Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες,
Τα τελευταία 2 χρόνια, ολόκληρη η ανθρωπότητα έζησε την μεγαλύτερη απάτη προβατοποίησης (πέρα από τις θρησκείες, ειδικά και στο σύνολο), με τα γνωστά ΟΛΕΘΡΙΑ αποτελέσματα.

 • Χιλιάδες άνθρωποι έχασαν την ζωή τους με τα πειραματικά εμβόλια και πρωτόκολλα θανάτου, όπως του ΕΟΔΥ και εκατομμύρια άλλοι να χάσουν την σωματική και ψυχική υγεία τους, ειδικά τα παιδιά (ψυχική) Σχετικό άρθρο
 • Παγκόσμια φτωχοποίηση και καταστροφή των εθνικών οικονομιών και νοικοκυριών Σχετικό άρθρο
 • Επικράτηση αναθεωρητισμού, σε όλα τα επίπεδα, και αποκορύφωμα της παράνοιας και διαστροφής
 • Δικαιοσύνη και θεσμοί τελμάτωσαν στην άβυσσο της ανομίας και καταστρατηγήθηκαν κατά κόρο ΟΛΑ τα ανθρώπινα δικαιώματα
 • Η λίστα ειναι πολύ μεγάλη…

Ειδικά στην Ελλάδα, πέρα των παραπάνω, συντελείται γενοκτονία και βίαια αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού με λαθροεισβολείς.
Αν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα μας, το τέλος της “παράστασης” είναι πολύ κοντά, η αυλαία πέφτει και ειναι θέμα ολίγων ετών να χάσουμε τα πάντα συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας μας της πατρίδας.
Δείτε σχετικό βίντεο με διάσημο γεωπολιτικό Κωνσταντίνο Γρίβα και ελπίζω να γίνει σοβαρή αφύπνιση.

Αποφασίσαμε εδώ και μήνες πέρα των άλλων δράσεων της Ένωσης να “χτυπήσουμε” με σοβαρές συλλογικές νομικές διαδικασίες (ειδικά αγωγές), την απάτη της επικαλούμενης πανδημίας) και τους ΑΜΕΣΑ υπεύθυνους αυτής της απάτης.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΑΤΗΣ
Η απάτη της επικαλούμενης πανδημίας στην Ελλάδα, ξεκίνησε με το ψήφισμα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) στις 25/02/2020 από την γνωστή εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων.

Η απάτη συνεχίζεται όμως με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα.
Ένα από τα απόνερα της απάτης είναι και ο κατάπτυστος Νόμος Ν.4865/2021 ΦΕΚ. Α’ 238/04.12.2021, και ειδικά το άρθρο 24, όπου επιβάλλουν πρόστιμο στους άνω των 60.
O Ν.4865 προβλέπει υποχρεωτικότητα εμβολιασμού κατά covid-19, προς το παρόν σε όλο τον πληθυσμό, με ηλικία 60 ετών και άνω (με τα εν λόγω εμβόλια να βρίσκονται επιπλέον σε πειραματική φάση), γεννηθέντα κατά την έκδοση αυτού την 16.01.1961, με την απειλή προστίμου 100€ μηνιαίως.

Φυσικά αντιδράσαμε ως ΙΣΟΝΟΜΙΑ με μεγάλη επιτυχία. Διαβάστε την δράση.
Κατατέθηκαν πάνω από 30 χιλιάδες ενστάσεις και 4 ομαδικά εξώδικα κατά ΑΑΔΕ και Πιτσιλή. Η συγκεκριμένη δράση συνεχίζεται και περιλαμβάνει το επόμενο βήμα με τις ομαδικές αγωγές και κατά παράκληση/οδηγία από τα μέλη μας.

