***ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 9/6/2024:

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ με την βοήθεια των πολιτών σκοπεύει να ασκήσει την μεγαλύτερη δυνατή πίεση σε πολλαπλά επίπεδα κατά της εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας, να γίνει ενημέρωση των πολιτών για τα κακώς κείμενα και να προτρέψει τους πολίτες να πράξουν τα αυτονόητα και νόμιμα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΡΑΣΗΣ
1. Να συμμετάσχετε ως εκλογικός αντιπρόσωπος στις Ευρωεκλογές εδώ
2. Κάνετε αίτημα στον Δήμο σας ή σε όποιον Δήμο επιθυμείτε, ώστε να σας χορηγήσουν τα αντίγραφα των Πρακτικών με αριθμό 2 ή τα αντίστοιχα Έντυπα Μετάδοσης Αποτελεσμάτων (τηλεγράφημα) από όλα τα εκλογικά τμήματα δικαιοδοσίας του Δήμου.
Το αίτημα στον Δήμο γίνεται προσωπικά, ή με email, ή με συστημένη επιστολή ΕΛΤΑ. Δείγμα email εδώ

Η αίτηση σε μορφή PDF εδώ
Η αίτηση σε μορφή WORD εδώ
Αν χρειάζεστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Δήμου σας ή άλλου Δήμου, η λίστα εδώ

Σημείωση 1: Επειδή υπάρχει έννομο συμφέρον λόγω ευλόγου ενδιαφέροντος από όλους τους δημότες/πολίτες της χώρας μπορείτε να αποστείλετε την προσωπική σας αίτηση όχι μόνο στο Δήμο σας αλλά και στους υπόλοιπους 331 Δήμους της χώρας. Ειδικά προτείνουμε να αποστείλετε αίτηση στους μεγάλους και συστημικούς Δήμους της χώρας όπως Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Χανιά, Καβάλας, Δράμας, Σέρρες, Παλλήνης, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κλπ

Αν στείλετε email χρησιμοποιήστε το παρακάτω κέιμενο:
Παρακαλώ να μου αποστείλετε τον αριθμό πρωτοκόλλου της συνημμένης αίτησης σύμφωνα με το έγγραφο 9134/ΕΞ/2020 Υπ. Ψηφιακής Διακυβερνήσεως στο οποίο αναφέρεται ρητά ότι: «Όλες οι υπηρεσίες και φορείς του Δημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα υποχρεούνται να παραλαμβάνουν και να χορηγούν αριθμό πρωτοκόλλου στα εισερχόμενα και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεομοιοτυπίας έγγραφα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα άρθρα 12 του ν. 2690/1999 (ΦΕΚ Α’ 45): Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας».
Κατά τα οριζόμενα στο εν λόγω άρθρο, οι ανωτέρω φορείς και υπηρεσίες υποχρεούνται να πρωτοκολλούν τα έγγραφα που περιέρχονται σε αυτούς και να χορηγούν βεβαίωση καταχώρησης.

Μετά την αίτηση σας (παίρνετε πάντα αριθμό πρωτοκόλλου) και παρακαλείσθε να συμπληρώσετε απλή ηλεκτρονική φόρμα στατιστικών εδώ για την οργάνωση και τάξη.
Σε κάθε αλλή περίπτωση να μας ειδοποιήσετε άμεσα και θα εκκινήσουμε συλλογικά την διαδικασία ομαδικής αγωγής αποζημίωσης με ελάχιστο αιτούμενο ποσό 20.000 ευρώ κατά άμεσα υπευθύνων. Ήδη τρέχει δράση ομαδικής αγωγής αποζημίωσης για την νοθεία των περυσινών εκλογών εδώ και προτρέπουμε άπαντες να συμμετάσχουν.
Μετά την χορήγηση των δημοσίων εγγράφων τα αποστέλλετε στο info@amkeisonomia.com ή τα παραδίδετε στα γραφεία μας. Προτείνουμε να κάνετε την δράση συλλογικά, δηλαδή να τα στείλει ένας ή δύο για όλους ανά Δήμο για τους ευνόητους λόγους.

3. Προαιρετικά αλλά συνιστάται να συμμετάσχετε στα εξώδικα που θα πρέπει να σταλούν για την νομιμότητα, στρατηγική και αποτελεσματικότητα της δράσης. Τα εξώδικα έχουν  5 ευρώ κόστος (έκαστο) και επιλέγετε σύμφωνα με την οικονομική σας δυνατότητα.
Α. Συμμετοχή στο εξώδικο κατά Υπουργείου Εσωτερικών εδώ
Β. Συμμετοχή στο εξώδικο κατά αρμοδίων δικαστικών αρχών εδώ

4. Να προτρέψετε με επιστολή ή email τα κόμματα να καλέσουν τους ψηφοφόρους τους να πράξουν τα ίδια για τους ευνόητους λόγους, δίνοντας τους τον σύνδεσμο του παρόντος άρθρου.

Η θέση της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ για τις Ευρωεκλογές 2024:
1. Να ψηφίσετε άπαντες
2. Να μην ψηφίσει ουδείς την ΝΔ λόγω σωρείας εγκλημάτων όπως το έγκλημα στα Τέμπη, καθώς οι περισσότεροι κυβερνώντες είναι υπόλογοι και διώκονται για τα εγκλήματα (ποινικά και αστικά)
3. Να ψηφίσετε με λογική και κρίση βασισμένοι σε αποτελέσματα υποψηφίων (αν υπάρχουν) και όχι σε “παχιά” λόγια
4. Να συμμετάσχετε ως εκλογικοί αντιπρόσωποι στις Ευρωεκλογές, ώστε να αποφευχθεί η αναμενόμενη/επικείμενη νοθεία

Με εκτίμηση στους Έλληνες πολίτες

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

*** Ευχαριστούμε από καρδίας τον σκιτσογράφο κ. Δερμεντζόγλου για το υπέροχο σκίτσο του

Υστερόγραφο: Επίκαιρο άρθρο σχετικά με την διαχρονική νοθεία των εκλογών εδώ

Σχετικό βίντεο: