Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες,
Τα τελευταία 2,5 χρόνια, ολόκληρη η ανθρωπότητα έζησε την μεγαλύτερη απάτη προβατοποίησης (πέρα από τις θρησκείες, ειδικά και στο σύνολο), με τα γνωστά ΟΛΕΘΡΙΑ αποτελέσματα.

  • Χιλιάδες άνθρωποι έχασαν την ζωή τους με τα πειραματικά εμβόλια και πρωτόκολλα θανάτου, όπως του ΕΟΔΥ και εκατομμύρια άλλοι να χάσουν την σωματική και ψυχική υγεία τους, ειδικά τα παιδιά (ψυχική) Σχετικό άρθρο
  • Παγκόσμια φτωχοποίηση και καταστροφή των εθνικών οικονομιών και νοικοκυριών Σχετικό άρθρο
  • Επικράτηση αναθεωρητισμού, σε όλα τα επίπεδα, και αποκορύφωμα της παράνοιας και διαστροφής
  • Δικαιοσύνη και θεσμοί τελμάτωσαν στην άβυσσο της ανομίας και καταστρατηγήθηκαν κατά κόρο ΟΛΑ τα ανθρώπινα δικαιώματα
  • Η λίστα ειναι πολύ μεγάλη…

Ειδικά στην Ελλάδα, πέρα των παραπάνω, συντελείται γενοκτονία σε πολλαπλά επίπεδα και βίαια αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού με λαθροεισβολείς.
Αν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα μας, το τέλος της “παράστασης” είναι πολύ κοντά, η αυλαία πέφτει και ειναι θέμα ολίγων ετών να χάσουμε τα πάντα συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας μας της πατρίδας.
Δείτε σχετικό βίντεο με διάσημο γεωπολιτικό Κωνσταντίνο Γρίβα και ελπίζω να γίνει σοβαρή αφύπνιση.

Αποφασίσαμε εδώ και μήνες πέρα των άλλων δράσεων της Ένωσης να “χτυπήσουμε” με σοβαρές συλλογικές νομικές διαδικασίες (ειδικά αγωγές), τους εκτελεστές των παιδιών και αυτοί είναι κυρίως οι διευθυντές των σχολείων (όλες οι βαθμίδες), οι διευθυντές των νηπιαγωγείων και οι πρυτάνεις των πανεπιστημίων.
Δείτε βίντεο ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ για πλήρη κατανόηση δράσης και στρατηγικής.

Καλούμε, όλους τους γονείς να συμμετάσχουν στις ομαδικές αγωγές αποζημίωσης, εναντίων των εκτελεστών (αυτοαποκαλούμενοι εκπαιδευτικοί).
Οι εκτελεστές γνώριζαν ότι συναινούν στην απάτη της επικαλούμενης πανδημίας, γνώριζαν ότι δεν έχουν καμμία αρμοδιότητα να επιβάλλουν ιατρικές πράξεις στα παιδιά του κόσμου, γνώριζαν ότι θα προκαλέσουν τεράστια ζημία στην ψυχολογία των παιδιών και των γονέων φυσικά, γνώριζαν ότι μπορούσαν να αρνηθούν τις κατάφωρα αντισυνταγματικές ΚΥΑ χωρίς κανένα αντίκτυπο, γνώριζαν ότι παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα ειδικά των παιδιών κλπ, παρ’ όλα αυτά προχώρησαν στο έγκλημα αδιαφορώντας για τα πάντα και τους πάντες. Απλά κατάπτυστες και εγκληματικές συμπεριφορές με σοβαρά εγκληματικά αποτελέσματα και συνέπειες.

Ο Χίτλερ και οι ΝΑΖΙ γενικά, θα ήταν πολύ περήφανοι για αυτή την δράση των εκτελεστών της εγκληματικής οργάνωσης (εκ των αποτελεσμάτων).
Ε λοιπόν έφτασε η ώρα της δικαιοσύνης για όσους γονείς το επιθυμούν και έχουν το αίσθημα δικαίου.

