***Η δράση της προσφυγής στο ΕΔΑΔ από υγειονομικούς σε αναστολή, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 30/12/2022. Διαβάστε τα θεαματικά αποτελέσματα ΕΔΩ
***Οι υπόλοιπες δράσεις όπως αναφέρονται παρακάτω συνεχίζονται κανονικά.

Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες,
Για την πλήρη κατανόηση, το παρακάτω άρθρο/δράση απευθύνεται σε ΟΛΟ τον Ελληνικό λαό και οι οδηγίες συμμετοχής αφορούν αποκλειστικά τους υγειονομικούς σε αναστολή.

Μετά τις πρόσφατες κατάπτυστες αποφάσεις ΣτΕ, όπου η ανομία κρίθηκε συνταγματικά ανεκτή, ένας εφευρημένος νομικίστικος όρος, ο οποίος ανάγει στην περίπτωση του ολίγον έγκυος και σημαίνει το απόλυτα τίποτα, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και αυτό είναι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).

Η ιστορική αυτή προσφυγή, θα γίνει με τους υγειονομικούς σε αναστολή (αιχμή δόρατος) και θα ακολουθήσει μετά και ο υπόλοιπος κόσμος αρχές του 2023, οπότε να είστε σε εγρήγορση.

Η συγκεκριμένη δράση είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ (διαβάστε το ΓΙΑΤΙ) και ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ σημασίας, διότι κρίνεται το νομικό μέλλον ΟΛΩΝ ΜΑΣ (και όχι μόνο).
Σε αγαστή συνεργασία με τα υπάρχοντα σωματεία των υγειονομικών σε αναστολή όπως Π.Ο.Ε.Υ., αναλάβαμε ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ως ΙΣΟΝΟΜΙΑ την οργάνωση και οικονομική στήριξη της προσφυγής με την βοήθεια των μελών μας και του υπόλοιπου κόσμου για να έρθει εις πέρας. Σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Έχουμε λιγότερο από 5 εβδομάδες, με αφετηρία την 10/11/2022, να “ετοιμαστούμε” και να καταθέσουμε την προσφυγή (ομαδική αγωγή αποζημίωσης κατά Ελληνικού δημοσίου), καθώς το περιθώριο άσκησης της προσφυγής από ΕΔΑΔ είναι 4 μήνες από την ημέρα έκδοσης της απόφασης ΣτΕ 1684/2022 στις 30 Αυγούστου 2022.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ
Δικαίωση και άμεση αποζημίωση των υγειονομικών σε αναστολή και όχι μόνο.

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
Συμμετέχουν με την υπογραφή τους ΔΩΡΕΑΝ, ΟΛΟΙ οι υγειονομικοί σε αναστολή (οι έχοντες έννομο συμφέρον για αποζημίωση). Πιο συγκεκριμένα, όσοι υγειονομικοί διετέλεσαν, έστω και για μία ημέρα σε αναστολή, έχουν έννομο συμφέρον συμμετοχής.
Από την αθρόα συμμετοχή τους (υγειονομικοί), εξαρτάται αν θα ευοδώσει νομικά το αποτέλεσμα που αναμένουμε ή όχι και υπάρχει φυσικά για το λόγο αυτό, αυξημένη ευθύνη των υγειονομικών.
Συμμετέχουν με την επικοινωνία και βοήθεια παντός τύπου, ΟΛΟΣ ο Ελληνικός λαός.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ: ΙΔΙΩΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ;
Η νομική ομάδα συμβουλεύει ότι πρέπει να γίνει ξεχωριστή προσφυγή καθώς η νομική βάση για τους ιδιώτες (ελεύθερους επαγγελματίες), είναι διαφορετική π.χ. οι ιδιώτες επλήγησαν με διαφορετικό έμμεσο/άμεσο τρόπο, σε σχέση με το δημόσιο, ο νόμος ειναι ασαφής για τα ιατρεία και θα υπάρξει ασυμβίβαστο το να συμπεριληφθούν στην προσφυγή των υπολοίπων.
Προτείνουμε στους ιδιώτες (ελεύθερους επαγγελματίες), να συμπληρώσουν ηλεκτρονική φόρμα – οδηγία συμμετοχής (1) και να επιλέξουν τον ανάλογο ΤΟΜΕΑ, ώστε να κερδίσουμε χρόνο με την συλλογή στοιχείων και να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με την ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

ΔΗΜΟΣΙΟΣ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στην ομαδική προσφυγή. Θα κατατεθούν 2 διαφορετικά δικόγραφα (αιτήσεις) στο ΕΔΑΔ από νομική ομάδα.