Καλούμε τον κόσμο και ειδικά τους άνω των 60 (οι έχων έννομο συμφέρον), να συμμετάσχει στην ομαδική αγωγή αποζημίωσης, εναντίων αυτών που υπέγραψαν τον κατάφωρα αντισυνταγματικό Νόμο Ν.4865/2021 ΦΕΚ. Α’ 238/04.12.2021, καθώς και τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γεώργιο Πιτσιλή (εκτελεστής του νόμου).
Φυσικά έχουμε και τους προϊσταμένους των ΔΟΥ (εκτελεστές) και θα ασχοληθούμε μαζί τους σύντομα.
Οι υπογράψαντες τον κατάπτυστο νόμο, υπέγραψαν χωρίς να έχουν να επιδείξουν ούτε μια ιατρική γνωμάτευση, ούτε αληθινά στοιχεία για την επικαλούμενη πανδημία, για καθαρά ιατρικό θέμα, το οποίο φυσικά αποδείχτηκε επικαλούμενο και απάτη σε διεθνές επίπεδο. Σενάριο τού αποφασίζω και διατάζω !
Ο Χίτλερ και οι ΝΑΖΙ γενικά, θα ήταν πολύ περήφανοι για αυτή την δράση της εγκληματικής οργάνωσης (εκ των αποτελεσμάτων).

Πριν να πάμε στις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης ομαδικής αγωγής ορισμένα θέματα που πρέπει να γίνουν κατανοητά από όλους και αυτά είναι οι προτεραιότητες των δράσεων και φυσικά τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δείτε βίντεο για πλήρη κατανόηση
ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Αφού δείτε το βίντεο και κατανοήσετε τα πασίδηλα, παρακάτω επί του πρακτέου.
Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ την παρούσα στιγμή “τρέχει” 3 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ (ΜΑΙΟΣ 2022)

 1. ΑΓΩΓΗ ΠΝΠ με προτεραιότητα Α (επέρχεται έννομη τάξη)
 2. ΑΓΩΓΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 με προτεραιότητα Β (ΔΕΝ επέρχεται έννομη τάξη)

Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ προς όλους είναι να συμμετάσχουν στην ΑΓΩΓΗ ΠΝΠ καθώς όλο το Ελληνικό έθνος έχει έννομο συμφέρον.
Οι άνω των 60 εκτός από την αγωγή κατά υπογράψαντων και Πιτσιλή πρέπει να συμμετάσχουν στην ΑΓΩΓΗ ΠΝΠ.
Με την στρατηγική αυτή ασκούμε τεράστια πίεση στην εγκληματική οργάνωση και εκτελεστές αυτών και είναι πρός όφελος όλων αυτονόητα.
Τα θετικά αποτελέσματα θα είναι ευδιάκριτα από την ημέρα κατάθεσης των παραπάνω ομαδικών αγωγών.
Φυσικά το “πάμε” ΟΛΟΙ μαζί μέχρις τελικής δικαίωσης και αποκατάστασης της έννομης τάξης, όπως έγινε στην ΙΣΛΑΝΔΙΑ και σε άλλες χώρες του κόσμου.

Για όσους άνω των 60 έχει τελεσθεί το έγκλημα, θα πρέπει να γραφτεί ξεχωριστό δικόγραφο ομαδικής αγωγής κατά προϊσταμένου ΔΟΥ, κατά Πιτσιλή και κατά αυτών που υπέγραψαν τον κατάπτυστο Ν.4865/2021 ΦΕΚ. Α’ 238/04.12.2021
Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται ΟΛΟΙ μας να βοηθήσουμε με οιοδήποτε τρόπο να γίνει πραγματικότητα η κατάθεση των ομαδικών αγωγών και να τιμωρηθούν ειδικά οι εκτελεστές (Πιτσιλής και προϊστάμενοι ΔΟΥ).
Διαβάστε την δράση για πλήρη κατανόηση.
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΤΕΛΕΣΘΗ

Λεπτομέρειες ομαδικής αγωγής άνω των 60:
*ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ομαδική αγωγή αποζημίωσης κατά Γεωργίου Πιτσιλή και κατά αυτών που υπέγραψαν τον Ν.4865/2021 ΦΕΚ. Α’ 238/04.12.2021. Ζητάμε αναγνωριστικό ελάχιστο ποσό 50.000 ευρώ έκαστος
*Πρώτη ομαδική κατάθεση πραγματοποιήθηκε στις 16/1/2023
*Κόστος συμμετοχής 200 ευρώ έκαστος
*Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να πάμε Ευρωπαϊκά δικαστήρια με την αγωγή αυτή και ειδικά Στρασβούργο, αλλά όπως πάντα εξαρτάται από την συμμετοχή του κόσμου

