Είναι ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ ότι χανόμαστε (μεταφορικά και ουσιαστικά) με συνοπτικές διαδικασίες λόγω ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ. Τα πάντα ρεί στην αγαπημένη μας πατρίδα με τα γνωστά ΟΛΕΘΡΙΑ αποτελέσματα.
Με λίγα λόγια πρέπει να δράσουμε άμεσα (αν θέλουμε να λεγόμαστε πολίτες και σκεπτόμενοι άνθρωποι) και να περάσουμε στην επίθεση με στρατηγικές δράσεις, οργάνωση, τάξη και χρονοδιαγράμματα.

Η δράση της διαμαρτυρίας ειναι διαχρονικά ο συνηθισμένος τρόπος και “συνταγή” εκτόνωσης και αντίδρασης στην αδικία και τα παράνομα μέτρα εκ μέρους των κυβερνώντων.

Παρόλο που η δράση της διαμαρτυρίας δεν έχει παρουσιάσει ποτέ (ιστορικά) ένα θετικό αποτέλεσμα, οι “λαγοί” του συστήματος συνεχίζουν και καλούν τον κόσμο να κατεβαίνει στους δρόμους με τα γνωστά αποτελέσματα (χημικά, ξύλο, απογοήτευση κλπ)

Ας δούμε τα πράγματα πιο αναλυτικά με ένα απλό παράδειγμα της μεγάλης συγκέντρωσης που έγινε στο Σύνταγμα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.
Πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμος βρέθηκε στην Αθήνα εκείνη την μέρα να διαμαρτυρηθεί.
Η συγκέντρωση είχε “επιτυχία”, μίλησαν αρκετοί επώνυμοι και ανώνυμοι, υπήρχε μεγάλη κινητικότητα και ανυπομονησία μεταξύ του πλήθους για το αποτέλεσμα της συγκέντρωσης, η οποία ως συνήθως τελείωσε με τον γνωστό τρόπο.
Μπαχαλάκηδες έδωσαν το έναυσμα, χιλιάδες ληγμένα χημικά χρησιμοποιήθηκαν και το βράδυ της ίδιας ημέρας, είχαν τελειώσει τα πάντα.
Ο κόσμος πήγε σπίτι του απογοητευμένος η για σουβλάκια (πάλι απογοητευμένος) και φυσικά την επόμενη μέρα δεν είχε αλλάξει τίποτα (κατάθλιψη).
Η συμφωνία των Πρεσπών τέθηκε σε ισχύ και τον Φεβρουάριο του 2019 τα Σκόπια μετονομάστηκαν Βόρεια Μακεδονία.

Παρατηρήσεις τώρα από την μεριά της λογικής και κρίσης.
1.Οι συμμετέχοντες στους δρόμους σπαταλούν χρήματα και χρόνο
2.Οι συμμετέχοντες εκτονώνονται πολλές φορές εις βάρος τους (χημικά, ξύλο, κλπ)
3.Οι συμμετέχοντες δεν εχουν καλή ψυχολογία την επόμενη ημέρα εκ των αποτελεσμάτων
4.Οι συμμετέχοντες στις διαμαρτυρίες, λιγοστεύουν με την πάροδο του χρόνου εκ των αποτελεσμάτων

Λογική διαπίστωση από τις παραπάνω παρατηρήσεις.
Δεν υπήρξε η θα υπάρξει ΠΟΤΕ θετικό αποτέλεσμα με την δράση της διαμαρτυρίας γιατί ποτέ δεν υπήρξε ουσία, στρατηγική, χρονοδιάγραμμα και κοινός στόχος δράσης.

Πρακτική προτεινόμενη λύση
1.Απλές ερωτήσεις στον εαυτό σας, όπως τι περιμένουμε από την διαμαρτυρία και αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να συμμετάσχω είναι βασικά πράγματα
2.Εναλλακτική προσέγγιση δράσης που θα περιέχει ουσία, στρατηγική, χρονοδιάγραμμα, κοινό στόχο και επιθυμητό αποτέλεσμα

Πρακτικό προτεινόμενο παράδειγμα για γονείς
Να καλέσετε τον κόσμο ήσυχα και ωραία, να γνωριστείτε μεταξύ σας και να συνομιλήσετε για το κοινό πρόβλημα (το πιο σημαντικό από όλα)
Να μαζέψετε στοιχεία μεταξύ σας για ομαδικές αγωγές κατά διευθυντών σχολείων και άμεσα υπευθύνων. Να γίνει φυσικά με επανάληψη για μερικές ημέρες
Να καταθέσετε ομαδικές αγωγές κατά διευθυντών σχολείων το συντομότερο δυνατόν (πχ μέσα σε ένα μήνα) με την καλύτερη νομική ομάδα και τα καλύτερα δικόγραφα

Αποτελέσματα δράσης
Στο τέλος της ημέρας θα έχετε πράξει κάτι ουσιαστικό, έχει γίνει αληθινή δράση με επιθυμητό αποτέλεσμα, χρονοδιάγραμμα, στρατηγική, κοινό στόχο και η ψυχολογία θα είναι στα ουράνια.
θα υπάρξει άμεσα φώς στο τούνελ με την προσπάθεια και μόνο και φυσικά με την κατάθεση των ομαδικών αγωγών.
Εάν η παραπάνω δράση γίνει σε αρκετές περιοχές/πόλεις ταυτόχρονα, να είστε σίγουροι ότι οι υπεύθυνοι (διευθυντές σχολείων) θα ψάχνουν να βρούν τρύπα να κρυφτούν επόμενες ημέρες. Τον κόσμο φοβούνται και τα συλλογικά ένδικα μέσα, ειδικα ομαδικές αγωγές.
Την δράση αυτή την έκαναν στην Ισλανδία και μέσα σε 4 μήνες επέβαλαν έννομη τάξη. Έκλεισαν τις τράπεζες, αποζημιώθηκε όλος ο κόσμος και μπήκαν οι ένοχοι στην φυλακή.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Συνοψίζω
Όσοι διαβάσουν, κατανοήσουν τα παραπάνω θα διαπιστώσουν:
1.Ότι πιάστηκαν κορόιδα όλα αυτά τα χρόνια
2.Ότι ακολουθούσαν την λάθος στρατηγική για απλά πράγματα

Ελπίζω να επικρατήσει η λογική και κρίση από εδώ και πέρα και όλοι μαζί να επιβάλουμε την έννομη τάξη στην πατρίδα μας όπως έκαναν οι Ισλανδοί και όπως συμβουλεύει ο συνταγματολόγος Γ Κασιμάτης.

Οι δράσεις μας ως Ένωση, συνοπτικά και σύμφωνα με τα παραπάνω, περιέχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία επιτυχίας όπως ουσία, στρατηγική, χρονοδιάγραμμα και κοινό στόχο. Ειναι στο χέρι μας αν θα κρατήσει η ανομία ακόμη μια ημέρα, μια εβδομάδα, ένα μήνα, ένα χρόνο η αιώνες…

Με εκτίμηση στους Έλληνες πολίτες

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

amkeisonomia.com