Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες
Το 2022 ήταν μια χρονιά αρκετά δύσκολη για όλους μας και ειδικά με την συνεχιζόμενη απάτη της επικαλούμενης πανδημίας ΚΟΒΙΝΤ με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα όπως δολοφονίες χιλιάδων συνανθρώπων μας, επιβολή παράλογων προστίμων, καταστροφή επιχειρήσεων, νοικοκυριών, χιλιάδες πλειστηριασμοί, συνεχιζόμενη λαθροεισβολή αλλοδαπών, καταλήστευση πολιτών με υπέρογκη φορολογία και λογαριασμών ενέργειας κλπ.
Διαβάστε τα πολύ σημαντικά άρθρα για την Ελληνική πραγματικότητα:
Στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΩ
Στα ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΔΩ

Παρ’ όλες τις αντιξοότητες όμως οι δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ με την βοήθεια του κόσμου προσφέρουν το μήνυμα της αισιοδοξίας και ελπίδας προς όλους και ελπίζουμε να συνεχιστεί ο αγώνας μας το 2023 και να τελειώσει επίσης το 2023 με την επιβολή της πολυπόθητης έννομης τάξης.

Η δράση για τα πρόστιμα άνω των 60 ήταν μια καλή αρχή με αποτέλεσμα την αναστολή των προστίμων και η μη ψήφιση νόμου για τους άνω των 50
Διαβάστε την δράση για τους ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΔΩ

Κλείνουμε τον χρόνο με την κοσμοιστορική δράση προσφυγής στο ΕΔΑΔ για τους υγειονομικούς σε αναστολή.
Στις 30-12-2022 ταχυδρομήθηκαν 2 προσφυγές υγειονομικών σε αναστολή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).
Η κατάθεση έγινε με την εκπνοή της προθεσμίας από ΕΔΑΔ και όπως καταλαβαίνετε υπήρχε σχετική ανησυχία, αλλά τέλος καλό, όλα καλά.
Η δράση (προσφυγή στο ΕΔΑΔ) συγκέντρωσε 945 συμμετέχοντες (ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ) και 123 συμμετέχοντες (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ).
Είναι ιστορική στιγμή όχι μόνο για τα Ελληνικά αλλά και για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα ο όγκος των συμμετεχόντων.
Φυσικά περιμένουμε δικαίωση όχι μόνο για τους υγειονομικούς αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο καθώς το πρόβλημα είναι εθνικής σημασίας και όχι ατομικό και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ανέλαβε το έργο. Διαβάστε την δράση για πλήρη κατανόηση ΕΔΩ

*** Επόμενη ημέρα Σαββάτο 31-12-2022 ώρα 18:02:33, η συμμορία εκ των αποτελεσμάτων, δημοσίευσε το ΦΕΚ της επιστροφής των υγειονομικών ΕΔΩ. Περίμεναν μέχρι τελευταία στιγμή να μην γίνει η προσφυγή στο ΕΔΑΔ και επαγωγικά αυτός ήταν και ο αρχικός λόγος που είχαν ανακοινώσει την επιστροφή των υγειονομικών σε αναστολή την 1-1-2023, αδιαφορώντας για την απόφαση ΣτΕ 2332/2022 Χαρακτηριστικά η δήλωση του Βενιζέλου στις 3-12-2022 υποδήλωνε την αδιαφορία και τις προθέσεις της εκτελεστικής εξουσίας ότι δεν είχαν σκοπό την επιστροφή των υγειονομικών σε αναστολή ΕΔΩ

Τα αποτελέσματα της δράσης ήταν θεαματικά !
Η δράση της προσφυγής στο ΕΔΑΔ, αναρτήθηκε επίσημα στις 10 Νοεμβρίου 2022 στην σελίδα της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ και σε συνδυασμό με την δράση της ομαδικής αγωγής κατά δικαστών ΣτΕ (αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2022), είχε σαν αποτέλεσμα να βγει ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ η απόφαση ΣτΕ 2332/2022, να καθαρογραφεί σε 3 εργάσιμες ημέρες (δεν έχει ξαναγίνει ποτέ) και έτσι σήμερα μόνο με την πρόθεση των δράσεων να έχουν συμβεί απίστευτα θετικά γεγονότα για τα Ελληνικά δεδομένα.

