Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες
Λόγω της αναμενόμενης/επικείμενης νοθείας των ευρωεκλογών που θα γίνουν στις 9/6/2024 προτρέπουμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει ως εκλογικός αντιπρόσωπος και ειδικά στους μεγάλους Δήμους της χώρας όπου υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για την επικείμενη νοθεία όπως είναι ο Δήμος Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Πάτρας, Καβάλας, Σερρών, Δράμας, Βουλιαγμένης, Χανίων, Παλλήνης, Λαυρίου κλπ.
Απλά ακολουθήστε τις απλές οδηγίες και διαδώστε φυσικά παντού. Είναι στο χέρι μας να αποτρέψουμε την επικείμενη νοθεία και να περάσουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε συλλογικά με στρατηγική και στόχο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΡΑΣΗΣ

  1. Κάνουμε την ΑΙΤΗΣΗ προς Δήμους εδώ
  2. Επικοινωνούμε με οιοδήποτε πολιτικό φορέα που λαμβάνει μέρος στις ευρωεκλογές (ακόμη και τα συστημικά κόμματα) και παίρνουμε εξουσιοδότηση ως εκλογικός αντιπρόσωπος. Στοιχεία επικοινωνίας και συναφείς λεπτομέρειες με πολιτικούς  φορείς για την δράση εδώ
  3. Συμπληρώνουμε υποχρεωτικά ηλεκτρονική φόρμα για την οργάνωση και τάξη εδώ
  4. Το βράδυ των εκλογών στις 9/6/2024, μετά την καταμέτρηση και επικαιροποίηση των ψήφων από την εφορευτική επιτροπή, βγάζετε καθαρή φωτογραφία το Έντυπο Μετάδοσης των Αποτελεσμάτων ή αλλιώς τηλεγράφημα και το στέλνετε στο info@amkeisonomia.com με το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό του κινητού σας για την εγκυρότητα και ασφάλεια του μηνύματος. Δείγμα Έντυπου Μετάδοσης εδώ
    Στο θέμα/τίτλο του email βάζετε το όνομα της περιφέρειας, το όνομα του Δήμου και τον αριθμό του εκλογικού τμήματος όπου είστε παρών π.χ. Α’ Θεσσαλονίκης , Μενεμένη, 1

Σημείωση 1: Χρειαζόμαστε χιλιάδες κόσμου για την δράση αυτή οπότε κοινοποιήστε παντού και να είστε σε εγρήγορση. Για παράδειγμα για την Α’ Θεσσαλονίκης χρειάζονται περίπου 1004 εκλογικοί αντιπρόσωποι.

Σημείωση 2: Για να γίνεις εκλογικός αντιπρόσωπος ή επόπτης, ώστε να παραστείς στα εκλογικά τμήματα του Δήμου σου ή άλλων δήμων, πρώτα θα πρέπει, να σε ορίσει κάποιος που συμμετέχει στην διαδικασία, είτε σαν πρόεδρος πολιτικού φορέα είτε σαν υποψήφιος, οπότε ζητήστε από ανθρώπους που γνωρίζεται ή και πολιτικούς φορείς με τα παραπάνω χαρακτηριστικά το έγγραφο εκλογικού αντιπροσώπου και ετοιμαστείτε την ημέρα των εκλογών για την επίβλεψη στην καταμέτρηση κλπ.
Μέχρι τις 19:00 που κλείνουν οι κάλπες μπορείς να μπεις σε όλες τις αίθουσες και να παρατηρείς!
Μετά τις 19:00 πρέπει ο εκλογικός αντιπρόσωπος να κλειστεί και να μην βγει από την αίθουσα που έχει επιλέξει να επιβλέπει (απαγορεύεται η βόλτα στις αίθουσες) προς αποφυγή διάρρευσης.

Χρήσιμες πληροφορίες για δικαστικούς και εκλογικούς αντιπροσώπους εδώ

Τελευταία λίστα δράσεων ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ εδώ. Περιλαμβάνει τις δράσεις για το έγκλημα στα Τέμπη και τον επικείμενο διαμελισμό του Αιγαίου.

Οικονομική στήριξη των δράσεων της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ εδώ

Επικοινωνία μαζί μας εδώ

Με εκτίμηση στους Έλληνες πολίτες

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

Υστερόγραφο: Επίκαιρο άρθρο σχετικά με την διαχρονική νοθεία των εκλογών εδώ