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΓΩΓΗΣ

Το κόστος περιλαμβάνει:

 1. Δύο (2) αναγνωριστικές αγωγές, μία στο Διοικητικό δικαστήριο και μία στο Αστικό δικαστήριο με αιτητικό αποζημίωσης 50.000 για την κάθε μία. Μέγιστο όριο συμμετεχόντων πενήντα (50)
 2. Κατάθεση αγωγών και συζήτηση (εκδίκαση) σε πρώτο βαθμό
 3. Μία επίδοση με δικαστικό επιμελητή στο Διοικητικό δικαστήριο και 22 επιδόσεις στο Αστικό δικαστήριο
 4. Έξοδα μετακίνησης, διαμονής δικηγόρου από Βόρεια Ελλάδα την ημέρα της συζήτησης (εκδίκαση)
 5. Υπομνήματα, προτάσεις, διορθώσεις και ότι άλλο χρειαστεί από νομικής πλευράς μέχρι και την συζήτηση (εκδίκαση)
 6. Λειτουργικά έξοδα ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ

Προσχέδιο αγωγής άνω των 60 ΕΔΩ

Βήματα συμμετοχής

 1. Συμπληρώνετε ηλεκτρονική φόρμα και πληρώνετε την συμμετοχή σας
 2. Αποστέλλεται εξουσιοδότηση (συμπληρωμένη) πρός διαχειριστή ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ στο info@amkeisonomia.com. Κάνετε αντιγραφή επικόλληση κειμένου σε καινούργιο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (εμαιλ) ή στέλνετε το έγγραφο συμπληρωμένο ως επισυναπτόμενο
 3. Γίνεστε μέλη της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, αν δεν έχετε γίνει ήδη (απαιτείται για να υπάρχει το απόλυτο έννομο συμφέρον). Η διαδικασία για να γίνει κάποιος μέλος στην ΙΣΟΝΟΜΙΑ είναι πολύ απλή ΕΔΩ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Ειδικά Βήμα 3 μπορεί να γίνει πρώτα ή και παράλληλα με βήματα 1 και 2. Ο σύνδεσμος της εξουσιοδότησης, υπάρχει και στο βήμα 2

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Όσοι έχουν κάνει ήδη ένσταση και το επιθυμούν, λόγω παρενόχλησης από ΔΟΥ και ΑΑΔΕ ή ανάγκης φορολογικής ενημερότητας από εφορία, μπορούν να στείλουν τελεσίδηκη αίτηση διαγραφής των προστίμων τους. Κατεβάστε την ένσταση διαγραφής προστίμων ΕΔΩ και ακολουθείστε τις απλές οδηγίες ΕΔΩ

Επίσης ως συνέχεια της δράσης είναι να:

 • Κάνετε δράση επικοινωνίας/ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο που ξέρετε και δεν ξέρετε για τις δράσεις μας, ώστε να γίνουμε πολλοί και δυνατοί (νομικά), όπως απαιτείται λόγω στρατηγικής
 • Συμμετέχετε και στις υπόλοιπες δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΕΔΩ

Ειναι κοσμοϊστορική ευκαιρία να τελειώνουμε με την εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων, καθώς νομικά δεν εχουν που την κεφαλή κλίναι.
Το ντόμινο της ΣΑΠΙΛΑΣ είναι γεγονός και η επαναφορά της ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ έχει ξεκινήσει σε όλο τον κόσμο.
Ας μην χάσουμε τα πάντα και μείνουμε απέξω από την Ιστορία και την Πατρίδα μας λόγω άγνοιας και αδράνειας.

Τέλος, θερμή παράκληση από ΙΣΟΝΟΜΙΑ και όλο τον κόσμο που βοηθάει το έργο μας, να αφιερώσετε 10 λεπτά από την ζωή σας ή τουλάχιστον αρκετό χρόνο να διαβάσετε τα γραφόμενα εδώ και να τα εμπεδώσετε.
Έτσι θα αποφύγουμε, όλοι μας, άσκοπο χάσιμο χρόνου σε ερωτήσεις και θα επιτευχθούν πιο γρήγορα οι δράσεις μας.

Με εκτίμηση στους Έλληνες πολίτες

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 60