Η Δικαιοσύνη, η τρίτη συνταγματική εξουσία, ο πυλώνας της Δημοκρατίας, θα έπρεπε να είναι η 1η προτεραιότητα κάθε ευνομούμενης πολιτείας. Γιατί αν λειτουργεί η Δικαιοσύνη λειτουργεί και η δημοκρατία και οι θεσμοί αυτής. Με απλά λόγια υπάρχει ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ όταν υπάρχει Δικαιοσύνη.

Και όταν υπάρχει ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ δεν θα υπάρχουν συμμορίες πολιτικών και άλλων, σωρηδόν εγκλήματα και σκάνδαλα, γενοκτονία, παράνομα και αντισυνταγματικά πρόστιμα, πειραματικά σκευάσματα (εμβόλια), Μακεδονικό, λαθροεποικισμός, φτώχεια και οικονομική εξαθλίωση κλπ κλπ.

Χρήσιμο διάβασμα:
Το άρθρο μας για την δικαιοσύνη στην Ελλάδα
Η αδιάσειστη Ελληνική ζοφερή πραγματικότητα ΕΔΩ
Το τελευταίο άρθρο μας για την νομική θωράκιση των λαθροεισβολέων

Οι λειτουργοί της δικαιοσύνης, νόμιμα αμειβόμενοι με υπέρογκα ποσά σε σχέση με τον Ελληνικό λαό, συνεχίζουν το αγαστό έργο τους και βάζουν νομικές ταφόπλακες στις ζωές μας, δημιουργούν νομικές καταστάσεις μη αναστρέψιμες, βαφτίζουν το ψάρι κρέας και γενικά με τις αποφάσεις τους και την ολιγωρία τους αντί δικαιοσύνης απονέμεται δόλος και εγκληματικες ενέργειες εκ μέρους των.

Πρόσφατες κατάπτυστες αποφάσεις ΣτΕ, όπου η ανομία κρίθηκε συνταγματικά ανεκτή, ενας εφευρημένος νομικίστικος όρος, ο οποίος ανάγει στην περίπτωση του ολίγων έγκυος και σημαίνει το απόλυτα τίποτα, αλλά επιβάλουν νομιμοφάνεια στο διαρκές έγκλημα.
Γονείς, σχολεία και τεστ 1759/2021
ΕΜΑΚ 1400/2022
ΠΟΕΔΗΝ και Υγειονομικοί 1684/2022
Περιμένουμε στο ίδιο μοτίβο (συνταγματικά ανεκτό), να είναι και η επικείμενη απόφαση του ΣτΕ για το πρόστιμο άνω των 60.

Οι παραπάνω αποφάσειας του ΣτΕ, εκ των αποτελεσμάτων, δεν συνάδουν με το κοινό καλό, την λογική, τα χρηστά ήθη και την νομιμότητα. Το αντίθετο. Κάνουν σίγουρο ότι δεν θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θέτουν την βάση για χειρότερα εγκλήματα, καθώς νομιμοποιούν την κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας στην Ελλάδα μόνο. Είναι ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να στραφούμε κατά των εκτελεστών μας και ειδικά των επικαλούμενων δικαστών.