Λεπτομέρειες ομαδικής αγωγής:
*ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ομαδική αγωγή αποζημίωσης κατά των διευθυντών σχολείων γενικά.
*Ζητάμε αναγνωριστικό ελάχιστο ποσό 50000 ευρώ έκαστος
*Πρώτη κατάθεση στο τέλος της σχολικής χρονιάς (Ιούνιος 2022)
*Κόστος κατάθεσης δικογράφου στο αρμόδιο διοικητικό δικαστήριο με παράσταση δικηγόρου, παράβολο κλπ, 1200 ευρώ ανά ίδρυμα και διευθυντή.
     –Αν καταθέσει μόνο ένας γονέας το κόστος ειναι 1200/1 = 1200 ευρώ
     –Αν καταθέσουν 10 γονείς το κόστος ειναι 1200/10 = 120 ευρώ
     –Αν καταθέσουν 20 γονείς το κόστος ειναι 1200/20 = 60 ευρώ κοκ.

Τα αποτελέσματα των ομαδικών αγωγών θα είναι ευδιάκριτα από την ημερομηνία κατάθεσης. Όσο πιο πολλοί είναι οι συμμετέχοντες, αυξάνει σημαντικά το ποσοστό επιτυχίας και η πίεση προς εκτελεστές και την συμμορία εκ των αποτελεσμάτων γενικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι απόφαση της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ να βοηθήσουμε όλους τους γονείς με σοβαρά οικονομικά προβλήματα με την προϋπόθεση, ότι θα γίνουν φωτεινά παραδείγματα ενημέρωσης των δράσεων μας και θα το “πάμε” όλοι μαζί μέχρις τελικής δικαίωσης.

Προσχέδιο αγωγής ΓΟΝΕΩΝ ΕΔΩ

Βήματα συμμετοχής
1. Συμπληρώνετε ηλεκτρονική φόρμα αγωγής και πληρώνετε την συμμετοχή σας (μετά από επικοινωνία με ΙΣΟΝΟΜΙΑ)
2. Συμπληρώνετε εξουσιοδότηση προς διαχειριστή ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΕΔΩ. Κάνετε αντιγραφή επικόλληση κειμένου εξουσιοδότησης από σύνδεσμο σε ένα καινούργιο μεηλ. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και αποστέλλεται στο info@amkeisonomia.com
3. Γίνεστε μέλη της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ (απαιτείται για να υπάρχει το απόλυτο έννομο συμφέρον). Η διαδικασία για να γίνει κάποιος μέλος στην ΙΣΟΝΟΜΙΑ είναι πολύ απλή. ΙΣΟΝΟΜΙΑ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΟΥΣ
4. Επικοινωνείστε μαζί μας να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες του δικογράφου κατάθεση κλπ

Σημείωση: Βήμα 3 μπορεί να γίνει πρώτα ή και παράλληλα με βήματα 1 και 2. Ο σύνδεσμος της εξουσιοδότησης, υπάρχει και στο βήμα 1

Επίσης:

  • Κάνετε δράση επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο που ξέρετε και δεν ξέρετε, ώστε να γίνουμε πολλοί και δυνατοί (νομικά), όπως απαιτείται λόγω στρατηγικής
  • Συμμετέχετε και στις υπόλοιπες δράσεις της Ένωσης

Ειναι κοσμοϊστορική ευκαιρία να τελειώνουμε με τους εκτελεστές και την εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων, καθώς νομικά δεν εχουν που την κεφαλή κλίναι.
Το ντόμινο της ΣΑΠΙΛΑΣ είναι γεγονός και η επαναφορά της ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ έχει ξεκινήσει σε όλο τον κόσμο.
Ας μην χάσουμε τα πάντα και μείνουμε απέξω από την Ιστορία και την Πατρίδα μας λόγω άγνοιας και αδράνειας.

Με εκτίμηση στους Έλληνες πολίτες και ειδικά γονείς

ΙΣΟΝΟΜΙΑ