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ δράση της επικοινωνίας:

  1. Να ειδοποιηθούν ΟΛΟΙ οι υγειονομικοί σε αναστολή, ώστε να συμμετάσχουν στην προσφυγή στο ΕΔΑΔ καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. 7500 χιλιάδες ήταν περίπου στις 1-9-2021 και θα πρέπει φυσιολογικά να είναι όλοι τους παρόντες με την υπογραφή τους
  2. Να κοινοποιηθεί η παρούσα δράση καθώς και το παρακάτω άρθρο δράσης (Ελληνικά, Αγγλικά) της Ελληνικής πραγματικότητας, σε όλη την Οικουμένη, ώστε να ασκηθεί η μεγαλύτερη δυνατή πίεση στην εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων, να ενημερωθεί όλος ο κόσμος εντός και εκτός Ελλάδας, ώστε να υπάρξει οργανωμένη συμπαράσταση και αλληλεγγύη.

ΔΡΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Ελληνικά: https://amkeisonomia.com/greekrealityel/
Αγγλικά: https://amkeisonomia.com/greekrealityen/

Αν γίνει σωστή δράση επικοινωνίας, αναμένεται ότι τα θετικά αποτελέσματα θα είναι ορατά τις επόμενες εβδομάδες π.χ. Η εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων να αρχίσει να παραπαίει και να τα παίρνει όλα πίσω όπως μέτρα, πρόστιμα, αναστολές κλπ, όπως ακριβώς συνέβη με την δράση μας για το πρόστιμο άνω των 60. Ίδωμεν και ελπίζουμε στην συμμετοχή και δράση του κόσμου.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΔΑΔ

  1. Συμμετέχοντες Υγειονομικοί συμπληρώνουν ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ με τα στοιχεία τους ηλεκτρονική φόρμα πατώντας ΕΔΩ, όπως απαιτείται από ΕΔΑΔ.
  2. Συμμετέχοντες Υγειονομικοί κατεβάζουν συγκεκριμένο αρχείο εντύπου προσφυγής ΕΔΩ, όπως απαιτείται από ΕΔΑΔ, συμπληρώνουν ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα τα στοιχεία τους καθώς και τα στοιχεία του δικηγόρου (Σπυρίδων Κωνσταντόπουλου), υπογράφουν, ταχυδρομούν στην παρακάτω διεύθυνση αποστολής ή παραδίδουν προσωπικώς το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ στο δικηγορικό γραφείο. Συμπληρώνουμε έντυπο με ΣΤΥΛΟ. Δείγμα συμπλήρωσης εντύπου προσφυγής ΕΔΩ
  3. Συμμετέχοντες Υγειονομικοί στέλνουν email σε info@amkeisonomia.com παίρνοντας φωτογραφία με κινητό ή από σάρωση τό έντυπο προσφυγής (οδηγία 2) ως επιβεβαίωση ότι ταχυδρόμησαν ή θα ταχυδρομήσουν το έντυπο, ώστε να γίνει διασταύρωση επιτυχίας των οδηγιών 1 & 2 και να σας ειδοποιήσουμε άμεσα αν κάτι δεν είναι σωστό. Ο χρόνος είναι περιορισμένος και πολύτιμος και πρέπει να είμαστε ΑΚΡΙΒΕΙΣ με τα ζητούμενα στοιχεία από ΕΔΑΔ
  4. Συμμετέχοντες Υγειονομικοί συμπληρώνουν ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ τα στοιχεία της απόφασης αναστολής τους (ΜΙΑ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ) ΕΔΩ
  5. Συμμετέχοντες Υγειονομικοί στέλνουν email με διακριτό θέμα/τίτλο σε info@amkeisonomia.com και office@spyroskonstantopouloslaw.gr ΜΟΝΟ την απόφαση αναστολής τους (ΜΙΑ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ). Εάν οι συμμετέχοντες, έλαβαν με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ την αναστολή τους προωθούν το email. Αν έλαβαν έγγραφο, σκανάρουν το έγγραφο και το προωθούν με email (μορφή PDF). Αν έλαβαν ΜΟΝΟ τηλεφωνική ενημέρωση, να στείλουν με ΣΑΦΕΣ email στον κ Κωνσταντόπουλο την περίπτωση τους (ιστορικό, χρόνο, πρόσωπα κλπ) και να φροντίσουν αμεσα να προμηθευτούν το επίσημο έγγραφο αναστολής τους από την πρώην υπηρεσία τους. Τέλος τα παραπάνω μπορούν να παραδοθούν όλα μαζί στο δικηγορικό γραφείο αν βολεύει ή να ταχυδρομηθούν. Για τα έγγραφα γενικά, αν δεν υπάρχει η σχετική γνώση, προτείνουμε να πάτε σε ένα βιβλιοπωλείο να σας τα κάνουν εκεί το σκανάρισμα και αποστολή ως κανονικό έγγραφο PDF. Φωτογραφίες που γίνονται PDF δεν ενδείκνυται και μπορεί να χάσουμε τεράστιο χρόνο με το πήγαινε έλα. Απευθυνόμαστε στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και πρέπει να είμαστε ΑΚΡΙΒΕΙΣ. Υπόδειγμα σκαναρισμένης αναστολής ΕΔΩ

Διεύθυνση αποστολής εντύπου προσφυγής με το ταχυδρομείο (οδηγία 2). Αν γίνεται συστημένο ή με courier για να είμαστε σίγουροι.