Η συγκεκριμένη αγωγή στρέφεται κατά:
Αυτών που δίκασαν και υπέγραψαν τις αποφάσεις ΣτΕ 1400/2022 και 1684/2022 (δεν σταμάτησαν ως όφειλαν την απάτη εκ των αποτελεσμάτων) και με τις πράξεις τους και παραλείψεις τους δημιουργούν κράτος ανομίας και απολυταρχίας. Οι μειοψηφίσαντες αν και εξέφρασαν διαφορετική άποψη τονίζοντας την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ο υποχρεωτικός εμβολιασμός παραβιάζει, εν τούτης υπέγραψαν την απόφαση, καθιστώντας αυτομάτως αυτήν ως επίσημη και εφαρμοστέα. Αν είχαν αρνηθεί να την υπογράψουν, όπως έκαναν οι πανάξιοι δικαστές Αθανάσιος Πολυζωίδης και Γεώργιος Τερτσέτης στην δίκη των Κολοκοτρώνη και Πλαπούτα (ή πράξη αυτή συνιστά και νομολογία), οι εν λόγω αποφάσεις δεν θα είχαν επισημοποιηθεί και εφαρμοστεί με αποτέλεσμα να εξακολουθούσε να ισχύει ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Λεπτομέρειες ομαδικής αγωγής:
μαδική αγωγή κακοδικίας με ελάχιστο ζητούμενο ποσό 50000 ευρώ έκαστος (αναμένεται επιβεβαίωση)
*Πρώτη και μοναδική κατάθεση τέλη Φεβρουαρίου 2023, λόγω ειδικής προθεσμίας για τις αγωγές κακοδικίας. Η προθεσμία για την άσκηση αγωγής κακοδικίας είναι έξι μήνες από την βλαπτική δικαιοδοτική πράξη και ειδικά την τελευταία απόφαση του ΣτΕ 1684/2022
*Κόστος συμμετοχής 30 ευρώ έκαστος, αλλά αν μπορείτε να βοηθήσετε οικονομικά με παραπάνω χρήματα θα είναι ευχής έργο καθώς το κόστος της συγκεκριμένης αγωγής θα πλησιάσει τις 4.000 ευρώ (νομική ομάδα, κατάθεση, επίδοση σε 22 δικαστές με δικαστικό επιμελητή κλπ). Διαβάστε για την οικονομική στήριξη δράσεων της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΕΔΩ
*Για κάθε περίπτωση αν χρειαστεί θα πάμε Ευρωπαϊκά δικαστήρια με την αγωγή αυτή και ειδικά Στρασβούργο, αλλά όπως πάντα εξαρτάται από την συμμετοχή του κόσμου (λίγοι ή πολλοί)

Προσχέδιο αγωγής Δικαστών και Άλλων ΕΔΩ

Η διάταξη για την αγωγή κακοδικίας διαλαμβάνει ότι 1. Η αγωγή συντάσσεται  κατά τα άρθρα 118 και 216 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, υπογράφεται από δικηγόρο και περιέχει επί ποινή ακυρότητας : α) όλους,  λεπτομερώς και ορισμένως, τους λόγους στους οποίους  ο ενάγων στηρίζει την αγωγή και β) ακριβή αναγραφή όλων των αποδεικτικών μέσων τα οποία αναφέρονται σ` αυτή. 2. Στην αγωγή επισυνάπτονται, επί ποινή απαραδέκτου: α)τα αποδεικτικά έγγραφα τα οποία αναφέρονται για να στηρίξουν τους λόγους της αγωγής, β) ειδικό πληρεξούσιο προς το δικηγόρο που υπογράφει την αγωγή και γ) γραμμάτιο καταθέσεως  από τον ενάγοντα παράβολου δραχμών πέντε  χιλιάδων. Το ποσό  αυτό  μπορεί να αυξομοιώνεται με διάταγμα που εκδίδεται προτάσει του Υπουργού Δικαιοσύνης. Συνεπώς χρειάζεται συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

_____________________________________________________________________________

Βήματα συμμετοχής ΕΙΔΙΚΑ και ΜΟΝΟ για υγειονομικούς σε αναστολή πριν την 1-1-2023.

 1. Συμπληρώνετε ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ
 2. Λόγω ιδιαιτερότητας της αγωγής πρἐπει να πάτε σε συμβολαιογράφο για το πληρεξούσιο. Χρησιμοποιείτε για το πληρεξούσιο το κείμενο από σύνδεσμο ΕΔΩ. Προτείνουμε να πάτε το συντομότερον δυνατόν, κλείστε άμεσα ραντεβού κα οργανωθείτε ομαδικά για τον καταμερισμό κόστους (περίπου 40-60 ευρώ σύμφωνα με νομική ομάδα για 2 φύλλα). Αν σε περίπτωση ο συμβολαιογράφος δεν δέχεται ομαδικά ή προσπαθήσει να σας χρεώσει επιπλέον δοκιμάστε τον επόμενο
 3. Βγάζετε φωτογραφία με το κινητό το πληρεξούσιο και το αποδεικτικό αποστολής του ταχυδρομείου (βήμα 4) και μας την αποστέλλετε στο info@amkeisonomia.com και isonomia.thessaloniki2@gmail.com για να έχουμε την ιδέα ότι θα μας έρθει στα χέρια μας το πληρεξούσιο σύντομα (οργάνωση και τάξη)
 4. Στην συνέχεια παραδίδετε ή αποστέλλετε το πρωτότυπο του πληρεξουσίου στα γραφεία μας στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη ή το αποστέλλετε με courier στα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη ή Αθήνα
 5. Πρέπει να καταθέσουμε πρίν τις 28-2-2023 οπότε ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΕΙΓΟΝ

