Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες, χαρμόσυνα νέα για όλους εμάς, δυσάρεστα για τους εκτελεστές μας.

Είχαμε την πρώτη περίπτωση τέλεσης του εγκλήματος (πρόστιμο άνω των 60).
Η κυρία ΦΤ ζήτησε φορολογική ενημερότητα από την Δ.Ο.Υ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΑΑΔΕ.
Όχι μόνο δεν της έδωσαν φορολογική ενημερότητα, αλλά της υπεξαίρεσαν νόμιμο ποσό το οποίο της όφειλαν ως έναντι και ζητούν επίσης περίπου 30 ευρώ να επιτραπεί η έκδοση της φορολογικής ενημερότητας, κάνοντας συμψηφισμό με το πρόστιμο των 50 ευρώ.
Αποδεικτικά στο τέλος της επιστολής.
Πρακτικά, η εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων μέσω Δ.Ο.Υ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, τέλεσαν το αδίκημα της υπεξαίρεσης και με δόλιο τρόπο απέσπασαν χρήματα έναντι του παράνομου επιβληθέντος προστίμου.
Έφτασε η ώρα για ομαδικές αγωγές  λοιπόν, σύμφωνα με την δράση μας https://amkeisonomia.com/forcevaxfines60/

Επειδή το παραπάνω έγκλημα, μπορεί να συμβεί στον καθένα μας εις το εγγύς μέλλον, ή άλλα παρόμοια εγκλήματα
Επειδή στις περιπτώσεις τέλεσης του εγκλήματος, όπως της κυρία ΦΤ, τα θύματα δεν δύνανται οικονομικά να αντεπεξέλθουν στα νομικά έξοδα, εύρεση νομικής ομάδας κλπ.
Επειδή το πρόβλημα ειναι εθνικό και όχι ατομικό

Για τους παραπάνω λόγους σας καλούμε στην παρακάτω δράση.

  • Συμμετοχή οικονομικής βοήθειας για συγγραφή και κατάθεση δύο (2) δικογράφων αγωγής αποζημίωσης κατά των ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ για όλους αυτούς που θα καταθέσουν τις αγωγές (οι έχοντες έννομο συμφέρον)
  • Έμπρακτη συμπαράσταση σε όλους αυτούς που θα καταθέσουν τις αγωγές (οι έχοντες έννομο συμφέρον) με οιοδήποτε μέσο και τρόπο

Ο κύριος νόμιμος λόγος της αγωγής αποζημίωσης, πέραν της παραβίασης των διεθνών υπερεθνικών νόμων και του Ελληνικού συντάγματος, είναι γενοκτονία με βασανισμό.

Το ένα δικόγραφο αγωγής θα κατατεθεί κατά προϊσταμένου Δ.Ο.Υ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στην προκειμένη περίπτωση και σύμφωνα με το αληθινό παράδειγμα (ειδικά κατά αρμόδιας Δ.Ο.Υ.). Το ίδιο δικόγραφο θα χρησιμοποιηθεί για αντίστοιχες Δ.Ο.Υ. και για αντίστοιχες περιπτώσεις τέλεσης του εγκλήματος γενοκτονίας.

Το άλλο δικόγραφο αγωγής (γενικά από όλους τους συμμετέχοντες στο ειδικό δικόγραφο Δ.Ο.Υ.). θα κατατεθεί κατά ΠΙΤΣΙΛΗ (ΑΑΔΕ) και κατά αυτών που υπέγραψαν τον κατάπτυστο Ν.4865/2021 ΦΕΚ. Α’ 238/04.12.2021, του οποίου το άρθρο 24 προβλέπει υποχρεωτικότητα εμβολιασμού κατά covid-19, προς το παρόν σε όλο τον πληθυσμό με ηλικία 60 ετών και άνω (με τα εν λόγω εμβόλια να βρίσκονται σε πειραματική φάση).

Οι αγωγές θα είναι αναγνωριστικές ελάχιστου ύψους 50000 ευρώ έκαστος συμμετέχοντα.
Δηλαδή η κυρία ΦΤ σύμφωνα με το αληθινό παράδειγμα θα έχει ελάχιστη απαίτηση 50000 ευρώ από τον προϊστάμενο Κορυδαλλού και 50000 ευρώ από τον Πιτσιλή και τους υπογράψαντες τον κατάπτυστο νόμο Ν.4865/2021 ΦΕΚ. Α’ 238/04.12.2021.

