Παρακάτω λιτό άρθρο αποδομεί μια από τις μεγαλύτερες απάτες κατά της ανθρωπότητας με αληθινά στοιχεία.
Δικαιολογίες, ότι το είπε η τηλεόραση, μου το είπε ο γείτονας, μου το πρότεινε ο γιατρός κλπ δεν ειναι αποδεκτές σύμφωνα με την επιστήμη και την κοινή λογική.
Οι λόγοι για τους οποίους επιβλήθηκε η επικαλούμενη πανδημία από σχεδόν όλα τα κράτη του κόσμου δεν είναι επι του παρόντος άρθρου, δεν έχουμε αληθινά στοιχεία για τα δικαστήρια και δεν μας ενδιαφέρει. Πολύ απλά δεν ειναι χρήσιμη πληροφορία για κανέναν.
Εξετάζουμε στο παρόν άρθρο αν τα επιβληθέντα μέτρα ειναι νόμιμα η όχι, αληθινά η ψεύτικα.
Ας ξεκινήσουμε από τα τεστ (μοριακό η PCR, self test και rapid).

ΤΕΣΤ ΓΕΝΙΚΑ
ΔΕΝ έχει παρουσιαστεί ή υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ επιστημονική βιβλιογραφία ή επίσημες μελέτες που να καθιστούν τα τεστ διαγνωστικά. Δηλαδή τα τεστ δεν μπορούν από μόνα τους να διαγνώσουν νόσο (θετικός η αρνητικός).
Αντιθέτως οι κατασκευαστές των τεστ καθώς και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας  δηλώνουν με τον πιο επίσημο τρόπο στις οδηγίες χρήσης και σε ανακοινώσεις,  ότι τα τεστ δεν ειναι διαγνωστικά, δεν μπορούν από μόνα τους να αποτελέσουν αδιάσειστο στοιχείο απόδειξης ότι κάποιος νοσεί η ότι μπορεί να νοσήσει, ειδικά χωρίς να υπάρχουν οι στοιχειώδεις ενδείξεις η γενικά συμπτώματα νόσου όπως πυρετός, φτάρνισμα κλπ.
Υπάρχει πληθώρα μελετών από έγκριτους επιστήμονες καθώς και τελεσίδικη απόφαση από την Βαϊμάρη της Γερμανίας για του λόγου το αληθές.Τελεία και Παύλα!

ΦΙΜΩΤΡΑ η σύμφωνα με τα ΜΜΕ μάσκες και κοινωνικές αποστάσεις
ΔΕΝ έχει παρουσιαστεί ή υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ επιστημονική βιβλιογραφία ή επίσημες μελέτες πού να αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι τα φίμωτρα και οι κοινωνικές αποστάσεις προστατεύουν από ιούς η γενικά υπάρχει χρησιμότητα και επιθυμητά αποτελέσματα.
Αντίθετα μας παρουσιάζουν δημοσιεύσεις απόψεων από αμφίβολους “επιστήμονες” καθώς και από τα μέσα ενημέρωσης λόγια του αέρα, ως απόδειξη της αποτελεσματικότητας των κοινωνικών αποστάσεων και των μασκών.
Υπάρχει πληθώρα μελετών από έγκριτους επιστήμονες και ψυχολόγους για το τελείως αντίθετο καθώς και τελεσίδικη απόφαση από την Βαϊμάρη της Γερμανίας για του λόγου το αληθές. Τελεία και Παύλα !

ΕΜΒΟΛΙΑ
Σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και επίσημες πληροφορίες από τις ίδιες τις εταιρίες παρασκευής εμβολίων τα πασίδηλα δεδομένα συνοπτικά.

  1. Τα εμβόλια δεν προστατεύουν από τον ιό διότι είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για το αντίθετο
  2. Τα εμβόλια δεν συνιστώνται για παιδιά, άτομα με αλλεργίες, εγκυμονούσες, θηλάζουσες η γενικά άτομα με υποκείμενα νοσήματα

Σύμφωνα με επίσημες πηγές έως σήμερα 28-11-2021 οι θάνατοι από εμβόλια σε όλο τον κόσμο,
ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες και οι σοβαρές παρενέργειες σε εκατομμύρια.
Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει κανένας ιατρικός η πρακτικός λόγος να δίνονται η προωθούνται. Τελεία και Παύλα !

Από τα παραπάνω είναι σαφές ότι τα επιβληθέντα μέτρα ΔΕΝ ειναι νόμιμα και προφανώς βασισμένα σε τεράστια ψέματα. Τελεία και Παύλα !

Φωτογραφικό υλικό:

ΤΕΣΤ

ΦΙΜΩΤΡΑ

ΕΜΒΟΛΙΑ

Για περισσότερα επίσημα στοιχεία πηγαίνετε www.amkeisonomia.com, Μενού ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Υπομενού ΑΡΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ανοίγετε φάκελο ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ όπου θα βρείτε πληθώρα στοιχείων για την στοιχειοθέτηση του παρόντος άρθρου.

Επίσης βιβλιογραφία απο Δρ. Ανδρέα Ράλλη – Η απομυθοποίηση της πανδημίας

ΔΡΑΣΕΙΣ: Για δρἀσεις διαβάζετε και ακολουθειτε άρθρο δράσεων: https://amkeisonomia.com/kalesma-draseis/

Με εκτίμηση

ΙΣΟΝΟΜΙΑ