Διεύθυνση αποστολής:
ΙΣΟΝΟΜΙΑ Γραφείο Θεσσαλονίκης, υπόψιν της κυρίας ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΛΗ
Αριστοτέλους 14 & Βασιλέως Ηρακλείου (ΜΕΣΟΠΑΤΩΜΑ δεξιά), Τ.Κ. 54623 Θεσσαλονίκη
Κιν.: (+30) 6936 63 64 21, email: isonomia.thessaloniki2@gmail.com

ΙΣΟΝΟΜΙΑ Γραφείο Αθηνών, υπόψιν του κυρίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΡΕΠΑΝΙΩΤΗ
Triaena Business Center, Λεωφ. Μεσογείων 15 (1ος όροφος), Τ.Κ. 11526 Αθήνα (Αμπελόκηποι)
Κιν.: (+30) 6936 63 64 18, email: peko.athens@gmail.com

Επικοινωνία μαζί μας ΕΔΩ για οργανωμένους συμβολαιογράφους στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδος θα πρέπει να οργανωθείτε μόνοι σας.

_____________________________________________________________________________

 

Βήματα συμμετοχής για τον υπόλοιπο κόσμο

 1. Συμπληρώνετε ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ και πληρώνετε την συμμετοχή σας (30 ευρώ έκαστος). Κωδικός αιτιολογίας πληρωμής: 24ΑΓΔΙΚ
 2. Γίνεστε μέλη της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ (απαιτείται για να υπάρχει το απόλυτο έννομο συμφέρον). Η διαδικασία για να γίνει κάποιος μέλος στην ΙΣΟΝΟΜΙΑ είναι πολύ απλή ΕΔΩ
 3. Λόγω ιδιαιτερότητας της αγωγής πρἐπει να πάτε σε συμβολαιογράφο για το πληρεξούσιο. Χρησιμοποιείτε για το πληρεξούσιο το κείμενο από σύνδεσμο ΕΔΩ. Προτείνουμε να πάτε το συντομότερον δυνατόν, κλείστε άμεσα ραντεβού κα οργανωθείτε ομαδικά για τον καταμερισμό κόστους (περίπου 40-60 ευρώ σύμφωνα με νομική ομάδα για 2 φύλλα). Αν σε περίπτωση ο συμβολαιογράφος δεν δέχεται ομαδικά ή προσπαθήσει να σας χρεώσει επιπλέον δοκιμάστε τον επόμενο
 4. Βγάζετε φωτογραφία με το κινητό το πληρεξούσιο και το αποδεικτικό αποστολής (βήμα 5) και μας την αποστέλλετε στο info@amkeisonomia.com και isonomia.thessaloniki2@gmail.com για να έχουμε την ιδέα ότι θα μας έρθει στα χέρια μας το πληρεξούσιο σύντομα (οργάνωση και τάξη)
 5. Στην συνέχεια παραδίδετε το πρωτότυπο του πληρεξουσίου στα γραφεία μας στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη ή το αποστέλλετε με courier στα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη ή Αθήνα
 6. Πρέπει να καταθέσουμε πρίν τις 28-2-2023 οπότε ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΕΙΓΟΝ

Διεύθυνση αποστολής:
ΙΣΟΝΟΜΙΑ Γραφείο Θεσσαλονίκης, υπόψιν της κυρίας ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΛΗ
Αριστοτέλους 14 & Βασιλέως Ηρακλείου (ΜΕΣΟΠΑΤΩΜΑ δεξιά), Τ.Κ. 54623 Θεσσαλονίκη
Κιν.: (+30) 6936 63 64 21, email: isonomia.thessaloniki2@gmail.com