Με το παρόν κάλεσμα, απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες πολίτες και ειδικά σε πάνω από 2000 μέλη μας η συμμετέχοντες στις ομαδικές δράσεις μας, κυρίως εξώδικα.

Τι πρέπει να κάνετε?

  • Συμπληρώστε απλή ηλεκτρονική φόρμα πρόθεσης, με λιγοστά ζητούμενα στοιχεία να πάρουμε την ιδέα για τα νούμερα των συμμετεχόντων με πρόθεση να βοηθήσουν (επόμενες 10 ημέρες)
  • Στα σχόλια της φόρμας γράψτε αν έχετε υποστεί ανάλογο έγκλημα, ώστε να ομαδοποιήσουμε τις αγωγές και τους συμμετέχοντες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Για αποφυγή άσκοπων σχολίων το έγκλημα έχει συντελεστεί και υπάρχει έννομο συμφέρον συμμετοχής στις ομαδικές αγωγές όταν:

  1. Σας υπεξαίρεσαν χρήματα όπως της κυρίας ΦΤ και αληθινό παράδειγμα (φορολογική ενημερότητα)
  2. Σας υπεξαίρεσαν χρήματα από τραπεζικό λογαριασμό με το πρόσχημα του προστίμου
  3. Σας έστειλαν απορριπτική επιστολή στην ένταση σας. Διαβάστε απαντήσεις 2 και 31 σχετικά με το τι περιμένουμε ως αναμενόμενη απάντηση από έγγραφο συχνές ερωτήσεις απαντήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 για προώθηση και βοήθεια κόσμου. Διαβάστε όλοι σας να πάρετε την Ιδέα και να αποκτήσετε γνώση.

Βάσει των απαντήσεων που θα λάβουμε θα οργανώσουμε

  1. Την εκτέλεση της δράσης δηλαδή την νομική ομάδα, συγγραφή δικογράφων, χρονοδιαγράμματα κλπ
  2. Την οργάνωση για την συλλογή των απαιτούμενων χρημάτων, την διαδικασία των εξουσιοδοτήσεων κλπ
  3. Οτιδήποτε άλλο ώστε να πραγματοποιηθεί η δράση

Φυσικά θα σας ενημερώσουμε για τα επόμενα βήματα και θα είμαστε σε άμεση επικοινωνία.
Το οικονομικό βάρος υπολογίζουμε να ειναι μεταξύ 5 -20 ευρώ έκαστος και φυσικά εξαρτάται από την συμμετοχή του κόσμου (λίγοι η πολλοί).

Τι περιμένουμε?
Δείτε πρόσφατο βίντεο 1 να πάρετε την ιδέα. https://fb.me/e/17TnI9M9c
Δείτε πρόσφατο βίντεο 2 να πάρετε την ιδέα. https://fb.me/e/4IZmNC4w6

Το προβλήματα ειναι εθνικά και όχι ατομικά όπως γνωρίζετε, οπότε είναι πρός όφελος όλων μας να βοηθήσουμε τους έχοντες υποστεί το έγκλημα.
Συνοπτικά όλες οι δράσεις μας: https://amkeisonomia.com/kalesma-draseis/

Για τη ιστορία, στην Ισλανδία, τους πήρε 4 μήνες να επιβάλουν έννομη τάξη με  2 δικόγραφα αγωγών τα οποία υπέγραψαν όλοι.
Πρώτα τούς έβαλαν φυλακή και μετά έγιναν οι δίκες.
https://tvxs.gr/news/kosmos/i-islandia-stelnei-26-trapezites-sti-fylaki

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με τα γραφεία μας και οργάνωση άμεσης επικοινωνίας.

Έγραψα στην αρχή του άρθρου χαρμόσυνα νέα γιατί μας δίνεται η νόμιμη και αυτονόητη ευκαιρία να τελειώνουμε οριστικά με δαύτους.
Είναι ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για όλους μας να αλλάξουμε τον ρού της Ελληνικής ιστορίας και να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ.

Με εκτίμηση στους Έλληνες πολίτες

ΖΑΚΗΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ
www.amkeisonomia.com

 

Αποδεικτικά υπεξαίρεσης κυρίας ΦΤ 1 και 2

 

Οι υπογράψαντες των κατάπτυστο νόμο συν Πιτσιλής