Δικηγορικό Γραφείο Σπυρίδων Κωνσταντόπουλος
Λέοντος Σοφού 6 – Τ.Κ. 54625 Θεσσαλονίκη

Επίσης, προτροπή και αναγκαιότητα συμμετοχής για ΟΛΟΥΣ στην ομαδική αγωγή κατά δικαστών ΣτΕ, λόγω ύπαρξης και σε ισχύ της κατάπτυστης απόφασης ΣτΕ 1684/2022 (συνταγματικά ανεκτά η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα). Η ομαδική αγωγή ΕΔΩ.
Εξαιτίας τους αναγκαζόμαστε να καταφύγουμε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια και με την δράση αυτή, για κάθε περίπτωση, θα αποφύγουμε δυσμενή απόφαση ΕΔΑΔ (λόγω ΣτΕ 1684/2022). Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν !
Οι υγειονομικοί σε αναστολή συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στην ομαδική αγωγή και υπάρχει ειδική ηλεκτρονική φόρμα μέσα στην δράση της αγωγής για όσους δεν επιθυμούν να γίνουν μέλη στην ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΡΑΣΗΣ
Τα έξοδα για την προσφυγή των υγειονομικών στο ΕΔΑΔ, ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ (κοινή γνώση) και χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων, καθώς το έργο (οργάνωση, νομικά έξοδα κλπ), στηρίζεται οικονομικά αποκλειστικά από την ΙΣΟΝΟΜΙΑ και τα μέλη της.
Αν δύνασθε οικονομικά να μας βοηθήσετε, παρακάτω οι επιλογές:

Επιλογή 1: Συμπληρώνετε ειδική φόρμα με ελάχιστα προσωπικά στοιχεία ώστε να εκδοθεί απόδειξη ή

Επιλογή 2: Χρησιμοποιείτε το μενού ΔΩΡΕΕΣ της ιστοσελίδας μας ή

Επιλογή 3: Χρησιμοποιείτε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ

Παρακαλείσθε θερμά για την οργάνωση και τάξη, να δώσετε μεγάλη και ιδιαίτερη σημασία στην αιτιολογία κατάθεσης:
Στην αιτιολογία κατάθεσης αναφέρουμε ονοματεπώνυμο και λόγο/κωδικό κατάθεσης (25ΑΕΔΑΔ).

Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνεται μέσω internet banking στην αιτιολογία μπορούμε να γράψουμε μέχρι 140 χαρακτήρες.
Παράδειγμα 1: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 25ΑΕΔΑΔ

Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνεται μέσω των κέντρων αυτόματων συναλλαγών των τραπεζών στην αιτιολογία μπορούμε να γράψουμε μόνο 20 χαρακτήρες, οπότε προσαρμόζουμε την αιτιολογία κόβοντας τις λέξεις.
Παράδειγμα 1: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (προσαρμοσμένο) 25ΑΕΔΑΔ

Σημείωση: Αν είστε μέλος της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ αντί ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ χρησιμοποιείστε τον αριθμό μέλους σας.

Τέλος την απόδειξη κατάθεσης, προαιρετικά, την στέλνετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στα: isonomia.thessaloniki@gmail.com και info@amkeisonomia.com ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη είσπραξης.

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – Συμμετοχή σε επιπλέον ομαδικές αγωγές για την επαναφορά της έννομης τάξης
1. ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣτΕ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ
2. ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ – ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΠΝΠ)
3. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Σημείωση: Αν είστε υγειονομικός σε αναστολή η συμμετοχή σας θα γίνει χωρίς κόστος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με τα γραφεία μας για κάθε περίπτωση.

Με εκτίμηση

 

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

 

Υστερόγραφο 1: Ανάλυση της απόφασης ΣτΕ 2332/2022

Υστερόγραφο 2: Από δικηγόρο κ. Σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ – Προς τους εντολείς για την άσκηση προσφυγής στο ΕΔΔΑ για το ζήτημα της αναστολής των υγειονομικών ΕΔΩ