Εν κατακλείδι, οι υγειονομικοί επιστρέφουν στις δουλειές τους το νέο έτος, κάτι που στις 30 Οκτωβρίου 2022 φάνταζε όνειρο θερινής νυκτός. Διαβάστε τον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ, ώστε να γίνει αντιληπτό το εύρος και η σημασία των δράσεων ΕΔΩ

Έργα και ημέρες της προσφυγής στο ΕΔΑΔ για να κατανοήσει ο κόσμος ότι ο αγώνας είναι δύσκολος και απαιτεί συλλογικότητα, γνώση, θέληση, οργάνωση και τάξη, υπομονή και επιμονή ΕΔΩ.

Στις 17 Φεβρουαρίου 2023, λάβαμε ενημέρωση από την νομική μας ομάδα (Ελλἀδας & Κύπρου) ότι η προσφυγή πέρασε το στάδιο του παραδεκτού, κάτι το οποίο είχαμε προβλέψει και αποτελεί ηχηρό ράπισμα σε όλους τους δόλιους και πολέμιους της δράσης και φυσικά επιβράβευση των προσπαθειών μας. Σύμφωνα με την νομική μας ομάδα η προσφυγή έχει τα εχέγγυα ορθής κρίσης και ευδοκίμησης, καθώς η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι εξόφθαλμη και μοναδική στο είδος της.

Ο αγώνας συνεχίζεται με την ομαδική αγωγή κατά δικαστών ΣτΕ (γράφουμε νομική ιστορία) καθώς και με τις υπόλοιπες δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ.
Ομαδική αγωγή κατά δικαστών ΣτΕ ΕΔΩ
Όλες οι δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΕΔΩ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ
Ως παράδειγμα κατανόησης, τα έξοδα για τις προσφυγές των υγειονομικών στο ΕΔΑΔ, ανήρθαν σε 11.000,00 χιλιάδες ευρώ, καθώς το έργο (οργάνωση, νομικά έξοδα κλπ), στηρίχθηκε οικονομικά αποκλειστικά από την ΙΣΟΝΟΜΙΑ και τα μέλη της και όπως καταλαβαίνετε, χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων, ώστε να υπάρχει συνέχεια.
Αν δύνασθε οικονομικά να μας βοηθήσετε, παρακάτω οι επιλογές:

Επιλογή 1: Συμπληρώνετε ειδική φόρμα με ελάχιστα προσωπικά στοιχεία ώστε να εκδοθεί απόδειξη ή
Επιλογή 2: Χρησιμοποιείτε το μενού ΔΩΡΕΕΣ της ιστοσελίδας μας ή
Επιλογή 3: Χρησιμοποιείτε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ

Παρακαλείσθε θερμά για την οργάνωση και τάξη, να δώσετε μεγάλη και ιδιαίτερη σημασία στην αιτιολογία κατάθεσης.
Την απόδειξη κατάθεσης, προαιρετικά, την στέλνετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στα: isonomia.thessaloniki@gmail.com και info@amkeisonomia.com ώστε να γίνει τελείως σίγουρο ότι θα σας αποσταλεί η απόδειξη είσπραξης.

Ευχόμαστε από καρδίας το νέο έτος 2023 να είναι η χαριστική βολή για την εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων και η δική μας χρονιά της έννομης τάξης,

ΕΡΡΩΣΘΕ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΕ είναι η επιθυμἰα μας προς όλο τον κόσμο.

Καλή χρονιά σε όλους με πνευματική και σωματική υγεία !

Με εκτίμηση

ΙΣΟΝΟΜΙΑ