτρα άμεσα, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν την 9-9-2021. Αν δεν το πράξουν, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος (20 ημέρες) θα θεωρηθούν υπόλογοι και συνεργοί στο έγκλημα που συντελείται και φυσικά θα κινηθούμε εναντίον τους με όλα τα διαθέσιμα ένδικα μέσα. Είναι καιρός να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν το διαρκές έγκλημα.

Προσχέδιο της εξωδίκου:

Επιθυμητό αποτέλεσμα: Να σταματήσουν άμεσα τις υποχρεωτικές πράξεις υγείας, τους εμβολιασμούς, τις καραντίνες κλπ και να διερευνήσουν τα αίτια και τους εμπλεκόμενους στο έγκλημα. Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος ακολουθούμε με ομαδική μήνυση και ομαδική αγωγή και ότι άλλο διαθέσιμο νομικό όπλο υπάρχει, κατά αυτών που έλαβαν τα εξώδικα.

Κόστος: 5 ευρώ η συμμετοχή

Χρονοδιάγραμμα κατάθεσης/επίδοσης: Η πρώτη επίδοση με δικαστικό επιμελητή, πραγματοποιήθηκε την 15/3/2022 (209 συμμετέχοντες) και με προοπτική να ακολουθήσουν και άλλες επιδόσεις (εξαρτάται από την συμμετοχή του κόσμου). Οι εκθέσεις επίδοσης ΕΔΩ

Συμμετοχή κόσμου που απαιτείται: Πάνω από 500 άτομα. Όσο πιο πολλοί φυσικά τόσο καλύτερα. Είναι στο χέρι του κόσμου να δείξει ότι υπάρχουν πολίτες με αίσθημα δικαίου.

1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Χρησιμοποιήστε και συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής και πληρωμής όπου περιλαμβάνει τα ζητούμενα στοιχεία του συμμετέχοντα.

2. ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Αποστέλλουμε με ηλ. ταχυδρομείο (email) στο info@amkeisonomia.com με το κάτωθι κείμενο (κόκκινο χρώμα).
Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε το Όνομα και Επίθετο και να διαβάσετε την εξώδικο.

Αφού έλαβα γνώση ολοκλήρου του περιεχομένου του παρακάτω εξωδίκου
1.Ενημέρωση ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ όπως υπάρχει στον σύνδεσμο:
https://drive.google.com/file/d/1m2_x8gDLQC_1Kw9wSiEqJlIaVy7FAcY/view?usp=sharing
που μου έχει κοινοποιηθεί και συμφωνώ με όλο το περιεχόμενο αυτού το οποίο συναινώ και υπογράφω για την κατάθεση του.
Με εκτίμηση
<ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ>

3. ΠΛΗΡΩΜΗ

Τραπεζικά στοιχεία ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ή με PAYPAL:
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ κατάθεσης: <ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ> ”16ΕΞΔΙΚ”

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Η δράση αυτή, είναι υψίστου σημασίας καθώς χτυπάμε το κακό στην ρίζα του και αποτελεί εφαλτήριο απονομής δικαιοσύνης και έννομης τάξης. Είναι στο χέρι του κόσμου το αποτέλεσμα….

Αν η παραπάνω δράση είναι πετυχημένη με τον ίδιο κόσμο (ελπίζουμε και παραπάνω) θα προτείνουμε να καταθέσουμε εξώδικο κατά της εισαγγελίας Αθηνών και Θεσσαλονίκης για παράβαση καθήκοντος  και συνέργεια στο έγκλημα γενοκτονίας, λαθροεποικισμού. Βάσει  νόμου θα έπρεπε να είχαν κινηθεί αυτεπάγγελτα πριν από 11 χρόνια…

Προωθήστε την δράση σε όλο τον κόσμο και μεριμνήστε να γίνει πραγματικότητα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Σημειωση 1: Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μέλος στην ΙΣΟΝΟΜΙΑ για να συμμετάσχει στο εξώδικο.
Σημειωση 2: Δεν έχει ξαναγίνει τετοια οργανωμένη δράση στην Ελλάδα. Είμαστε οι πρώτοι και με αρχή το εξώδικο αυτό επιδιώκουμε να:

  • Ασκήσουμετην μεγαλύτερη δυνατή πίεση στο δικαστικό σώμα
  • Να καταλάβουν ότι είμαστε οργανωμένη και σοβαρή δύναμη
  • Να παρακινηθεί ο κόσμος να πράξει τα αυτονόητα και νόμιμα όπως έγινε στην Ισλανδία και όπως συμβουλεύει ο συνταγματολόγος Γεώργιος Κασιμάτης

Με εκτίμηση στους Έλληνες πολίτες

ΠΕΚΩ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ

ΥΓ Στην μνήμη όλων όσων δολοφονήθηκαν τα τελευταια 2 χρόνια απο την εγκληματική οργάνωση με πρόσχημα την επικαλούμενη πανδημία.