Η Δικαιοσύνη, η τρίτη συνταγματική εξουσία, ο πυλώνας της Δημοκρατίας, θα έπρεπε να είναι η 1η προτεραιότητα κάθε ευνομούμενης πολιτείας. Γιατί αν λειτουργεί η Δικαιοσύνη λειτουργεί και η δημοκρατία και οι θεσμοί αυτής. Με απλά λόγια υπάρχει ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ όταν υπάρχει Δικαιοσύνη.
Και όταν υπάρχει ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ δεν θα υπάρχουν συμμορίες, σωρηδόν εγκλήματα και σκάνδαλα, γενοκτονία, πρόστιμα, πειραματικά σκευάσματα (εμβόλια), Μακεδονικό, λαθροεποικισμός, φτώχεια και οικονομική εξαθλίωση κλπ κλπ.

Το τελευταίο άρθρο μας για την δικαιοσύνη στην Ελλάδα.
Η συνολική Ελληνική ζοφερή πραγματικότητα ΕΔΩ

Οι λειτουργοί της δικαιοσύνης, νόμιμα αμειβόμενοι με υπέρογκα ποσά σε σχέση με τον Ελληνικό λαό, συνεχίζουν το αγαστό έργο τους και βάζουν νομικές ταφόπλακες στις ζωές μας, δημιουργούν νομικές καταστάσεις μη αναστρέψιμες, βαφτίζουν το ψάρι κρέας και γενικά με τις αποφάσεις τους και την ολιγωρία τους αντί δικαιοσύνης απονέμεται δόλος και εγκληματικες ενέργειες εκ μέρους των.

Ορμώμενος με θυμό από το σκεπτικό του άρθρου του Προκόπιου Παυλόπουλου, τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με τίτλο Αποφασιστικά βήματα της νομολογίας της Διοικητικής Δικαιοσύνης κατά την εφαρμογή των διατάξεων περί αστικής ευθύνης του Δημοσίου: Σχολιασμός των αποφάσεων ΣτΕ (Α΄) 1500/2022 και ΤρΔΠρΑθ 6340/2021*

αναλύω τις θυμωμένες σκέψεις μου.

Το άρθρο αναφέρεται σε 2 πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις:

  1. Την ΣτΕ (Α΄) 1500/2022που αφορά την τραγική Μυρτώ Παπαδομιχελάκη (βιασμός, απόπειρα ανθρωποκτονίας κλπ) και
  2. Την ΤρΔΠπΑΘ 6340/2021που αφορά ένα Αυγύπτιο λαθροεισβολέα ο οποίος πέθανε λόγω εισπνοής μονοξειδίου του άνθρακα από αυτοσχέδια πυρά, κατά το παγερό βράδυ της 23ης προς την 24η Ιανουαρίου 2017

Ο Παυλόπουλος το διαμάντι της έννομης τάξης, εκθεάζει την δικαιοσύνη στην Ελλάδα στον πρόλογο του άρθρου.

Η αλήθεια είναι μακράν….

Με συνοπτικά γραφόμενα το ρεζουμέ των αποφάσεων.

Για την τραγική Μυρτώ η δικαιοσύνη πήρε 10 χρόνια να απονεμηθεί συμβατικά, πολλαπλά δικαστήρια και μάλιστα έπρεπε η οικογένεια της να φτάσει στο ΣτΕ. Σημειωτέον ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει ο δικαστικός γολγοθάς της Μυρτώς και οικογένειας της.

Για τον λαθροεισβολέα η δικαιοσύνη πήρε 4 χρόνια, ένα δικαστήριο με τελεσίδικη απόφαση, η οποία έγινε και νομολογία για τους λαθροεισβολείς. Όπως γράφει ο Παυλόπουλος η απόφαση αυτή ΘΩΡΑΚΙΣΕ πλήρως τα δικαιώματα των παρανόμως διαμενόντων ατην Ελλάδα υπηκόων τρίτων χωρών.

Για τον λαθροεισβολέα, η δικαιοσύνη λειτούργησε φυσικά με δόλιο τρόπο, ώστε να επιβληθέι νομιμοφάνεια στην αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού. Στην προκειμένη περίπτωση, ο λαθροεισβολέας, βάσει Ελληνικού και διεθνούς δικαίου, έπρεπε να απελαθεί εντός 24 ωρών.

Αν είσαι Έλληνας, η δικαιοσύνη και οι εκτελεστές αυτής θα σε πάνε “βόλτα” σε όλες τις βαθμίδες της, με σκοπό ή να τα παρατήσεις ή να πεθάνεις προσπαθώντας.

Πόσοι Έλληνες απεβίωσαν από μαγκάλια και μονοξείδιο του άνθρακα, διότι δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν τα υπέρογκα ποσά ενέργειας με Ευθύνη του Δημοσίου ?
Πόσοι Έλληνες υπέστησαν ανεπανόρθωτες ζημίες (υλικές και ψυχικές) λόγω Ευθύνης του Δημοσίου ?
Πόσοι Έλληνες πήδηξαν από τα μπαλκόνια με Ευθύνη του Δημοσίου ?
Πόσα εγκλήματα έχουν συμβεί στον Ελληνικό λαό, λόγω Ευθύνης του Δημοσίου ?

Οι παραπάνω αποφάσεις ανοίγουν τον δρόμο για ομαδικές αποζημιώσεις !
Θα προτείναμε λοιπόν, όλοι οι Έλληνες πολίτες να χρησιμοποιήσουν το σκεπτικό των παραπάνω αποφάσεων με σοβαρή νομική ομάδα και να γίνουν ομαδικές αγωγές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) κατά άμεσα υπευθύνων για:

  1. Tον λαθροεποικισμό γενικά Π.Χ. δήμαρχος Λέσβου και δημοτικό συμβούλιο και
  2. Για την άθλια απονομή δικαιοσύνης στην χώρα μας. Π.Χ. Άνετα οι συγγενεις των θυμάτων από τα μαγκάλια, αποζημιώνονται με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έκαστος, ακριβώς όπως έκαναν οι συγγενείς του λαθροεισβολέα. Σημειωτέον, ότι το δικαστήριο, απέδωςε 80,000 ευρώ στην οικογένεια του λαθροεισβολέα, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑ. Η τελική καταψηφιστική αγωγή αποζημίωσης, δεν έχει συμβεί ακόμη και υπολογίζεται ότι θα λάβουν επιπλέον άνω των 400.000 ευρώ από τα χρήματα του Ελληνικού λαού.

Βλέπετε: Σε 948 ανέρχονται οι καταδίκες από ΕΔΑΔ

Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΛΥΣΗ
Οι ένοχοι και άμεσα υπεύθυνοι στην φυλακή, δήμευση των περιουσιών τους, αποζημίωση στα θύματα της απάτης, όπως έγινε στην ΙΣΛΑΝΔΙΑ και επιβολή της έννομης τάξης.

ΤΡΟΠΟΣ

  1. ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ και ειδικότερα ομαδικές μηνύσεις και αγωγές (ειδικά αγωγές αποζημίωσης)
  2. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Παράδειγμα με δράσεις ομαδικών αγωγών – ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Ενημερωθείτε, προωθήστε και προπάντων δράστε!
Κάθε μέρα που περνάει χάνεται μία ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για όλους μας να αλλάξουμε τον ρού της Ελληνικής ιστορίας και να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ.

Με εκτίμηση στους Έλληνες πολίτες

 

ΙΣΟΝΟΜΙΑ