ΙΣΟΝΟΜΙΑ Γραφείο Αθηνών, υπόψιν του κυρίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΡΕΠΑΝΙΩΤΗ
Triaena Business Center, Λεωφ. Μεσογείων 15 (1ος όροφος), Τ.Κ. 11526 Αθήνα (Αμπελόκηποι)
Κιν.: (+30) 6936 63 64 18, email: peko.athens@gmail.com

Επικοινωνία μαζί μας ΕΔΩ για οργανωμένους συμβολαιογράφους στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδος θα πρέπει να οργανωθείτε μόνοι σας.

__________________________________________________________________________________________________________

Σημείωση: Βήμα 2 μπορεί να γίνει πρώτα ή και παράλληλα με βήμα 1.

Ετοιμάζεται πολύ σύντομα ομαδική αγωγή κατά:

 1. Αυτών που έλαβαν ομαδικό εξώδικο (δύο φορές), από την ΙΣΟΝΟΜΙΑ, για την πρόληψη και πραγματοποίηση κατάλληλων ενεργειών, ὠστε να αποτραπεί η σωρεία κακουργημάτων και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων που περιγραφόταν στις εξώδικες και που έχουν το χαρακτήρα των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Εξώδικο 1: 8748 Δ/2022
Εξωδικο 2: 8758 Δ/2022
Αρχειοθέτηση εξωδίκων ΕΔΩ:

Ειδική μνεία ευθύνης στους:
1) Μαρία Γεωργίου Προέδρου του Αρείου Πάγου  Λεωφόρο Αλεξάνδρας 121 Αθήνα
2) Βασίλειο Πλιώτα εισαγγελέα Αρείου Πάγου Λ. Αλεξάνδρας 121 Αθήνα
3) Δημήτριο Σκαλτσούνη πρόεδρο ΣτΕ Πανεπιστημίου  47-49 Τ.Κ. 10564 ΑΘΗΝΑ
4) Ιωάννη Σαρμά πρόεδρο Ελεγκτικού Συνεδρίου Βουρνάζου 4, Τ.Κ. 11521 ΑΘΗΝΑ
5) Την ένωση Δικαστών και εισαγγελέων Ελλάδος
οι οποίοι παρότι εδέχθησαν εξώδικες με τα εγκλήματα τέλεσης και θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα το Σύνταγμα και τους διεθνείς νόμους, αδράνησαν ΟΙΚΤΡΑ.

Το ότι οι ενάγοντες βρίσκονται στην δικαστική εξουσία και πρακτικά αποφασίζουν ότι θέλουν εναντίον μας, δεν σημαίνει ότι είναι οι κατάλληλοι δημόσιοι υπάλληλοι για τον Ελληνικό λαό. Εκ των αποτελεσμάτων οι πράξεις τους και παραλείψεις τους εμπεριέχουν ακραίο δόλο και υπόκεινται σε ποινικές και αστικές ευθύνες. Βλέπετε: Σε 948 ανέρχονται οι καταδίκες από ΕΔΑΔ

Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
Οι ένοχοι και άμεσα υπεύθυνοι στην φυλακή, δήμευση των περιουσιών τους, αποζημίωση στα θύματα της απάτης, όπως έγινε στην ΙΣΛΑΝΔΙΑ και επιβολή της έννομης τάξης.

ΤΡΟΠΟΣ

 1. ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ και ειδικότερα ομαδικές μηνύσεις και αγωγές (ειδικά αγωγές αποζημίωσης)
 2. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Παράδειγμα με δράσεις ομαδικών αγωγών – ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Ενημερωθείτε, προωθήστε και προπάντων δράστε!
Κάθε μέρα που περνάει χάνεται μία ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για όλους μας να αλλάξουμε τον ρού της Ελληνικής ιστορίας και να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ.

Με εκτίμηση στους Έλληνες πολίτες

 

ΙΣΟΝΟΜΙΑ